W sumie to nie mam, im dłużej na to patrzę tym bardziej akceptuję to co widzę Nie chodziło mi o design tych figurek, bardziej o trend w którym to wszystko idzieLuc pisze:
Masz coś do nowych modeli krasi ?
Według mnie są mega i jeśli w takim stylu wyjdzie coś do WE to będę przeszczęśliwy
Wszystko to kwestia gustu ale poziom narzekactwa w temacie nowości do dwarfów przerósł wszystko.... tam jest jedno wielkie narzekanie, aż czytać nie idzie
Ja nie wiem - ale sporo ludzi podnieca się modelami 5ed a dla mnie to taka kupa, że wstyd to pokazywać na stole....obojętnie jak pięknie by nie było to pomalowane to dla mnie zawsze pozostanie "kulfonem"
PS. Żyrki są wypasione
NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
Re: NoWE.
Odpowiedź na post Azgaroth to modelowe:Luc pisze:Azgaroth pisze:Przyznam, że przy obecnych trendach jakie serwuje GW (np. ostatnie żyrki do krasi), zacząłem się trochę bać 8 edycji WE Może lepiej, żeby nie przyszła ?:)
Masz coś do nowych modeli krasi ?
Według mnie są mega i jeśli w takim stylu wyjdzie coś do WE to będę przeszczęśliwy
Wszystko to kwestia gustu ale poziom narzekactwa w temacie nowości do dwarfów przerósł wszystko.... tam jest jedno wielkie narzekanie, aż czytać nie idzie
Ja nie wiem - ale sporo ludzi podnieca się modelami 5ed a dla mnie to taka kupa, że wstyd to pokazywać na stole....obojętnie jak pięknie by nie było to pomalowane to dla mnie zawsze pozostanie "kulfonem"
PS. Żyrki są wypasione
"przyganiał kocioł garnkowi"
Luc - nie ma to jak być beztroskim hipokrytą ;P.
Tym postem przebiłeś nawet najbardziej zatrwadziałego "narzekacza" krasnoludzkiego.
Zresztą gracze krasnoludzcy to dusza WFB - tradycjonaliści i konserwatyści - ich "narzekactwo" jest jak najbardziej zgodne z ich "duchem". Problem pojawiłby się wtedy gdyby właśnie nie narzekali ;P
brnąc w to dalej zupełnie bez sensu to ogół graczy WE to zapewne introwertycy i outsiderzy
xYz
jaka armia tacy gracze xDGremlin pisze:brnąc w to dalej zupełnie bez sensu to ogół graczy WE to zapewne introwertycy i outsiderzy
Słychać jakieś nowe plotki o WE? Widziałem, że ze strony zniknął batalion wiec możliwe że plotki o nowych corach (driadach i GG) się potwierdzą. Szczerze mówiąc wolałbym nie, bo modele są na tyle ładne, że nie potrzebują rimejka. Za to jest wiele, które ptrzebują - patrz Treekiny i metale. Do tego wolałbym pare nowości, bo jakiegoś wielkiego wyboru oddziałów to my nie mamy :/
Ile nowości maja krasie jak na razie? Bomber i jakiś oddział strzelający ma wyjść. Coś więcej?
AB w twardej oprawie, i Hobbito-Dłarfyy.
xYz
Z nowości mają póki co - Irondrakes, Gyrobomber i kilku bohaterów. Reszta to reedycje starych figsów.Me_gusta pisze:jaka armia tacy gracze xDGremlin pisze:brnąc w to dalej zupełnie bez sensu to ogół graczy WE to zapewne introwertycy i outsiderzy
Słychać jakieś nowe plotki o WE? Widziałem, że ze strony zniknął batalion wiec możliwe że plotki o nowych corach (driadach i GG) się potwierdzą. Szczerze mówiąc wolałbym nie, bo modele są na tyle ładne, że nie potrzebują rimejka. Za to jest wiele, które ptrzebują - patrz Treekiny i metale. Do tego wolałbym pare nowości, bo jakiegoś wielkiego wyboru oddziałów to my nie mamy :/
Ile nowości maja krasie jak na razie? Bomber i jakiś oddział strzelający ma wyjść. Coś więcej?
Co do WE, plotek na razie nie ma i myślę, że do końca marca na pewno nie będzie...Jeśli rzeczywiście, jak plotki zapowiadały WE ukażą się w maju to zapewne pierwsze sensowne plotki (a nie wishlisty) usłyszymy w okolicach połowy kwietnia...
Najważniejsza z plotek jaka się pojawi to taka, która potwierdzi wyjście booka
Niby wszyscy ćwierkają, ale póki nie będzie poruszenia jak przy innych bookach, pierwszych przecieków, newsów, ruchów GW...spać spokojnie nie będę
Ja mam tylko cichą nadzieję na MC na jeleniach i poprawienie zasad/cen obecnych jednostek (jakiś Ward bo ten obecny to śmiech, magia, i coś co wzmocni naszych łuczników bo daleko im do "najlepszych łuczników WFB")
Skoro mamy być armią partyzancko-strzelecką to nią bądźmy
Niby wszyscy ćwierkają, ale póki nie będzie poruszenia jak przy innych bookach, pierwszych przecieków, newsów, ruchów GW...spać spokojnie nie będę
Ja mam tylko cichą nadzieję na MC na jeleniach i poprawienie zasad/cen obecnych jednostek (jakiś Ward bo ten obecny to śmiech, magia, i coś co wzmocni naszych łuczników bo daleko im do "najlepszych łuczników WFB")
Skoro mamy być armią partyzancko-strzelecką to nią bądźmy
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Już konwertuje swojego własnego miniguna na szyszki i magiczny pyłek ze skrzydeł Arielki, zmutowany Jeleń i Wrona z 3cim okiem już jest jako wierzchowce pod Drzewoelfa z T5, zrzucajacego Baniaki Os na głowy wrogów!
xYz
- wind_sower
- Masakrator
A ja bym bardzo chciał by Treeman mogł rzucać kamykami jak stone thrower
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
" A ja bym chciał by heretyków dalej palono na stosie"
xYz
- Infernal Puppet
- Masakrator
I co, wysłali by ich na stos ?
Jakoś nie jara mnie ten pomysł .
Jakoś nie jara mnie ten pomysł .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Tak sobie czytam te płacze w dziale dwarfów i mam nadzieję że my nie będziemy mieć powodów do marudzenia. W końcu jesteśmy już chyba następni w kolejce z WFB. Tak czy siak niedługo prawdopodobnie strumyk plotek będących w dużej części wishlistem powinien niedługo wezbrać i zamienić się jeżeli nie w rzekę to chociaż w porządny potok - tylko właśnie im bliżej premiery tym w sumie jakoś coraz mniej mi do niej tęskno...
Bo boisz się tak samo jak ja, że wyjdzie book i o zgroza może być jeszcze gorszy od obecnego ?oczko pisze: tylko właśnie im bliżej premiery tym w sumie jakoś coraz mniej mi do niej tęskno...
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.