UKGT heat results

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Szacun Pasiaku! :)
Obrazek
Obrazek

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Hehe niezle... generalnie to po wyspiarzach i gw i takich rzeczy bym sie spodziewal.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

{złośliwość="on"]

Pewnie Pasiak wszystkie te czołgi przystopował lasami, zabił magów i zrobił minora. Szczęśliwie w okolicy nie było sędziego Jacka, a liberalni organizatorzy, którzy dopuścili panzerkompannie, uznali, że rules is rules... :twisted:

[złośliwość="off"]

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Barbarossa pisze:{złośliwość="on"]

Pewnie Pasiak wszystkie te czołgi przystopował lasami, zabił magów i zrobił minora. Szczęśliwie w okolicy nie było sędziego Jacka, a liberalni organizatorzy, którzy dopuścili panzerkompannie, uznali, że rules is rules... :twisted:

[złośliwość="off"]
:lol: :wink:
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Barbarossa pisze:{złośliwość="on"]

[złośliwość="off"]

Lepiej bym tego nie ujal :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: 8) :lol2:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

witam chlopaki :)

po pierwsze nie mialem 2 drzew... nie wiem skad sie wziela taka informacja... moja armia to:

Mag lord z WotWE i Scrollem
Mag 2* Scroll
Tancerz z MSotHW

3*Lucznicy z czempionami
2*Driady (z tym jest ciekawa historia ale to pozniej...)

2*wildzi ze sztandarami
10 tancerzy z FCG

Drzewo

Naprawde nie mam pojecia dlaczego kolo twierdzil ze mam dwa drzewa... przeciez ja takiej kombinacji nigdy nie uzywam... ;(

zaczelo sie tak. zladowalismy z kumplem w nottingham w piatek. sobota rano udalismy sie na miejsce... zapisy standard troche zdjec i luzik... otweram walizke z figsami i... qwa goraco mi sie zrobilo... nie wzialem 6 tancerzy do trzymania magow...!!! co qwa robic...??? szczzescie ze wzialem ze soba dodatkowy oddzial driad to wymienilem je i dolozylem jednego tancerza... po tak szczesliwym rozpoczeciu przyszla pora na pierwszego przeciwnika...

Bretonia...
2 lance realmow, lucznicy, trebusza, pegazisci, sztandarowy, 2 magiczki i jako bonusik MORGANA Z GRALAMI PRZYDUPASAMI!!!
troche pokombinowalem i w 5 turze wyczyscilem calkowice stol ;) :):):) masacra :)
30 do przodu

2 bitwa to WE...
smok, caddy, waywatchers, 5 unitow glade riderow i 3 unity wildow plus orzel... znaczy sie piekielnie szybkie... lorda zabilem w walce wrecz driadami ktore zaszarzowal i ustaly na 1 1 :):):) potem troche GG i ze dwa oddzialy WR z orlem tracac niewiele punktow ale zawsze... solid do przodu...
30 punktow znowu

3 bitwa to dla odmiany... WE...
Treeman ancient, noble na orle(ponoc niezabijalny ;) oczywiscie bzdura :) )caddy,BSB, tancerze, lucznicy, 2*driady, wildzi 6, treekiny, treeman...
kontrowalem drzewce moim drzecem tak wiec nie podchodzil za blisko a jak mnie juz przyszpilil treekinami i drzecami to przebilem sie przez male drzewka treemanem z przodu i draidami od boku ;) hitem sezonu okazal sie maly mag ktory zadal ancientowi 2 rany... ale nie z czaru a z LUKU :):):) a dwie kolejne tury!!! hehehe trzeba bylo widziec jego mine ;) troche strat z mojej i jego strony przy czym wiecej z jego ( orzel z noblem wbici w ziemie jak wildzi zaszarzowali... liczyl ze sie nie da bo stanal na flance moich lucznikow
ale ja zadeklarowalem lucznikami szarze na draidy i wildzi spokojnie doszli :):):) szczesliwie lucznikom zabraklo 0,5 cala do udanej szarzy wiec spalilem nie wdajac sie w cobat :):):)
30 znowu dla mnie

tak sie zakonczyl pierwszy dzien co napawalo optymizmem ;)
dzien nr 2...

