Kijowska brać LARP-a.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kijowska brać LARP-a.
http://www.colbertnation.com/full-episo ... churchland stepen walczy za ukrainę
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Przecież tam wszędzie są flagi Ukrainy i upa ... głównie rewolucje popieraja osoby które popierają upa lub są za upa.Wieszkto pisze:
Ci są lepsi od reszty milicja z bronią gładką , bohaterowie dnia moim zdaniem.
A poza tym jestem od dziś za milicją, od kiedy zobaczyłem na majdanie flagę morderców z UPA . Za promowanie faszyzmu , faszystowskie hasła , za to co zrobili na Wołyniu nam Polakom .
Niech ich tam pałują.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Jak dla mnie to tam banderowcy tłuką się z podległymi Rosji post-sowietam. I jedni i drudzy nas nie lubią, a i my nie mamy powodu by ich lubić.
Co najlepiej zrobić w takim wypadku, poczekać, aż zrobi się ta prawdziwy rozpierdziel i odebrać nasze (a przynajmniej ich część) dawne włości . Lepsza okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć .
Co najlepiej zrobić w takim wypadku, poczekać, aż zrobi się ta prawdziwy rozpierdziel i odebrać nasze (a przynajmniej ich część) dawne włości . Lepsza okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
+1 na to nie wpadłem ^^Co najlepiej zrobić w takim wypadku, poczekać, aż zrobi się ta prawdziwy rozpierdziel i odebrać nasze (a przynajmniej ich część) dawne włości . Lepsza okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć .
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Abstrahując od wyniku takiego przejęcia, po co nam "dawne włości", w których obecnie Polacy stanowią nie więcej niż 10% mieszkańców? A na dodatek nie ma tam nic istotnego (Lwów ma znaczenie symboliczne) - po co poszerzać tzw. Polskę B?Tullaris pisze:Co najlepiej zrobić w takim wypadku, poczekać, aż zrobi się ta prawdziwy rozpierdziel i odebrać nasze (a przynajmniej ich część) dawne włości . Lepsza okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć .
Niemcom też planujesz oddać zachód Polski - "bo ich" ???
abstrachując od realności pomysłu - to warto pamiętać o kosztach takiego przyłączenia (przykład ile milionów marek wydało RFN na przyłączenie NRD) + by nie powtórzył się tam Wołyń trzeba by zrobić ponownie akcję Wisła... a jakich zysków można się spodziewać ? Ukraiński czarnoziem ? ropa naftowa ?...
abstrachując od realności pomysłu - to warto pamiętać o kosztach takiego przyłączenia (przykład ile milionów marek wydało RFN na przyłączenie NRD) + by nie powtórzył się tam Wołyń trzeba by zrobić ponownie akcję Wisła... a jakich zysków można się spodziewać ? Ukraiński czarnoziem ? ropa naftowa ?...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Miałem coś napisać na temat "naszego" i "waszego", ale chyba sobie odpuszczę. Po co generować flame war.
Nie psujcie dobrego tematu polityką. Dyskusje polityczne na tym forum zawsze kończą się flejmem i kłódką, więc radzę wam nauczyć się po prostu nie brać w nich udziału. Ja już się tego dawno nauczyłem i polecam.
Dajcie lepiej nowe foty
Dajcie lepiej nowe foty
Do tych chcących podbijać szabelką - wiecie, że istnieje i obowiązuje coś takiego jak Karta Narodów Zjednoczonych (na podstawie karty atlantyckiej) . Już abstrachując od samego kuriozalnego i nielegalnego pomysłu podboju ziem innego kraju, to po co nam więcej, jeśli my mamy problemy na własnym podwórku?
Niektórzy z was myślą, że świat działa jak w XVIII-XIX wieku, a nawet wcześniej
Niektórzy z was myślą, że świat działa jak w XVIII-XIX wieku, a nawet wcześniej
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Zapominasz iż około 700rne terytoria Słowian< plemiona spowinowacone z Polanami> sięgały do Berlina , także to nie jest ich , nie było ich , i jeszcze dużo są nam winni .Żaba pisze:Niemcom też planujesz oddać zachód Polski - "bo ich" ???
Bo to też jest naszeSarmor pisze:Abstrahując od wyniku takiego przejęcia, po co nam "dawne włości", w których obecnie Polacy stanowią nie więcej niż 10% mieszkańców? A na dodatek nie ma tam nic istotnego (Lwów ma znaczenie symboliczne) - po co poszerzać tzw. Polskę B?
Krótko i na temat nie chodzi o ludzi tylko o zasoby których na Ukrainie jest w hu..., uran, gazy, złoto , drewno itd
Chodzi o bogactwa naturalne i tyle .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
ekhm... Że tak nieśmiało zapytam: a jakie włości Kolega ma na myśli?Tullaris pisze: Co najlepiej zrobić w takim wypadku, poczekać, aż zrobi się ta prawdziwy rozpierdziel i odebrać nasze (a przynajmniej ich część) dawne włości . Lepsza okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć .
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Chodzi o Lwów.. [ ale wiadomo ze Wilno też ważne ]Yudokuno pisze:ekhm... Że tak nieśmiało zapytam: a jakie włości Kolega ma na myśli?Tullaris pisze: Co najlepiej zrobić w takim wypadku, poczekać, aż zrobi się ta prawdziwy rozpierdziel i odebrać nasze (a przynajmniej ich część) dawne włości . Lepsza okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć .
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy