22.03.2020 ŚCIUR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: przedświąteczna mobilizacja, 16.04.2014. 1z16
spokojnie uber malarzem nie jestem, a malowanie tego bretońska w mój kreskowy styl to dla mnie spore wyzwanie. Fakt że może to dobrze nie wyglądać. No nic zobaczymy jak będzie się 16 taka prezentować.
Nie ma się co gniewać postaram się zrobić to oszałamiająco!
Ja mam nadzieję Tak szczerze to ten pomysł mnie natchnął i kupiłem pudło bretolców, aby zrobić z nich blacków i muszę przyznać te konie to jest tragedia w malowaniu Za to jeźdźcy są fajni
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
A mi się podoba. Od razu widać, że to eteryk, a przecież o to chodzi. Niektóre oryginalne modele hexów wyglądają w malowaniu mniej eterycznie niż to, co zaprezentowałeś.
dzięki za motywację, zatem mały postęp
w rzeczywistości wszystko ma kolory jak na zdjęciu 2/3
u hexów chciałem uwydatnić płonące bronie(nie chciało mi się bawić w lepienie) mam nadzieję że żarzące się kosy są w ok
i tak ciągnąc wątek eteryków...stare wrajty zostały spieszone i mam radosną gromadkę 7 jest to przymiarka do dostosowania się do draftu. 2x8hexów i 5-7wrajtów z rare.
z bliska nie jest to cudo, ale z odległości stołu armia wygląda na wyjętą z komiksu(tak mi ktoś kiedyś powiedział) a eteryki widać BARDZO wyraźnie
w rzeczywistości wszystko ma kolory jak na zdjęciu 2/3
u hexów chciałem uwydatnić płonące bronie(nie chciało mi się bawić w lepienie) mam nadzieję że żarzące się kosy są w ok
i tak ciągnąc wątek eteryków...stare wrajty zostały spieszone i mam radosną gromadkę 7 jest to przymiarka do dostosowania się do draftu. 2x8hexów i 5-7wrajtów z rare.
z bliska nie jest to cudo, ale z odległości stołu armia wygląda na wyjętą z komiksu(tak mi ktoś kiedyś powiedział) a eteryki widać BARDZO wyraźnie
- Naviedzony
Bronie z kolei nie wyglądają na płonące. Wyglądają na czerwono-rdzawe. Jeśli miałyby być płonące, to zdecydowanie więcej jaśniejszych kolorów, pomarańczowego i żółtego.
Mi też się bardzo podobają
Jutro na turnieju pewnie skończymy na ostatnim stole, w mrocznych czeluściach warzywniaka, więc będę mógł się im bliżej przyjrzeć.
Jutro na turnieju pewnie skończymy na ostatnim stole, w mrocznych czeluściach warzywniaka, więc będę mógł się im bliżej przyjrzeć.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Boju, słyszałem, że miałeś malować kropierze na kolor mięsa Skąd ta zmiana koncepcji?
Jako cały oddział prezentują się nieźle.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Trochę dziwnie te czerwone ostrza wyglądają ale czemu od bretońskich koniów nie ma bretońców
- Naviedzony
Eteryczny efekt wygląda bardzo dobrze. Ostrza broni, niestety wymagają innego podejścia. Jeśli miały być ogniste, musisz zwiększyć kontrasty.
Kacpi 1998 pisze:Trochę dziwnie te czerwone ostrza wyglądają ale czemu od bretońskich koniów nie ma bretońców
Bo część jeźdźców mam ja.
Dzisiaj miałem okazję zmierzyć się z tymi panami na polu bitwy. Prezentują się niesamowicie i już nie mogę się doczekać kolejnej 8