Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Piłka nożna

Post autor: smiejagreg »

Puchary rządzą się swoimi prawami - to tylko dwumecz. Zobacz, co dziś się stało MC. Niby jedna drobna sytuacja, a rozkwasiła zespół i chyba już jest po ptokach. Kto wie? Poza tym już tam Pep się postara o to, żeby dominacja nie trwała zbyt długo :mrgreen: ...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

mam nadzieje... moze MU sie obudzi na CL :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Trubas
Falubaz

Post autor: Trubas »

Arsenal!!!! <3
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:

Zawsze chciałem być w Nemezis :(
Obrazek

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

Co za mecz!!!!!!!!
Obrazek

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

-.-

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Dreef pisze:Co za mecz!!!!!!!!
Bo dzisiaj to mężczyźni są na boisku a nie płaczki samiwiecieskąd. Oglądamy obydwa mecze z młodym i oba są super. Wczoraj oglądaliśmy tylko Ibrę.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Dreef
Falubaz

I barcy i city nie ma co ogladac.. Toz to niewiadomo co :)
A arsenal vs. Bayern... Wow. To jest wlasnie to za co kocham lige mistrzow, dla takich meczy zyje :)
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kuźwa, barany nie wiedzą, że Robbena trzeba indywidualnie kryć na plaster. Skutki widoczne, w obronie Kanonierzy grają źle, za blisko siebie stoi linia pomocy i obrona. Są za głęboko. Ale może inaczej nie idzie #-o ... Nie wiem, co to ma być ten Sanogo - jest dwa razy wolniejszy w ruchach, niż Adebayor w 90 minucie meczu...Ozil - szkoda gadać. Karnego nie strzela się z miejsca bez rozbiegu.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, o 21:54 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

Karnego przede wszystkim się strzela.

Dreef
Falubaz

To dobra rada, zarowno dla özila jak i alaby.
Obrazek

Dreef
Falubaz

I po arsenale.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Dreef pisze:I po arsenale.
Zauważ iż do 1/4 przejdą WSZYSTKIE drużyny grające pierwszy mecz na wyjeździe :shock:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Tak samo jak wczoraj bez sensu faulował Demichelis, tak samo dzisiaj Szczęsny. Wg mnie to on właśnie pogrążył Kanonierów. To już któryś taki faul Szczęsnego w podobnej sytuacji - nie potrafi się powstrzymać przed wejściem w nogi napastnika...
A Bayern rozjechał łatwo Arsenal, bez historii w II połowie. Aż przykro było patrzeć. Szwaby swoją grą zaczynają przypominać nieco Barcelonę z okresu świetności, z tym, że grają nieco szybciej piłką. Nie usypiają przeciwnika, tylko szybko zmieniają strony, dużo ruchu w przodzie i na razie nikt tego nie jest w stanie wytrzymać...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Myślę, ze naprawdę Bayernowi może udać się to co nie udało się jeszcze żadnej innej drużynie. Obronią puchar. Po dzisiejszym meczu naprawdę widzę na to szansę.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Scisca
Wałkarz

Post autor: Scisca »

Arsenal był lepszy dopóki Szczęsnemu na mózg nie padło. Na mnie ten Bayern takiego niesamowitego wrażenia nie zrobił. Rozwalić Arsenal grający w 10. to nie jest wielki wyczyn. Gdyby ich rozjechali tak jak niedawno Liverpool, to byłbym pod wrażeniem, ale po tym meczu to wcale się nie zdziwię, jeśli w Monachium wygra Arsenal.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Oczywiście nie jest wielka sztuką wygrać z drużyna grająca w osłabieniu. Zwróć jednak uwagę, ze przynajmniej 30 ostatnich minut Arsenał w ogóle nie miał piłki. To jest jednak Arsenał :D Poza tym Robben dzisiaj nie grał. Nie znoszę typa :wink:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Jak dla mnie toBbayern gra dużo nudniej niż rok temu.. zaczyna się 'barcelonowanie'. Milion nudnych podań wokół pola karnego. Zieeew..

