Gyrobomber jako Gyrocopter
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Gyrobomber jako Gyrocopter
Witam, mam pytanie co do kwestii masterów i innych turniejów. Czy modele bombowców mogą robić za zwykłe gyrocoptery? [ właśnie zaczynam sklejać coptery i wyglądają okropnie w porównaniu do bombowców, wolałbym mieć ładniejsze modele na stole ]
z tego co słyszałem, da sie to skleić tak, żeby były modułowe i po odłączeniu ogona masz to albo to.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Potwierdzam, ogon modelu siedzi dość mocno, w razie czego wystarczy ewentualnie zrobić jakieś piny/magnesy. Po prostu model 2 w 1.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Tak, ale a) bombera śmigło i coptera są różne, wole jak model ma 2 śmigła eg bomberowy. b) to nie odpowiedź na moje pytanie. Nie chce mieć krótkiego, beznadziejnego ogona w ogóle , tylko same bombowo wyglądające coptery. Z resztą już za późno bo bomber sklejony ;p i wszystkie w armii tak skleje prawdopodobnie, albo zrobie mix, a jak sędzia nie dopuści na turniej trudno... taki turniej się ominie
bomby tez można zrobić na magnesach przecież -.-
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
Sądzę że na 99% turniejach przejdzie spokojnie - dla przykładu czym jest stary ponton z 6ed ? Gyrobomberem czy zwykłym, a na 100% ludzie którym nowy model nie przypadł do gustu będą go używać jako to i to. To trochę tak jak z tym ze masz koleżków z tarcza i hand weaponem a wystawiasz ich jako kolesi z 2-rakiem - nikt nie ma nigdy pretensji lecz zawsze przed bitwą warto przypomnieć przeciwnikowi ze to np. gyros a nie bomber (jeśli leniwiec nie spojrzy w rozpe).
Co do bombowca mam to samo odczucie - skleiłem już bombowca bo wygląda fajnie (za to zwykły jest obrzydliwy) a testowanie pokaże co jest fajniejsze
Co do bombowca mam to samo odczucie - skleiłem już bombowca bo wygląda fajnie (za to zwykły jest obrzydliwy) a testowanie pokaże co jest fajniejsze
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
pingu pisze:Mój ponton robi za bomber:D nikt się nie przyczepia, bo żyrki to stare 5 ed gokarty
Mam tak samo
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.