Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Tak jak pisał Butan. Na pewno nie zgodzę się, że szarża z ponad 8" powoduje że nie da się trafić.
Steam gun - przy szarży z ponad 8" trafiamy jeden model.
Cinderblast - przy szarży z ponad 8" umieszczamy środek template'u na najbliższym modelu, w najbliższym możliwym miejscu tak żeby środek template'u (9mm dziura) była w całości na modelu.
Steam gun - przy szarży z ponad 8" trafiamy jeden model.
Cinderblast - przy szarży z ponad 8" umieszczamy środek template'u na najbliższym modelu, w najbliższym możliwym miejscu tak żeby środek template'u (9mm dziura) była w całości na modelu.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Zapłaciły 24 osoby, pogrubioną czcionką na liście.
Pozostałe osoby albo nie zrobiły przelewu, albo nie zaksięgowało mi go, w obu przypadkach jutro będą musiały uiścić 12zl wpisowego i nie otrzymają 2pkt za przedpłatę.
Pozdrawiam i do jutra.
Kto może niech przyjdzie na 8.30
Pozostałe osoby albo nie zrobiły przelewu, albo nie zaksięgowało mi go, w obu przypadkach jutro będą musiały uiścić 12zl wpisowego i nie otrzymają 2pkt za przedpłatę.
Pozdrawiam i do jutra.
Kto może niech przyjdzie na 8.30
Ja niestety będę chwilę po 9. Tak mam pociąg.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Skoro Andrzej zrobił jeden przelew na 20 zł to Górken też zrobił przelewAndrzej pisze:Przelew za mnie i mojego snotlinga poszedł
Wisła Kraków.
Ja zrobiłem przelew okolo 10, Górken obudził się dopiero o 13 i wtedy przelałem za niegoSevi pisze:Skoro Andrzej zrobił jeden przelew na 20 zł to Górken też zrobił przelewAndrzej pisze:Przelew za mnie i mojego snotlinga poszedł
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jak pisałem dostałem tylko 10zł, więc Górken będzie musiał zapłacić 12zł.Andrzej pisze:Ja zrobiłem przelew okolo 10, Górken obudził się dopiero o 13 i wtedy przelałem za niegoSevi pisze:Skoro Andrzej zrobił jeden przelew na 20 zł to Górken też zrobił przelewAndrzej pisze:Przelew za mnie i mojego snotlinga poszedł
-
- Mudżahedin
NIe mam zadnego booka do empire nawet staroedycyjnego. Jest szansa ze jeszcze da sie zalatwic???
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
-
- Mudżahedin
to wyslij mi!!!!
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.