Ja zawsze ubijałem je tym podmuchem powietrza, nie pamiętam nazwysmiejagreg pisze:Jak najskuteczniej walczyć z tymi latajkami barbem?
Dla mnie najlepszy jest 3 akt. Zróznicowany, dynamiczny, fajna grafika, wszystko jak trza...
Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
To normalne,że jestem w pierwszym akcie na najwyższym poziomie trudności a jeszcze nie wyleciało mi nic legendarnego?:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeśli nie masz zwiększonej niczym umiejetności Znajdywanie magicznych przedmiotów, to moze się zdarzyć, choć jest to mało prawdopodobne...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Napisz doktorat na temat: " Praktyczne aspekty pozyskiwania kapitału inwestycyjnego w oparciu o dane dotyczące średnich wpływów z Auction House w grze DIABLO 3"Azgaroth pisze:Ehh przez was znowu zachciało mi się grać w Diablo...a miałem doktorat pisać
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Sprint jest mega - przy dużym LS kapitalnie leczy oraz zapewnia regen furii. Bez tego nie wychodzę barbem na miasto.Afro pisze:Mocno to mało powiedziane ;DMorsereg pisze: akurat dzwon jest dosc slaby, do tego mocno wkurza ten dzwiek
Co do tych 'pszczół' ja swoim Marianem Barbarianem używam szarży, żeby do nich doskoczyć i szybko ubić. Wiem, że bardzo dużo ludzi gra na sprincie, ale do mnie ten skill w ogóle nie przemawia.
A co do aktów to mam podobne odczucia 1 i 3 są super, jest fajny klimacik. 2 i 4 tu już chcę jak najszybciej przebiec, bo mnie męczą.
Lest we forget:
dzisiaj moj Ghandi pobiegal z daibo.
kurde dziwnie sie gra. jestem przyzwyczajony do szybkich ciosow z 2xfist weaponow.
damage jest niby wiekszy o 1k aczkolwiek ataki sa sporo wolniejsze. co przeklada sie na to, ze praktycznie nie mam spirita i tym samym nie uzywam umiejetnosci. weapon fisty dzieki swoim szybkim atakom, poza szybszym odzyskiwaniem spiryta, jeszcze mnie fajnie leczyly dzieki atrybutowi leczenia przy kazdym ciosie. niestety z wolna bronia to sie nie sprawdza.
moze jak znajde/zrobie jakiegos lepszego kijaszka to jeszcze potestuje.
kurde dziwnie sie gra. jestem przyzwyczajony do szybkich ciosow z 2xfist weaponow.
damage jest niby wiekszy o 1k aczkolwiek ataki sa sporo wolniejsze. co przeklada sie na to, ze praktycznie nie mam spirita i tym samym nie uzywam umiejetnosci. weapon fisty dzieki swoim szybkim atakom, poza szybszym odzyskiwaniem spiryta, jeszcze mnie fajnie leczyly dzieki atrybutowi leczenia przy kazdym ciosie. niestety z wolna bronia to sie nie sprawdza.
moze jak znajde/zrobie jakiegos lepszego kijaszka to jeszcze potestuje.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Ja sprobowalem skorna dwurecznego (chyba nim można największy dmg wykrecic większości postaciami, bo co chwile ktoś z nim biega), ale nie podobalo mi się.
Niby dmg miałem 30k większy, ale sustain dużo mniejszy, dwoma bronmi wykręcam ok 90k i jak na monka mysle, ze jest to calkiem niezle, a twardy dziad jest, bo rzadko kiedy gine nim.
Niby dmg miałem 30k większy, ale sustain dużo mniejszy, dwoma bronmi wykręcam ok 90k i jak na monka mysle, ze jest to calkiem niezle, a twardy dziad jest, bo rzadko kiedy gine nim.
A ja sobie czekam na to aż wyjdzie ten gruby patch i wtedy wrócę do gry. Barbarę pocisnę dalej może będzie więcej przyjemności z gry
chyba dodatek nie patchLechu pisze:A ja sobie czekam na to aż wyjdzie ten gruby patch i wtedy wrócę do gry. Barbarę pocisnę dalej może będzie więcej przyjemności z gry
jak wyjdzie to ja wejdę do gry i odrazu krzyżowiec leci mam sporo broni w skrzynce a nikt ich nie ubiera ;P
Dla tych co nie kupią dodatku zapewne wyjdzie patchFirst Blood pisze:chyba dodatek nie patchLechu pisze:A ja sobie czekam na to aż wyjdzie ten gruby patch i wtedy wrócę do gry. Barbarę pocisnę dalej może będzie więcej przyjemności z gry
jak wyjdzie to ja wejdę do gry i odrazu krzyżowiec leci mam sporo broni w skrzynce a nikt ich nie ubiera ;P
i co Twoim zdaniem wniesie do gry?Azgaroth pisze:Dla tych co nie kupią dodatku zapewne wyjdzie patch
o kurde czyli akt da się przejść bez zakupu gry, bzdura ...Afro pisze:Wszystko to co dodatek, tylko bez paladyna
Dokładnie :] jak mi się spodoba to i dodatek wpadnie pewnie od razu. Paladyn może być ciekawy.