Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Siwy - swietny arykuł, mam tylko pare ale
Nie wierze w zadne nazwisko z tych wymienionych przez nich poza kolesiem z Porto. Te nazwiska sa juz raczje kojarzone z innymi klubami
Van Persie narzeka, a sam nie wykorzystuje setki - nieco przesadza
Fellani wrocil po kontuzji dopiero, generalnie jeszcze dlugo nie pogral, nie spieszylbym sie z ocenianiem go
generalnie Moyesa nie skatowali za calkowite usuniecie taktyki z gry MU - to jest kluczowe a jakos to olali
Co do polskiej ligi - wole serbska! Od kiedy gram w FM2010 Radem Belgrad daje mi niepomiernie duzo radosc (sezon 2026/2027 jest moim 18tym na Stadionie Miejskim )
Nie wierze w zadne nazwisko z tych wymienionych przez nich poza kolesiem z Porto. Te nazwiska sa juz raczje kojarzone z innymi klubami
Van Persie narzeka, a sam nie wykorzystuje setki - nieco przesadza
Fellani wrocil po kontuzji dopiero, generalnie jeszcze dlugo nie pogral, nie spieszylbym sie z ocenianiem go
generalnie Moyesa nie skatowali za calkowite usuniecie taktyki z gry MU - to jest kluczowe a jakos to olali
Co do polskiej ligi - wole serbska! Od kiedy gram w FM2010 Radem Belgrad daje mi niepomiernie duzo radosc (sezon 2026/2027 jest moim 18tym na Stadionie Miejskim )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wk...wia mnie ten Wenger. Nie zrobił nic w okienku transferowym, by wzmocnić zespół, kupił jakiegoś patafiana, który jeszcze nie kopnął piłki ani razu, kolejny nabytek - Sanogo - to jakaś horrendalna pomyłka i Arsenal zjeżdża po równi pochyłej. Grają bez skrzydeł, z jednym sensownym napastnikiem tylko. W Anglii się niestety tak nie da - widać to coraz wyraźniej. I tu już w ogóle nie chodzi o walkę o mistrzostwo - to już Arsenal ma z głowy, mimo nienajgorszego jeszcze bilansu punktowego. Nie widzę Kanonierów w pierwszej czwórce na koniec sezonu niestety, biorąc pod uwagę, jakim dysponują potencjałem piłkarskim obecnie. Kolejny mecz, tym razem ze Stoke, boleśnie pokazuje, gdzie obecnie jest miejsce Arsenalu...
Mam nadzieję że za chwilę ogracie naszą brzydką sąsiadkę
Wisła Kraków.
Prawda to o Mili że ma taką nadwagę?
Wisła Kraków.
Z Milą to temat jest bardziej złożony. Tam w szatni zawiązała się mocna ekipa gości, którzy dyktują (dyktowali?) warunki (zwolnili Lenczyka pośrednio, udupili Gikiewicza). Liderami grup[y wydaje się Kaz i Milowy - do czasu, kiedy Seba wydawał się totalnie niezbędny (a reszta kopaczy czasem celowo o tym utwierdzała wszystkich) wszystko hulało. Milowy jednak mocno osłabł, kontuzja, trochę kilogramów - przestał "robic różnicę" Kaźmierczak podobnie. W związku z powyższym, a także ogólnym wku**em szefów (nowych, starych) Kaz już raczej w Śląsku nie zagra (teraz podobno ma tylko kontuzję). Mila przestał być kapitanem (podobno ma kontuzję), a Pawłowski jak się okazuje ma jaja. Zmienił Kapitana oraz radę drużyny dając do niej Pawelca i Hołotę (ten drugi, jak wiadomo, jest totalnie nowy. Wygląda na to, że jak nic się cięzkiego nie trafi, drużyna wraca na rozsądny tor. Dziś było widać Paixao, który wczuł się w nową rolęSevi pisze:Prawda to o Mili że ma taką nadwagę?
Generalnie, mamy już tego Picha, Machaj wydaje się nie być z pierwszej łapanki - uzupełni ich Hołota - solidny, relatywnie młody środek się kroi. Na skrzydła Patejuk i drugi Paixao i przednie formacje wyglądają bardzo dobrze. Jeszcze tylko tył, własciwie prawy bok obrony. O dziwo okazuję się, że w Śląsku są środkowi obrońcy w liczbie większej niż na początku sezonu (jak Jodła dał się ukraść):
Kokoszka
Grodzicki
Droppa
Gavish
Adamec
Pawelec
któryś z nich musi umieć grać
boki gorzej:
Dudu, Ostrowski, Socha (chociaż nazywanie go piłkarzem to mocna przeginka) i tyle. Może ten młody Dankowski, ale ja bym się go bał wystawić w takim momencie sezonu.
kurde, obszernie wyszło
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie jest dobrze jak szatnia robi takie jaja - w Wiśle też tak było i kopacze zwolnili Petrescu.
Wisła Kraków.
Nowa miotła w Śląsku może tylko wyjść na +.
Wisła Kraków.
Ale jesteście nudziarze, kibice Legii i Jagi nawalali się na stadionie aż mecz przerwali a Wy się miziacie po jajkach.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
https://www.facebook.com/photo.php?v=59 ... 2&theater=
Edit:
http://www.przegladsportowy.pl/m/Repozy ... 688903.jpg
http://i62.tinypic.com/jtw40j.jpg
Dawno się tyle nie działo na trybunach
Edit:
http://www.przegladsportowy.pl/m/Repozy ... 688903.jpg
http://i62.tinypic.com/jtw40j.jpg
Dawno się tyle nie działo na trybunach
Wisła Kraków.
Czego się po nich spodziewać w końcu to kibice "L"
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Front Wschodni w słabej formie.
Ciekawe czy wezmą rewanż na DMP
Ciekawe czy wezmą rewanż na DMP
Wisła Kraków.
Dokładnie własnym oczom nie wierzyłem, jak na niego patrzyłem, ale miło było popatrzeć na jego zaangażowanie. Teraz tylko czekać, aż uzupełni go Flavio.Dymitr pisze:...Dziś było widać Paixao, który wczuł się w nową rolę
...
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Siweusz pisze: Twoim ogrom wbiję machę zdrajco.
Wisła Kraków.
beka z akcji - zwłaszcza jak komisja ligi zadecyduje o walkowerze dla Jagi. Najwięcej zyska na tym Wisła Jakby po starych zgodach pośrednich poszło
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Okazuje się że odrobimy 1 punkt
EDIT:
Z OSTATNIEJ CHWILI: Na stadionie Legii trwają rozmowy, by dokończyć mecz dzisiaj, bez udziału publiczności, jako impreza niemasowa. Piłkarze na razie czekają w szatniach i nie przebierają się!
EDIT:
Z OSTATNIEJ CHWILI: Na stadionie Legii trwają rozmowy, by dokończyć mecz dzisiaj, bez udziału publiczności, jako impreza niemasowa. Piłkarze na razie czekają w szatniach i nie przebierają się!
Wisła Kraków.