Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
quins
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: quins »

Podoba mi się :) Szczególnie kowal z odbiciem poświaty na twarzy.
Szkoda, że tym samym i mocnym kolorem wyodrębniłeś podstawkę - niepotrzebnie.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Nowi hammerersi
Lepszych fot nie umiałem im zrobić :oops: . Jestem zadowlony z tego klocka, fajnie się malowało ten klocuszek ale do szybkiego malowania się nie nadają ponieważ mają bardzo dużo detali . Wydaje mi się że to mój najlepiej pomalowany klocuszek i podstawki... nawet 1 raz jestem zadowolony z podstawek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A teraz fotki z parapetu :D - 1 fota z fleszem
Obrazek
Obrazek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Dobra robota :)
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Jakvbek
Wałkarz

Post autor: Jakvbek »

Bardzo fajne zbroje! Mogłbys powiedzieć jaki to kolor?

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

ładne te modele po pomalowaniu. Tak je pomalowałeś, że nawet hełmy nie przeszkadzają w wyglądzie
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

W sumie mam mieszane uczucia. Z jednej strony jednolita barwa sprawiła, że mniej widoczne są niepotrzebne badziewka na zbroi a z drugiej strony czerwony jest taki ... no nie wiem. Szaty, elementy wyposażenia - to tak, ale zbroja na czerowono - coś jak krasnoludzka wersja piesza blood dragons. Tak czy inaczej - wyszło lepiej niż jest ukazywane standardowo.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Dzięki za miły odzew. Myślałem że będzie gorzej.. :D
Jakvbek pisze:Bardzo fajne zbroje! Mogłbys powiedzieć jaki to kolor?
Jest to czerwony kolor rozjaśniany ciemną pomarańczą :D
Khorn red -> wash nuln oil -> kron + Mephiston red -> Mephiston -> mephiston + troll slayer orange -> troll slayer orange - >gleza bloodletter
dzikki pisze:W sumie mam mieszane uczucia. Z jednej strony jednolita barwa sprawiła, że mniej widoczne są niepotrzebne badziewka na zbroi a z drugiej strony czerwony jest taki ... no nie wiem. Szaty, elementy wyposażenia - to tak, ale zbroja na czerowono - coś jak krasnoludzka wersja piesza blood dragons. Tak czy inaczej - wyszło lepiej niż jest ukazywane standardowo.
Taki miałem kaprys... chciałem ich odróżnić od reszty :D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

bardzo fajne :)
kiedys ukradne pomysl i swoich tak na zielono pomaluje (albo ktos to zrobi) :)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Kenpachi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kenpachi »

bardzo ładnie się prezetuja, jedyne co bym zmienił to pomalowałbym boczne części podstawek na brązowo bo czarny lekko wali po oczach

qutam123
Plankton

Post autor: qutam123 »

Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, o 16:03 przez qutam123, łącznie zmieniany 1 raz.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

:mrgreen:

Poszukaj informacji jak zamieszczać zdjęcia w Internecie. Podpowiedź: Nie wystarczy podać ścieżki do pliku na dysku twardym, potrzebny jest jakiś serwis który hostuje zdjęcia (np. imageshack.us).

EDIT:

Pora na mój debiut ;) Szykuję sobie grenadierów z GameZone'a jako Irondrakes.
WIP sztandarowego:
http://imageshack.com/a/img208/7972/zc7s.jpg
http://imageshack.com/a/img849/1924/nt7y.jpg
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Takie tam od Lolera ;)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Post autor: TomashWwl »

:shock: najładniejsze ostrza jakie widziałem :shock:
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

No, takie tam, fpytkę malowanko :shock: ... Czemu Loler nic nie wrzuca? A Ty, Rakso, też byś coś zapodał z dwarfów, najlepiej starych :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Chciałbym, modele czekają. Tylko czasu brak :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Ungrim (mój ulubiony bohater) będzie robił jako BSB :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Post autor: Thorkild »

gdybym miał wybrać najfajniejsze figurki krasnoludów to Ungrim na bank byłby w Top 3 8)
fajne malowanie ale sztandar mógłby być lepsiejszy, w sumie najbardziej rzucają się w oczy i wpisuje się w trend nowej edycji :lol2:

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

a mi się bardziej podobają sztandary "płytowe" a nie malowane, fajniejsze są te tarcze z dekoracjami.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Thorkild pisze:gdybym miał wybrać najfajniejsze figurki krasnoludów to Ungrim na bank byłby w Top 3 8)
fajne malowanie ale sztandar mógłby być lepsiejszy, w sumie najbardziej rzucają się w oczy i wpisuje się w trend nowej edycji :lol2:
Chciałem go pomoalować na próbe by zoabczyc jak mi sleyerowa broda wyjdzie... ale jakao ze nikt jej nie krytykuje to znaczy ze sie niedlugo za zabojco wezme :)
MomoTheKiller pisze:a mi się bardziej podobają sztandary "płytowe" a nie malowane, fajniejsze są te tarcze z dekoracjami.
To znaczy ? :P

Awatar użytkownika
Abrasus
Falubaz

Post autor: Abrasus »

Chyba chodzi o np. taki: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... prod780895
Zamiast takiego: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od2380109a

Praktycznie w każdym boxie jest taki wybór :P.

ODPOWIEDZ