4 bitwa chaos tzencha...
Lord na smoku Tzencha, lolo na dysku Tzencha, kolo na rydwanie Tzencha, choseni knights Tzencha, rydwan Tzencha i 3 pieski bez marka ;) duzo kostek i wogole... chyba zaczynalem ipieski poszly w pierwszej turze a czolzeni zeszli w drugiej lub max 3 od lucznikow :):):) padali jak muchy :) duzo kombinowania zniszczylem wszysko poza lordem na smoku... sam troche tez potracilem ale na solida wystarczylo :)
kolejne 30 punktow...

5 bitwa i to czego sie najbardziej obawialem... Thorek...
Thorek, Master inzynier, maly kowal, 3*kusznicy, ironi(chyba 20) 2 bolce, dwa dziala, dwa razy organki... i podejdz tu...
staralem sie jak moglem, thorek mieszal duzymi runami ale na szczescie hitow nie bylo az tak duzo no i w 4 turze sie wylaczyl na 2 tury:):):) no i w tym czasie stracil organki oba 2* kusznicy i dzialo... jak sobie pokalkulowalismy to wyszedl remis na moja korzysc... niewiele ale zawsze to cieszy :)
10 punktow :)

6 bitwa i kolejny hardkor... lizaki...
Slann 2 generacji, priest , biegacz, 3* skinki, cameleony, 2* po 4 kroxy, 3 terkow i salki...
ja zaczalem wlasciewie nic sensacyjnego sie nie wydarzylo poza zabiciem cameleonow schowanych w moim lesie przez mojego treemana ze strzelania :):):) potem jego salki i slann zadali lacznie 3 rany na drzewcu po czym salki polegly od szarzy wildow :):):) pozabijalem skinki niestety na dwa hity z drzewka w priesta rzucilem dwa razy 1... no niestety... Slann caly czas do mnie ciagnal i w 4 turze kombinowana szarza wildow(zostalo 3 po fazie magii a drugi oddzial w tej samej fazie wyparowal...) i driad(calych pieciu) wciagnely Slanna zadajac mu cale 2 rany i mialem cudowny out number fear :):):) po tym kolo sie poddal :):):)
w sumie to zaczal mnie wkurzac na koncu bo zaczal narzekac ze za dlugo gralem... a to nie bylo dziwne ze gralem dluzej bo ja mialem wszystkie jednostki a on tylko kroxy(ktore sie odwaracaly przodem po driad i wildow ;) ) biegacza i Slanna z resztka skinkow i priestem... na sam koniec gupi grek nie policzyl mi punktow za salamandry i tak ucieklo mi 2 miejsce... bo roznica miedzy 2-3 byla 50 pkt malych... ale co zrobic... gralo sie z nim raczej ciezko bo wszystko trzeba bylo mu tlumaczyc jak dziala i co i dlaczego robie... nie lubie grekow chociaz gralem z nimi tylko 2 razy...

Tak wiec wracam z trofeum za 3 miejsce i statuetka za najladniejsza armie...

I wiesz Ziemus w jakiej koszulce gralem ;) w XIII KOHORTY koszulce :):):)

pozdrovy
Bigpasiak
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Wow naprawdę ładny wynik!

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

=D> Gratulacje!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Brawo brawo !!! Ku chwale XIII Kohorty :) Pytali sie Ciebie co masz za koszulke :lol2: ??

P.S. Apropo Grekow to pamietam bitwe Malala z jednym Grekiem na ETC - o moj boze jaka masakra , a koles zdrowo pier....

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

grales pewnie z moim grekiem z euro, bo mi przypadly lizaki... tez pamietam ze sie ostro cisnieniowal i pytolil od rzeczy.. ale na takich ludzi jest metoda, zdjac mu 90% skinkow w 2 tury, potem jest juz spokoj :P

wielki gratki Pasiak !!

pzdr

H@lfing
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: H@lfing »

Szacunek i pozdrowienia. Super ze tak pocisnąłeś, naprawde ładny wynik.

Ps
Może niedłuo sobie pogramy juz razem, ponieważ moja rodem z pod Grunwaldu Bretka jedzie robic Kik ass.

Pozdro i szacunek

ODPOWIEDZ