Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Troll świetny.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- Shakin' Dudi
- Masakrator
też nic nie widzę.Wieszkto pisze:Popatrz na twarz .
+1Shakin' Dudi pisze:też nic nie widzę.Wieszkto pisze:Popatrz na twarz .
oczy ma takie jak by na jakimś kołku usiadł.
ewentualnie:
wchodzi żołnierz do domu po wyprawie a tam jego kobitka z innym...
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
Bogusza niedługo każę zawinąć w kaftan
Malowanka-ilzuzja na płaskiej powierzchni:
https://www.facebook.com/bohunarts
Malowanka-ilzuzja na płaskiej powierzchni:
https://www.facebook.com/bohunarts
Miszczu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oj tam, Sławolku, zaraz znajdą się narzekacze, że to blików za dużo, itp., itd. ...
- Brushlicker
- Falubaz
- NocnyBlack
- Warzywo
Może z jakiegoś szkła? A może z jakiegoś materiału którego nie znamy... Mi się podoba.Brushlicker pisze:nierealistyczne, z czego to niby porobione że sie tak skrzy ? 3/10
Każdy jest w czymś dobry. Ja np. lubię błoto, rdzę i krew, a Bohun kropeczki i kreseczkismiejagreg pisze:Oj tam, Sławolku, zaraz znajdą się narzekacze, że to blików za dużo, itp., itd. ...
"Niechaj każdy ćwiczy się w tej sztuce, którą zna", nie?
+1 Slawol
Ja na przykład nie preferuje stylu jaki prezentuje bohun ,ale zawsze dostrzegam skill .Co z tego ,ze ktoś tlucze znienawidzony przeze mnie NMM ...jeżeli robi to na odpiwedni pozimie zawsze zyska moje uznanie . Co mnie obchodzi ,ze ktoś maluje demona khorna na rozowo ...liczy się skill
Ja na przykład nie preferuje stylu jaki prezentuje bohun ,ale zawsze dostrzegam skill .Co z tego ,ze ktoś tlucze znienawidzony przeze mnie NMM ...jeżeli robi to na odpiwedni pozimie zawsze zyska moje uznanie . Co mnie obchodzi ,ze ktoś maluje demona khorna na rozowo ...liczy się skill
niesamowity pokaz skilla i wyobrazni