Podstawkę będę jeszcze pewnie poprawiał . Myślę tez o dodaniu śniegu i "ususzeniu" trawki wtedyJedyne do czego się przyczepię to malowanie podstawki. Średnio to wygląda
Pierwotnie był pień zrobiony ze styroduru (o ile boki były super to słoje wyszły jak ciastko z kremem wiec zmieniłem )Podstawka (ładna ale za cholerę nie pasuje do DRYCHY Wink )
Właśnie się zastanawiałem jak ja skonwertować i na coś takiego wpadłemTen kawałek żelastwa w ręce (po co jej coś takiego ?? Przecie ma razor sharp talons
To bedzię oczojebnie zielone (spróbuje zrobić jakieś oświetlenie dłoni ale wątpię czy wyjdzie )To wyskakujące z ręki trochu zieleni by się przydało, jako osocze albo coś takiego, przecie to wyskakuje jej z gałęzi (chyba Wink )
Będzie kościstaLaska jeszcze czarna, ale poczekamy Wink
To miał być filler do klocka ze skull passa .... Klocka nie zrobiłem więc dałem szamanowi Wiem ,że trochę za bycza ....Podstawka trochę przesadzona Smile Taka... Duża... Very Happy Sama w sobie nie jest zła, pomysł ciekawy, ale do tego modelu (takiego małego), to jak dla mnie przysłowiowy "przerost formy nad treścią" Smile Chodzi mi głównie o oryginalną czarną podstawkę, która psuje całą kompozycję. Inaczej by to wyglądało, gdyby model stał na tej skale, a cała ta "dioramka" umieszczona była na podstawce ekspozycyjnej lub miałaby imitację jakiegoś podłoża o wiele szerszego od dolnej krawędzi monumentu