Pruszków: Galaktyczna Liga #3 "Underdogs!" 12.02.14-15.03.14

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Re: Pruszków: Galaktyczna Liga #3 "Underdogs!" 12.02.14-15.0

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

oj tak, te "winds of change" dzis znów mnie skarciły, i to w 1 turze.
1-1 odginające furie do walizki, a w slad za nimi bestia nurgla, i w swoje turze Przemek wbija mi się na kwadrat :)

Ale nie płaczę, potem rzucałem jeszcze 2x podwójne gały, ale na niestabilnosc horrorów w combacie z stegiem.
Przemkowi należą sie za to przeprosiny :P
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Zapraszam na rundę finałową! :)

Wyniki zgłaszamy do 12.03.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

:D
będzie rewanż za 1 ligę he he he he
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dotrwaliśmy! :)

Podium:

1. Bogumił Kułakowski WOC 63
2. Tomasz Rosłoniak LIZ 58
3. Adam Kozłowski BOC 57

Gratulacje!

:)

Obrazek

ODPOWIEDZ