VIII edycja
Moderator: Gremlin
Re: VIII edycja
Przeba sie powoli nastawiać, że WE nie wyjdą na 8 tylko już na 9 edycji
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Hmm to ja słyszałem o WE po krasnalach na tzw. "Późną wiosnę 2014"Azgaroth pisze:Póki co żadnych...Wg coraz liczniejszych plotek w plan wydawniczy GW po krasnalach będzie wydana Bretonnia. O WE jak narazie cisza.kensai pisze:Witam
śledzi ktoś może VIII edycję WE ? Jakieś newsy ?
Więc albo wyjdą faktycznie wtedy albo "wciśnie" się między nas jeszcze bretka i nasz wyjdzie na lato 2014... perspektywa masakryczna....kolejny rok dostawania wpierdol od nowych zabawek
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- Jacek_Azael
- Masakrator
A ja, że na wiosnę 2012, a potem 2013, jesień...2014...15. Niekończąca się opowieśćLuc pisze:Hmm to ja słyszałem o WE po krasnalach na tzw. "Późną wiosnę 2014"Azgaroth pisze:Póki co żadnych...Wg coraz liczniejszych plotek w plan wydawniczy GW po krasnalach będzie wydana Bretonnia. O WE jak narazie cisza.kensai pisze:Witam
śledzi ktoś może VIII edycję WE ? Jakieś newsy ?
Więc albo wyjdą faktycznie wtedy albo "wciśnie" się między nas jeszcze bretka i nasz wyjdzie na lato 2014... perspektywa masakryczna....kolejny rok dostawania wpierdol od nowych zabawek
Nie no, po Krasiach i Bretonii to już chyba muszą nam wydać w końcu tego AB
Bo chyba nie zaczną wydawać coraz nowszych booków kiedy my gnijemy na 6 edycji :O
Bo chyba nie zaczną wydawać coraz nowszych booków kiedy my gnijemy na 6 edycji :O
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Myślę, że Batalion możesz śmiało kupować. GG, GR i Driady raczej się nie zmienią. A nawet jeśli to i tak modele są ładne.
Co do reszty to jeśli jesteś cierpliwy to poczekaj do kwietnia/maja
Nowych plot nie słyszałem. Jedynie, że 9ed nie będzie w 2014 roku. Ale nie to Cię raczej interesuje
Co do reszty to jeśli jesteś cierpliwy to poczekaj do kwietnia/maja
Nowych plot nie słyszałem. Jedynie, że 9ed nie będzie w 2014 roku. Ale nie to Cię raczej interesuje
via Larry Vela on Bols
40k Release Order
Here's the latest word we've heard on the next 12 months, in order of release:
Fantasy Release Order
Don't forget to have these Warhammer Fantasy titles interspersed in there throughout the year as well:
Dwarfs (Q1)
Wood Elves (Q2)
Brettonia (Q3-4)
Warhammer 9th Edition (coming in Summer) is the big maybe in 2014. We have contradictory chatter out there, but more of it is still saying yes.
Wszystkie dotychczasowe plotki potwierdzają maj, a więc pierwsze preordery powinny ruszyć pod koniec przyszłego miesiąca. Póki co, nic więcej "konkretnego" nie wiadomo...kensai pisze:ekhm ekhm terminj kwiecien maj nadal aktualny bo juz czekam ponad rok na te figurki ;/
Orientuje sie ktos