Już mu odpisałem w drugim temacie że nie maBłażej pisze:Combat jest bez speców:Kalesoner pisze:Ale lokal na Combat 8.0 tylko bez speców zrobię tydzień po Białymstoku.No chars or unit champions with unique names (spezial chars)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderator: swieta_barbara
Już mu odpisałem w drugim temacie że nie maBłażej pisze:Combat jest bez speców:Kalesoner pisze:Ale lokal na Combat 8.0 tylko bez speców zrobię tydzień po Białymstoku.No chars or unit champions with unique names (spezial chars)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
lohost pisze:i co to niby zmienia? jak juz sie oplacalo dac heralda nurgla to zwykle tez sie oplacalo zeby byl bsb, zadna roznica jak dla mnie...grunt ze drugiego mozna wziac.Tirit pisze:Oby to byl faktycznie prima aprilis.
Ten herald zmienia totalnie cala rozgrywke demonami...
bardziej niektorym psuje koncepcje ta bestia mniej...
...albo masz problemy z czytaniem albo z rozumieniem.lohost pisze:faktycznie, bo gdy masz mniej bestii to oplaci sie inwestowac w cory, ktore nie zwiekszaja sily przebicia w kombacie
powodzenia.
ale co ja wiem, ja nie gram demonami.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=43838Spawn pisze:Spoko, w DoChu będzie tak: