moderator
Moderator: Gremlin
Jeśli brakuje chętnych to mogę się podjąć zadania.
Na forum loguje się codziennie i codziennie zaglądam do tego działu więc mogę spróbować utrzymać tutaj porządek![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Na forum loguje się codziennie i codziennie zaglądam do tego działu więc mogę spróbować utrzymać tutaj porządek
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ale wiesz, ze jako moderator musisz byc przykładem? Żadnego rzucania miechem ani spamowania. Wciąż zainteresowany?Luc pisze:Jeśli brakuje chętnych to mogę się podjąć zadania.
Na forum loguje się codziennie i codziennie zaglądam do tego działu więc mogę spróbować utrzymać tutaj porządek
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mógłbym się tym zająć, adminuje już klubowe forum, prowadzę Śląską ligę, na BP jestem regularnie.
Co prawda obecnie mało się w naszym WElfickim światku dzieje ale czuje że końcem kwietnia, w maju będzie tego znacznie więcej...
Co prawda obecnie mało się w naszym WElfickim światku dzieje ale czuje że końcem kwietnia, w maju będzie tego znacznie więcej...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jeśli jeszcze nie ustalone, również ja oferuję się jako mod. Do działu zaglądam przynajmniej dwa razy dziennie (pierwszy raz koło 5-6 rano przed pracą), na forum jestem regularnie i mam hopla na punkcie ortografii ![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Let the River of Blood flow...
No to mamy 3 chętnych
Zróbmy ankietę i niech gracze WE zadecydują, proste![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zróbmy ankietę i niech gracze WE zadecydują, proste
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Rozumiem, że my głosów oddać nie możemy ?Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie.
- White Lion
- Kretozord
hehe fajna ta ankieta ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
ja bym mógł być, ale za dużo głupot musiał bym usuwać/edytować aniżeli się do nich odpowiednio odnosić ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Poza tym ban za ortografię, już po 3ech ostrzeżeniach oraz za nieobrobione rozpiski - już po jednym, byłby tutaj chlebem powszednim. Jeżeli z takim programem chcecie mnie to się również zgłaszam.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Poza tym ban za ortografię, już po 3ech ostrzeżeniach oraz za nieobrobione rozpiski - już po jednym, byłby tutaj chlebem powszednim. Jeżeli z takim programem chcecie mnie to się również zgłaszam.
xYz