Cylindryk pisze: - FMA i FMA: Brotherhood (chociaż drugie lepsze, bo zgodność z mangą )
Czytałem i oglądałem. Dalej jestem zwolennikiem zakończenia jedynki. Imo całość powinna się zakończyć jak zwykłym FMA
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Cylindryk pisze: - FMA i FMA: Brotherhood (chociaż drugie lepsze, bo zgodność z mangą )
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish pisze:Cylindryk pisze: - FMA i FMA: Brotherhood (chociaż drugie lepsze, bo zgodność z mangą )
Czytałem i oglądałem. Dalej jestem zwolennikiem zakończenia jedynki. Imo całość powinna się zakończyć jak zwykłym FMA
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Murmandamus pisze:Swego czasu lubiłem i oglądałem sporo anime gdy miałem czas na studiach ;P
Teraz już nie specjalnie mam. No i jestem bardziej wybredny ogólnie w animach bo
nie toleruję jaK motywem filmu jest gdy 15 letnie dzieci (notorycznie taki wiek dają)
biorą się walki na wojnie czy pochodnych. [czasem nawet mniej niż 15 tfu].
Niestety to jest trend. Bardziej dojrzałe anime są ale trzeba je wyszperać.
Nie toleruję równierz bijatykowych anime gdzie motywem przewodnim jest szczerzenie
zębów-walka-kolejne szczerzenie zębów i kto potężniejszy - patrz Dragon Ball, także naruto
i Bleach. Wielkie roboty też mnie lekko męczą ale to dlatego że najczęściej wiąże się z pierwszym
motywem który podałem czyli pakuje się do robota 15 letni dzieciak płci męskiej lub żeńskiej.
(przykłąd evangelion czy raxephon)
klon pl pisze:osobiści uważam że warte jest obejżenie takich anime jak atak tytanów, code geass, deadman wonderland
ale dragon ball zawsze zostakie w pamięci jako anime z mojego dziciństwa
Dla mnie już 5 centymetrów na sekundę było depresyjne...tiny pisze:Ja od siebie polecam:
5 centymetrów na sekundę - piękna muzyka i piękna kreska
Myself,yourself - mega depresyjna historia
zrobili anime z DMC? gra była fajowa, może spróbuję filmu.tiny pisze:Ja od siebie polecam:
5 centymetrów na sekundę - piękna muzyka i piękna kreska
Garden of words - jak wyżej
Devil May Cry - solidna naparzanka ze świetną muzyką
Myself,yourself - mega depresyjna historia
School rumble - humor