z tam tegorocznego top 20 było na tym turnieju 17 osób... tak więc to był chyba najlepiej obsadzony turniej na jakim byłem- podziękowana za grę na Janusa, Benka,Szajtisa i Blessa.. absolutnie zero stersu i naprawdę super atmosfera przy stole... To był chyba najlepszy master na jakim byłem... teraz czekam już tylko na Włocławek i Orle Gniazdo.... mam nadzieję że Kraków będzie w top 3 masterów w tym roku nawet w skali FurionaLaik pisze:Dzięki za bardzo fajny turniej - gratuluje organizatorom - kawał dobrej roboty
Co do wyniku - skorzystam z mądrości naszych piłkarzy: "dzisiaj już nie ma słabych drużyn..."
Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
skoro wygrał to chyba będziePiotrB pisze:Laik pisze: mam nadzieję że Kraków będzie w top 3 masterów w tym roku nawet w skali Furiona
Krótka relacja:
- master pod względem organizacyjnym super
- Pokerek wieczorem super
- bitwy: mam samograja i dokulałem - czyli super
- 3 teamy Gamblers w top 10 - super
- dzięki dla orgów, przeciwników i największe podziękowania dla kumpli z teamu.
Tak to się robi na Dzikim Zachodzie!
- master pod względem organizacyjnym super
- Pokerek wieczorem super
- bitwy: mam samograja i dokulałem - czyli super
- 3 teamy Gamblers w top 10 - super
- dzięki dla orgów, przeciwników i największe podziękowania dla kumpli z teamu.
Tak to się robi na Dzikim Zachodzie!
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Kraków dał radę już po raz drugi w ciągu trzech miesięcy. Dzięki - było super! Trzymajcie taki poziom!
Pozdrowienia dla organizatorów i przeciwników, z którymi miałem okazję grać lub chociaż pogadać.
Pozdrowienia dla organizatorów i przeciwników, z którymi miałem okazję grać lub chociaż pogadać.
Ostatnio zmieniony 2 lut 2014, o 22:14 przez lajkonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dzięki za zajebisty turniej, jak zwykle zresztą.
Jak zgłosicie 9 masterów za rok to jest spora szansa, że wszystkie dostaniecie
Dzięki wszystkim wesołym mordom, z którym udało mi sie zamienic chociaż kilka słów, graty dla topu, dozo w Poznaniu!
Jak zgłosicie 9 masterów za rok to jest spora szansa, że wszystkie dostaniecie
Dzięki wszystkim wesołym mordom, z którym udało mi sie zamienic chociaż kilka słów, graty dla topu, dozo w Poznaniu!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Sevi specjalnie dla Ciebie pozytywny feedback!
xYz
Chłopaki z Krakowa na prawdę się postarali by ten master przebił nawet poprzedni i muszę przyznać iż nie wiem jakim cudem ale im się to udało! Brawa Panowie! Jedynie szkoda dość niskiego miejsca ale cóż- trzeba zacząć grać lepiej
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Turniej bardzo fajny. Dzięki organizatorom i kolegom z druzyny z dobrą zabawę.
Akurat fajnie, ze wspomniales PiotraB, bo on tez mnie pewnie nienawidzi. Obu Was zwałowałem farcąc na ratowaniu kloca szkieli z kadrą, po czym losy bitwy odwracaly się o 180stopni. Co ja poradzę? Tym razem miałem farta, następnym razem będę po prosu ostrozniejszy i pocisnę Was w uczciwej walce.Janus pisze: Podziękowania dla Piotra B. reszty i luckera Blessa (nienawidzę Cię;)
Wisła Kraków.
Widzicie, niby Warhammer to takie płytkie hobby, a można przez jego pryzmat wystawić diagnozę całego współczesnego społeczeństwa
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- swieta_barbara
- habydysz
Dzięki za turniej! Organizacja na świetnym poziomie, rzadko który klub ma tyle osób zaangażowanych w organizację, które czują się naraz odpowiedzialne za sukces imprezy. Brawo Kraków!
Gratki dla Gamblersów i Paktu za przeskoczenie nas na pudle
Zielony na drużynówkach przynosi szczęście!
Zginął mi book do WoC pierwszego dnia - pierwszą bitwę grałem bodaj na 6 (tam zaraz przy wyjściu) i przenosząc się zostawiłem go przy stole - niestety później nie mogłem go już znaleźć. Może komuś wpadł w oko? Twarda okładka, wersja ang. (nawet nie wiem czy jest polska).
Gratki dla Gamblersów i Paktu za przeskoczenie nas na pudle
Zielony na drużynówkach przynosi szczęście!
Zginął mi book do WoC pierwszego dnia - pierwszą bitwę grałem bodaj na 6 (tam zaraz przy wyjściu) i przenosząc się zostawiłem go przy stole - niestety później nie mogłem go już znaleźć. Może komuś wpadł w oko? Twarda okładka, wersja ang. (nawet nie wiem czy jest polska).
Gratulacje dla top 4
Podziękowanie dla Legionu za zorganizowanie super turnieju.
Nowe blaty z miejscem na smietnik oraz poprawione tereny - rewelacja.
Ponadto podziękowania dla przeciwników za bezspinowe bitwy. Oraz członkom drużyny.
Oraz wielkie dzięki dla piątkowych odginaczek, które broniły mnie dzielnie przed Bestią Nurgla na piątkowym biforze
Podziękowanie dla Legionu za zorganizowanie super turnieju.
Nowe blaty z miejscem na smietnik oraz poprawione tereny - rewelacja.
Ponadto podziękowania dla przeciwników za bezspinowe bitwy. Oraz członkom drużyny.
Oraz wielkie dzięki dla piątkowych odginaczek, które broniły mnie dzielnie przed Bestią Nurgla na piątkowym biforze
\/\