Pan Deliberitus umi Anglielska
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Pan Deliberitus umi Anglielska
Wiesz, niektórych zastanawia szybkość i sprawność z jaką wykrywasz kolejne tematy założone przez pana D. w rozległej przestrzeni internetów.
Chcecie wiedzieć jak , to wam powiem .KrzysiekW pisze:Wiesz, niektórych zastanawia szybkość i sprawność z jaką wykrywasz kolejne tematy założone przez pana D. w rozległej przestrzeni internetów.
Wpisujesz jego Nic w Googlo . Wyskakuje ci kupa odpowiedzi i szukasz , nie będzie jednak wszystkich forów .Ale te kilka które wyskoczą daj mi pogląd o jego działaniach .
Co do szybkości z jaką wynajduje jego wypowiedzi ,on to robi regularnie w określonych godzinach .
Nie mówcie mi że przez taki długi okres czasu nikt tego nie zauważył .
Zrobiłem z kumplem nawet pewnego rodzaju harmonogram tych przedziałów czasowych .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Tylko po co to komu.
Po co podniecać się wypowiedziami jakiegoś kretyna, które nikogo tutaj w Polsce nie interesują, a za granicą nie są jak widać brane na poważnie, pomijając już fakt, że od czytania tego po angielsku bolą oczy. Ludzie z zachodu, którym przyszło grać z naszymi zawodnikami, mają chyba dobre zdanie o poziomie naszej kultury battlowej ( jeżeli się mylę, to niech ktoś mnie poprawi), natomiast nie widzę powodu, żeby przejmować się wypowiedziami internetowych randomów. Skoro nigdy z nami nie zagrają, to po co komu przejmować się ich zdaniem
Po co podniecać się wypowiedziami jakiegoś kretyna, które nikogo tutaj w Polsce nie interesują, a za granicą nie są jak widać brane na poważnie, pomijając już fakt, że od czytania tego po angielsku bolą oczy. Ludzie z zachodu, którym przyszło grać z naszymi zawodnikami, mają chyba dobre zdanie o poziomie naszej kultury battlowej ( jeżeli się mylę, to niech ktoś mnie poprawi), natomiast nie widzę powodu, żeby przejmować się wypowiedziami internetowych randomów. Skoro nigdy z nami nie zagrają, to po co komu przejmować się ich zdaniem
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Bo są zazwyczaj nie złe jaja ,na GV skasowali te Molochy . Ile tam było śmiechu akcja z podsłuchem w Cytadeli itd . Kupa jajec ,było naprawdę zabawnie . Tylko modowie jak zwykle go muszą zbanować , i popołudniowa rozrywka co po nie których zakończyła się .kotson pisze:Tylko po co to komu.
Dobre też są komentarze w stylu dotarłem do końca internetu, albo czy on nie może dostać zakazu sądowego pisania na forum.
Dlatego regularnie przeglądam internet i dzielę się z wami jego bredniami.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Ponieważ jego zabawa polega na prowadzenia z nami tych niedorzecznych dyskusji. Nie reagujcie w ogóle na posty Wieszkto to mu się znudzi. Za miesiąc może.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Spokojnie z Hobby w Hobby nie zrezygnuje , jak nie chcecie dyskutować ,to po co to robicie . Poza tym czemu nie być świadomym jego działań, przecież gdybym nie zamieścił tych informacji , to on by sobie spamował ,trollował i psuł opinie Polakom praktycznie bezkarnie.Heretic pisze:Ponieważ jego zabawa polega na prowadzenia z nami tych niedorzecznych dyskusji. Nie reagujcie w ogóle na posty Wieszkto to mu się znudzi. Za miesiąc może.
Bo nikt z was oczywiście by o tym nie wiedział , ponieważ każdy ma wysuszony pędzel na niego < czyli go ignoruje>.
ciebie tez od teraz np ot klik i po problemie
Tylko dopisz że to moja fraza.Sławol pisze:Są plusy tego wszystkiego
Mieć wysuszony pędzel na kogoś - ignorować, nie przejmować się, mieć to gdzieś.
Dziękuję, dopisuję do słownika.
Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)Heretic pisze:Ponieważ jego zabawa polega na prowadzenia z nami tych niedorzecznych dyskusji. Nie reagujcie w ogóle na posty Wieszkto to mu się znudzi. Za miesiąc może.
Pacze pacze. G.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Właściwie... z jakiego powodu w ogóle istnieje ten temat?