Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Re: Diablo III

Post autor: Azgaroth »

smiejagreg pisze:Jak najskuteczniej walczyć z tymi latajkami barbem?

Dla mnie najlepszy jest 3 akt. Zróznicowany, dynamiczny, fajna grafika, wszystko jak trza...
Ja zawsze ubijałem je tym podmuchem powietrza, nie pamiętam nazwy :P

Morok

Post autor: Morok »

nakręciliście mnie diablo już w napędzie ;)

Bogins jaki lvl?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

To normalne,że jestem w pierwszym akcie na najwyższym poziomie trudności a jeszcze nie wyleciało mi nic legendarnego?:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Jeśli nie masz zwiększonej niczym umiejetności Znajdywanie magicznych przedmiotów, to moze się zdarzyć, choć jest to mało prawdopodobne...

Dracorix
Pseudoklimaciarz

Post autor: Dracorix »

Mi pierwszy złoty/zielony wypadł na 11 paragonie, także luz;) ale u mnie taki drop to norma w grach.. MF nie zmienił nic miałem 300% ponad w pewnym czasie..

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Ehh przez was znowu zachciało mi się grać w Diablo...a miałem doktorat pisać :!: :twisted:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Azgaroth pisze:Ehh przez was znowu zachciało mi się grać w Diablo...a miałem doktorat pisać :!: :twisted:
Napisz doktorat na temat: " Praktyczne aspekty pozyskiwania kapitału inwestycyjnego w oparciu o dane dotyczące średnich wpływów z Auction House w grze DIABLO 3" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

niedługo temat będzie zdezaktualizowany ;)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Afro pisze:
Morsereg pisze: akurat dzwon jest dosc slaby, do tego mocno wkurza ten dzwiek ;)
Mocno to mało powiedziane ;D
Co do tych 'pszczół' ja swoim Marianem Barbarianem używam szarży, żeby do nich doskoczyć i szybko ubić. Wiem, że bardzo dużo ludzi gra na sprincie, ale do mnie ten skill w ogóle nie przemawia.

A co do aktów to mam podobne odczucia 1 i 3 są super, jest fajny klimacik. 2 i 4 tu już chcę jak najszybciej przebiec, bo mnie męczą.
Sprint jest mega - przy dużym LS kapitalnie leczy oraz zapewnia regen furii. Bez tego nie wychodzę barbem na miasto. :P
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

dzisiaj moj Ghandi pobiegal z daibo.
kurde dziwnie sie gra. jestem przyzwyczajony do szybkich ciosow z 2xfist weaponow.
damage jest niby wiekszy o 1k aczkolwiek ataki sa sporo wolniejsze. co przeklada sie na to, ze praktycznie nie mam spirita i tym samym nie uzywam umiejetnosci. weapon fisty dzieki swoim szybkim atakom, poza szybszym odzyskiwaniem spiryta, jeszcze mnie fajnie leczyly dzieki atrybutowi leczenia przy kazdym ciosie. niestety z wolna bronia to sie nie sprawdza.
moze jak znajde/zrobie jakiegos lepszego kijaszka to jeszcze potestuje.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Dwurak na mnichu to tylko pod tempest rush albo ekonomiczną wersje buildu na dzwon

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ja sprobowalem skorna dwurecznego (chyba nim można największy dmg wykrecic większości postaciami, bo co chwile ktoś z nim biega), ale nie podobalo mi się.

Niby dmg miałem 30k większy, ale sustain dużo mniejszy, dwoma bronmi wykręcam ok 90k i jak na monka mysle, ze jest to calkiem niezle, a twardy dziad jest, bo rzadko kiedy gine nim.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

A ja sobie czekam na to aż wyjdzie ten gruby patch i wtedy wrócę do gry. Barbarę pocisnę dalej może będzie więcej przyjemności z gry ;)

Morok

Lechu pisze:A ja sobie czekam na to aż wyjdzie ten gruby patch i wtedy wrócę do gry. Barbarę pocisnę dalej może będzie więcej przyjemności z gry ;)
chyba dodatek nie patch #-o
jak wyjdzie to ja wejdę do gry i odrazu krzyżowiec leci mam sporo broni w skrzynce a nikt ich nie ubiera ;P

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

First Blood pisze:
Lechu pisze:A ja sobie czekam na to aż wyjdzie ten gruby patch i wtedy wrócę do gry. Barbarę pocisnę dalej może będzie więcej przyjemności z gry ;)
chyba dodatek nie patch #-o
jak wyjdzie to ja wejdę do gry i odrazu krzyżowiec leci mam sporo broni w skrzynce a nikt ich nie ubiera ;P
Dla tych co nie kupią dodatku zapewne wyjdzie patch :)

Morok

Azgaroth pisze:Dla tych co nie kupią dodatku zapewne wyjdzie patch
i co Twoim zdaniem wniesie do gry?

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Wszystko to co dodatek, tylko bez paladyna ;)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Morok

Afro pisze:Wszystko to co dodatek, tylko bez paladyna ;)
o kurde czyli akt da się przejść bez zakupu gry, bzdura ...

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

akt moze nie ale np loot 2.0 bedzie

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Dokładnie :] jak mi się spodoba to i dodatek wpadnie pewnie od razu. Paladyn może być ciekawy.

ODPOWIEDZ