DreamPainting Studio - galeria prac
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Damikowe łamanie pędzla ^^ Smoczełę
Yay! Trochę mi to zajęło, ale naprawiłem forum Dzięki Smiejagreg!
Taki smoczek na pełen etat !
Taki smoczek na pełen etat !
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Primo. Dziury łączeń są okropne. Drugie primo zrób coś z podstawką. Trzecie primo kurna ultimo maluj dalej
Hehe, o dziurach mi każdy wspomina, a tu wyjątkowo się starałem je zalepić :c Na zdjęciach widzę dużo więcej niż teraz patrząc na niego. A podstawka, choć nie mam trawki, która by tu pasowała, to tak strasznie bawi mnie ta techniczna farbka od GW, że robię nią wszystkie podstawki jakie mam
Czyli się podoba?kubencjusz pisze:Trzecie primo kurna ultimo maluj dalej
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I od razu lepiej po korekcie fotki
Teraz o smoku: ciekawa kolorystyka, fajne skrzydła i paszcza, jednak brak postępów w pracach - chciałoby się obaczyć dalszy etap, jak to wygląda. Podstawka must be the wypas Póki co mi się bardzo podoba ...
Teraz o smoku: ciekawa kolorystyka, fajne skrzydła i paszcza, jednak brak postępów w pracach - chciałoby się obaczyć dalszy etap, jak to wygląda. Podstawka must be the wypas Póki co mi się bardzo podoba ...
Mógłbyś dodać jakiś tufty żółte czy cuś bo troszkę pusto jest na podstawceDamik pisze:Kurcze, od razu chce mi się siąść i pomalować coś jeszcze Dzięki wielkie! I hmm..chyba będę musiał coś zrobić z tą podstawką
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
True. Ja bym to po prostu zakleił gsem...
Jak dla mnie jest okropny, widac że dopiero zaczynasz z malowaniem... A tak mówiąc serio to jest zajebisty! Zawsze chciałem mieć ten model i chyba go kupię po tym jak go widzę u Ciebie, zrobię go pod moich orków Bardzo fajne, czyste malowanie, skrzydła mi się najbardziej podobają! Czekam na skończonego!
Pan Mamikon
Ładna ale faktycznie prześwietlilo fote
Fajnie dobrales bazowe kolory.
Fajnie dobrales bazowe kolory.
Zdjecie tak kiepskie ,ze szczerze nie bardzo jest co napisac
ps.
Na przyszlosc rob foty na jednolitym tle ... wystarczy postawic za modelem biala kartke papieru
ps.
Na przyszlosc rob foty na jednolitym tle ... wystarczy postawic za modelem biala kartke papieru
No i taki mamy tego efekt a tak serio ...cyknij jakas porzadna ,bo zapowiada sie spoko .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ćwicz pędzel, aero wszystkiego za ciebie nie zrobi...