Galeria zielonych
Moderator: Kołata
Grolshek, masz teraz 6666 postów i jeszcze Twój awatar hahaha Można bez sarkazmu-podoba się, ok- nie podoba się, chętnie posłucham krytyki bo to zawsze jest jakaś motywacja do polepsznia jakości malowania
Także dawaj stary, mów
Btw: kolejne nowe rzeczy do rosnącej "armii" lol
Także dawaj stary, mów
Btw: kolejne nowe rzeczy do rosnącej "armii" lol
Pan Mamikon
Wow nie spodziewałem się aż takich oklasków :p
Fajnie, że się podobają. To dla klienta - tego samego co Manglery z poprzedniej strony. Teraz jeszcze na dniach skończę dwa rzeczne trolle i dwa zwykłe. Czy będzie więcej - nie wiem, nie ode mnie to zależy.
Fajnie, że się podobają. To dla klienta - tego samego co Manglery z poprzedniej strony. Teraz jeszcze na dniach skończę dwa rzeczne trolle i dwa zwykłe. Czy będzie więcej - nie wiem, nie ode mnie to zależy.
Jeżeli mówisz o moich pracach i odnośnik "@chuck noris@" jest do mnie to chyba przeczytałes nie ten napis hahaha
Jak to do mnie to bardzo dziękuje, staram sie
EDIT:
Tutaj dokończony Król Grom z skończoną podstawką:
Znowu zdjęcia są słabe ale juz trochę lepiej to wygląda
Jestem zadowolony bo ważne że na żywo wygląda bardzo fajnie plus zadbałem o detale, nic nie robiłem na szybciora
Proszę o opinie, znowu haha
Pozdro!
Jak to do mnie to bardzo dziękuje, staram sie
EDIT:
Tutaj dokończony Król Grom z skończoną podstawką:
Znowu zdjęcia są słabe ale juz trochę lepiej to wygląda
Jestem zadowolony bo ważne że na żywo wygląda bardzo fajnie plus zadbałem o detale, nic nie robiłem na szybciora
Proszę o opinie, znowu haha
Pozdro!
Pan Mamikon
Bardzo fajnie z malutkim "ale", sztandary wyglądają sztucznie, jakby Ci się chciało mógłbyś zrobić te freehandy na prawdziwym materiale, a nie na sztywnym papierze, który wygląda jak flaga amerykańska powiewająca na księżycu. Poza tym jestem pełen uznania. Lubię te stare figurki, są pełne charakteru