Najmniej klimatyczna armia ??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
I okaże się, że mechaniczny koń będize miał 10 ataków bez sejwa a gołębie będą walić z S10 (też bez sejwa-a co) ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
Nie, krasie niedożyją, bo zrobią bombe atmową i przez przypadek wysadzą całe góry krańca światazafael pisze:za niedlugo krasiek zamiast z kuszy bedzie cial laserem
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
-
- Chuck Norris
Ave
Zafael@ Powiedziałem tylko że był przypadek w historii użycia gołębi jako"bombowców". Nie usprawiedliwiam pomysłu gw.
Zafael@ Powiedziałem tylko że był przypadek w historii użycia gołębi jako"bombowców". Nie usprawiedliwiam pomysłu gw.
- Inkwizytor
WierzęMam nowego booka i zapewniam cię że jest wręcz odwrotnie ;(
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
wiemLord Andre pisze:Ave
przedstawilm wizje golebia vs GW
z tego wszystkiego chyba wytresuje golebia, zeby co podrecznik do armii z glupimi pomyslami - lecial i robil kake na tegoz tworce
Moze ich zainspiruje i gowien nie beda wydawac
- Inkwizytor
Hihihi, po Twojej wizji to właśnie tym bardizej będą-bo shit zaleje im oczyzafael pisze:z tego wszystkiego chyba wytresuje golebia, zeby co podrecznik do armii z glupimi pomyslami - lecial i robil kake na tegoz tworce
Moze ich zainspiruje i gowien nie beda wydawac
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zafael jak pograsz w medival total war np wenecją to szybko odkryjesz hellblastera i natrafisz na mongołów z wyrzutniami rakiet
Steamtank to troche przegięcie ale on jest już stałą ikoną WFB
co do gołębi i konia to nie czytałem ich fluffu i przez to nie chce się wypowiadać ,ale nie mam tak jak ty wrażenia że świat szybko się zmienia.
Póki nie ma możliwości brania samopowtarzalnych karabinów a'la ak 47 - to jest dobrze![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Steamtank to troche przegięcie ale on jest już stałą ikoną WFB
co do gołębi i konia to nie czytałem ich fluffu i przez to nie chce się wypowiadać ,ale nie mam tak jak ty wrażenia że świat szybko się zmienia.
Póki nie ma możliwości brania samopowtarzalnych karabinów a'la ak 47 - to jest dobrze
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Długi link na ebaya do aukcji krasnali z bazukamizafael pisze:za niedlugo krasiek zamiast z kuszy bedzie cial laserem
goblin wejdzie na poduszkowca
Impreriumbedzie walic z dziala fotonowego i rakiet naprowadzanych na cieplo
Być może GW po prostu wraca do źródeł
Admin: polecam zapoznać się z możliwościami kodu "url" i nie rozjeżdżać forum
Już sie zapoznałem i użyłem w swoim podpisie. Bazooka pisze sie przez dwa o
Duderson
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Najmniej klimatyczne?
Trudne pytanie. Niby GW wymyśliło ten świat, więc to co wymyśliło jest niekwestionowalnie klimatyczne
Najbardziej nie pasuje mi Imperium. Może dlatego że to ludzie, a ludzi widze na codzień. A może dlatego że mają czołgi, mechanicznego konia i gołębie o wybuchających odchodach
A Ogry są bardzo klimatyczne. Prawdziwi najemnicy. Znani od wielu edycji wstecz. A i halfingi powinny wrócić do Imperium (tylko nie do tego z mechaniką, a do starego Imperium) lub niech GW znowu wypuści ich modele chociaż
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Trudne pytanie. Niby GW wymyśliło ten świat, więc to co wymyśliło jest niekwestionowalnie klimatyczne
Najbardziej nie pasuje mi Imperium. Może dlatego że to ludzie, a ludzi widze na codzień. A może dlatego że mają czołgi, mechanicznego konia i gołębie o wybuchających odchodach
A Ogry są bardzo klimatyczne. Prawdziwi najemnicy. Znani od wielu edycji wstecz. A i halfingi powinny wrócić do Imperium (tylko nie do tego z mechaniką, a do starego Imperium) lub niech GW znowu wypuści ich modele chociaż
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Bum...!
Najbardziej klimatyczne są wampy i tk , bo mają wspólną iekawą historię i początki , a szczególnie wyjątkowo sa fajne lahmianki
poza tym kazda armia może być klimatyczna jeżeli tylko się ją fajnie złoży...
...no może za wyjątkiem HE![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
poza tym kazda armia może być klimatyczna jeżeli tylko się ją fajnie złoży...
...no może za wyjątkiem HE
co do HE to sie zgodzę (wcale nie dlatego że gram DE
).... ale i one cos w sobie maja.... jednak wiele zalezy od tego kto nimi gra... np. mój kumpel na bitwie rzuca tekstem: ,,to moi sliverzy biorą twoich spearmanów od tyłu! i co teraz?".... ten tekst zniesmaczył mnie do końca bitwy, może mam ziwne skojarzenia, ale jednak ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
dla jednych coś jest klimatyczne a drugich nie, takie tematy są wyssane z palca gdyz dla mnie HE sa najbardziej klimatyczna armią
i zawsze będe ich bronił, a że nie są? Mozejakieś uzasadnienie?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
noo... dobijaja mnie te ich serduszka...
to jest okropne!
a poza tym HE to zdrajcy narodu! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
szczury akurat sa fajne
IMHO oczywiscie ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jak dla mnie najmniej klimatyczne jest chyba Empire (ot zwykli ludzie) to jest swiat fantasy wiec ludzie tez tacy zwykli nie powinni byc![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dla mnie najbardziej klimat trzymaja VC i TK potem w kolejnosci to pewnie chalas i skaveny .Nie wiem tez czemu tak wielu osoba podobaja sie kraski ,mnie osobiscie srednio na jeza![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jak dla mnie najmniej klimatyczne jest chyba Empire (ot zwykli ludzie) to jest swiat fantasy wiec ludzie tez tacy zwykli nie powinni byc
Dla mnie najbardziej klimat trzymaja VC i TK potem w kolejnosci to pewnie chalas i skaveny .Nie wiem tez czemu tak wielu osoba podobaja sie kraski ,mnie osobiscie srednio na jeza