RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Kowal w oddziale daje "madżik rezistans"?
Ostatnio zmieniony 14 lut 2014, o 12:56 przez Weatherwax, łącznie zmieniany 1 raz.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
Mam już nawet tytuł - "Ból pośladków".okurdemol pisze: A ja mogę podeprzeć ten projekt składem i kto wie, jeśli będą chętni, to nobilitować onego "bastard sworda" wersją drukowano-papierową, coby każdy mógł sobie w cenie 3 browarów nabyć takowy a i żeby koszt druku się zwrócił i Barb miał na dodatkową kratę browara.
@Fluffy
Misiu, ściąganie diabłów jednym strzałem było normą już w 7 edycji. Problemem za to było to, że generalnie WoCH mógł kanapkować jak chciał. Nagle się okazuje, że odgięcie Crusherów i 1 rydwanu wystarcza już do podjęcia w miarę równej walki.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- White Lion
- Kretozord
pewnie najzwyklej chłopak inaczej nie potrafi
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
nie - dopiero Long BeardsArtur pisze:Warriors mogą dokupić jakieś szmaty ?
tak - mały Mr 1 a duży Mr2Matamata pisze:Kowal w oddziale daje "madżik rezistans"?
Ej Panter ja se to wydrukuje - spróbuj mi dokuczać że jestem marudąokurdemol pisze:Kolego opanuj się. Może mniej buractwa i wypowiedzi w stylu "co to ja nie jestem"? To, że jesteś w Legionie (pewnie Legion Kraków) nie upoważnia Cię do tego byś sobie jeździł po wszystkim i wszystkich, bo po pierwsze, w legionie jest/było wiele fajniejszych i bardziej kulturalnych osób niż Ty, więc na ich tle prezentujesz się co najmniej marnie i buracko. A po drugie przynależność do jakiejkolwiek organizacji (formalnej, nieformalnej) nie upoważnia cię by wyśmiewać i jeździć niczym gówniarz, po wszystkim i wszystkich, którzy Ci nie pasują.panterq pisze:Mam już nawet tytuł - "Ból pośladków".
a w czym sa leprze zyrki od bomberow bo dexa dopiero jutro bede mial??
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dla tych dla których czytanie ze zrozumieniem jest zbyt trudne wyjaśniam: ten wątek jest by dzielić się zasadami, zadawać pytania, rozważać zastosowania oddzialów/run/zasad w grze a także wrzucać zdjęcia dotyczące nowego Booka. Lamenty, gdybania i przepychanki będą przenoszone do zsypu natomiast posty poniżej poziomu będą usuwane. proszę o wstrzymanie się od spamu i trzymanie się tematu.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
A wlasnie, dobre pytanie. No i gdzies ktos dal info, ze kazdy ironblaster (czy jak im tam) moze to wziac... zakladam,ze to jakas pomylka, i ze dotyczy to jedynie championa?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Tylko champion może brać torpedę. 24" S8 flaming, d3, slow2fire. Nic o tym, że to jest one use only.Filup pisze:A wlasnie, dobre pytanie. No i gdzies ktos dal info, ze kazdy ironblaster (czy jak im tam) moze to wziac... zakladam,ze to jakas pomylka, i ze dotyczy to jedynie championa?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Przerzut paniki w zasiegu 6 cali... bylo od zawsze. Taki mini BSB.Kenpachi pisze:co to jest old grumblers na longach?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
- d3 rany
- terror / terror -1 Ld
- +2 / uderzanie z kolejnego szeregu
- terror / terror -1 Ld
- +2 / uderzanie z kolejnego szeregu
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Hełm!Smiechu pisze:Placzecie jak gracze VC kiedy zabrali im baner z regenka i Chełm, oraz recast popychaczki w combat.
No i chyba słusznie gracze VC płakali. Po tej zmianie VC zrobiły się jeszcze nudniejszą armią, duża część starych modeli trafiła na półkę z warzywami (grave guard, Blood knights, wszystko w rare'ach, BK poniekąd też), a na ich miejsce wylazły paskudne z dupy wzięte crypt horrory = brzydkie modele i koślawy fluff. GW udowodniło, że nie chce/nie potrafi ugrywalnić zwykłej piechoty (takiej jak ghule czy gwardia), że w opiera zasady jednostek na możliwości sprzedaży nowych modeli i ma kompletnie gdzieś, że balans wewnętrzny kodeksu = 60% jednostek ssie pałę a na 20% można robić chore przegięcia.
Dokładnie to samo spotyka Krasie - ten kodeks został napisany po to, żeby sprzedać modele żyrków. Tyle w temacie.