Najprzyjemniej to się patrzyło jeszcze niedawno na Borussię. Ci to napierdzielali na szybkości i prosto do bramki, szkoda że ostatnimi czasy ekipa się tak posypała :(

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Scisca pisze:Arsenal był lepszy dopóki Szczęsnemu na mózg nie padło. Na mnie ten Bayern takiego niesamowitego wrażenia nie zrobił. Rozwalić Arsenal grający w 10. to nie jest wielki wyczyn. Gdyby ich rozjechali tak jak niedawno Liverpool, to byłbym pod wrażeniem, ale po tym meczu to wcale się nie zdziwię, jeśli w Monachium wygra Arsenal.
Arsenal nie wygra w Monachium. Szwaby będą chcieli się zrewanżować za porażkę u siebie w zeszłym sezonie, a Arsenal nie ma kim straszyć obecnie. Po prostu ich ofensywa nie bardzo istnieje. Sanogo, Gnabri itp. to może i melodia przyszłości. Ale bardzo dalekiej, póki co :wink: . Tu i teraz jest za dużo kontuzji i ozdrowieńców. Realnie kadrowo obecnie Kanonierzy to jakaś 5-6 siła w Anglii dopiero. Nie mają czego szukać w LM...
PS. Ciekawe, jak Arsenal płaci graczowi pt. Diaby #-o :?: . To jest dopiero giguś. W ciagu ostatnich 3 lat rozegrał może z kilka meczów, a tak przez cały czas leczy kontuzje. Zajebisty gość - wręcz człowiek-szklanka. Ale Wenger ma słabość do kontuzjowanych graczy, widać lubi takim płacić :mrgreen: :( ...

Scisca
Wałkarz

Post autor: Scisca »

smiejagreg pisze:Arsenal nie wygra w Monachium. Szwaby będą chcieli się zrewanżować za porażkę u siebie w zeszłym sezonie, a Arsenal nie ma kim straszyć obecnie. Po prostu ich ofensywa nie bardzo istnieje. Sanogo, Gnabri itp. to może i melodia przyszłości. Ale bardzo dalekiej, póki co :wink: . Tu i teraz jest za dużo kontuzji i ozdrowieńców. Realnie kadrowo obecnie Kanonierzy to jakaś 5-6 siła w Anglii dopiero. Nie mają czego szukać w LM...
PS. Ciekawe, jak Arsenal płaci graczowi pt. Diaby #-o :?: . To jest dopiero giguś. W ciagu ostatnich 3 lat rozegrał może z kilka meczów, a tak przez cały czas leczy kontuzje. Zajebisty gość - wręcz człowiek-szklanka. Ale Wenger ma słabość do kontuzjowanych graczy, widać lubi takim płacić :mrgreen: :( ...
Kto wie. Gdyby im zależało i dali odpocząć głównym zawodnikom... No ale ataku to nie wyczarują. Ogólnie nie liczę, że wyeliminują Bayern, ale pomimo takiego kryzysu i tak mu nie odstają. To pokazuje, że Bayern jest wyraźnie w zasięgu wielu innych drużyn. Chelsea, Real, a nawet Atletico, czy PSG spokojnie będą walczyć. Nawet Barca może wróci do jakiegoś poziomu - mają wypoczętego Messiego i Neymara, akurat na czas poważnych meczów powinni znowu coś grać.

A o kadrze i polityce kadrowej Arsenalu to nic mi nie mów. Akurat kiedy ci perspektywiczni piłkarze ograją się i zaczną coś grać, to zostaną sprzedani do poważnego zespołu, a ten śmieszny Arsenal weźmie kolejną zgraję dzieciaków. Pomimo mojej całej sympatii do tego zespołu, zupełnie nie rozumiem jak oni mogą tyle lat tkwić w tym szaleństwie. Zachowują się jak jakiś peryferyjny klub z Portugalii, czy Holandii.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze o to samo :wink:

Też obstawiam, ze Arsenał nie wygra w Monachium. Osobiście stawiam na nich krzyżyk. Choć dopóki piłka w grze... :wink:

ODPOWIEDZ