[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Chcecie realnie testować siłę jakiegokolwiek booka, grając nim przeciwko obciętym armiom? 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Zgadzam się w 100%Eltharion pisze:Ja na open nic lepszego bym nie wymyślił

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Kiedy w ogóle ma wyjść nowy podręcznik??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
15 lutego, więc dwa regulaminowe tygodnie przed turniejem.
Wisła Kraków.
Dzięki Sevi
. Jak tam w ogóle, wybieracie się ekipą do goblina. Czy dwa tury w jeden weekend to za dużo .Ja u was bedę na 95%.

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Imo jak krasie to na full open - czemu nie. Podobnie bedzie grane zreszta w Rybniku 15.02 sami zobaczycie czy bedzie to miało sens
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Imo jak krasie to na full open - czemu nie. Podobnie bedzie grane zreszta w Rybniku 15.02 sami zobaczycie czy bedzie to miało sens
No właśnie chciałbym poczekać aż wyjdą i wtedy poprowadzimy dyskusję bardziej szczegółowo. Oczywiście zauważam to, że gro graczy jest za open i na razie skłaniam się ku tej stronie, choć sam jestem przeciwny. Zdecydujemy wspólnie.
-Qc- pisze:Imo jak krasie to na full open - czemu nie. Podobnie bedzie grane zreszta w Rybniku 15.02 sami zobaczycie czy bedzie to miało sens
Trochę się mylisz, bo oficjalna sprzedaż booka rusza w dzień turnieju, więc przyjechać do nas na turniej z nowymi krasiami oznacza dostać booka przed premierą. Może się to komuś uda, stąd w Rybniku krasie są dopuszczone. Można również kupić booka na miejscu, w dniu turnieju i na szybkensa zrobić rozpę i grać, ale to już jest poziom dla hardcorów

Wy za to będziecie mieli przeszło dwa tygodnie od wyjścia booka, nie widzę powodu by grać na stary.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
+1, kto jak kto, ale Gremli zna się na krasiachGremli pisze:Będziecie mieć 2 tygodnie czasu. Robert jak chcesz możemy siąść w bardzie i poczytać book, wyłapać jakieś ogromne babole. Z tego co widziałem jest szansa pure corner hammer z IB w roli głównej ;P

Jasne. JAk tylko wyjdą będziemy kombinować, bo na ten moment to takie gdybanie. Spoko Gremli. Tak zrobimy. Przy okazji przetestyjemy te Twoje nowe zabawki
Na ten moment proponuje war machines banned

Na ten moment proponuje war machines banned

ja rzucam challenge Gremli! Lub jak nie chcesz to dowolne inne krasie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze:ja rzucam challenge Gremli! Lub jak nie chcesz to dowolne inne krasie
Cwaniaczek

Na ten moment może się okazać, że zagram bez maszyn. Ploty są bardzo różne, a żyrki mają być "unike" a nie WM ;PHeretic pisze:Jasne. JAk tylko wyjdą będziemy kombinować, bo na ten moment to takie gdybanie. Spoko Gremli. Tak zrobimy. Przy okazji przetestyjemy te Twoje nowe zabawki![]()
Na ten moment proponuje war machines banned![]()
![]()
Ja tu tylko sprzątam.
Czytałem zasady tego bombercoptera. Raczej średni, ale zobaczym jak się będzie zgrywał z resztą armii