Mastery 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2014
Mam pytanie - czy terminy w pierwszym poście (oraz formaty) można brać już za pewnik ?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- swieta_barbara
- habydysz
Tak - poza Łodzią, która waha się między grudniem, a październikiem.
Aktualizuję na bieżąco.
Aktualizuję na bieżąco.
Czy można prosić organizatorów Kujawiaka o określenie się mniej-więcej chociaż z terminem?
19-20.07 jest Drużynowy Turniej Miast w WM&H i chciałbym te dwa eventy pogodzić.
pozdrawiam
19-20.07 jest Drużynowy Turniej Miast w WM&H i chciałbym te dwa eventy pogodzić.
pozdrawiam
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Nie.Shinue pisze:Powiedzcie mi proszę czy regulamin ustala minimalne odstępy czasowa pomiędzy masterami?
O taki właśnie odstęp chodziło. 3 tygodnie.
Masz dowód, że kolejny zapis jest z czapy. Jako organizator nie wyobrażam sobie robić turnieju dwa tygodnie przed lub po innym. Jeśli musiałbym zrobić to bym po prostu zrobił. Bo co, mastera nie będzie?![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Masz dowód, że kolejny zapis jest z czapy. Jako organizator nie wyobrażam sobie robić turnieju dwa tygodnie przed lub po innym. Jeśli musiałbym zrobić to bym po prostu zrobił. Bo co, mastera nie będzie?
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
2 tygodnie po Gorzowie jest niezgodne z...Laik pisze:2 tygodnie po Gorzowie to shot frekwencyjny dla Włocławka lub Gorzowa...
5.2 Między poszczególnymi turniejami klasy master organizatorzy muszą uzgodnić minimalnie 20 dni przerwy. Pierwszeństwo przy wyborze terminu mają organizatorzy, którzy w głosowaniu masterowym uzyskali więcej głosów. Drużynowe Mistrzostwa Polski mają pierwszeństwo przy wyborze terminu terminu.
\/\
no to niech LLowi napinacze i gwardia regulaminu zbojkotuje mastera.
przeciez sa wakacje i macie wolne...
wiadome bylo juz w marcu, ze bedzie scisk.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
już w marcu wiadomo to było, że master ma niezbyt legalny czas. I przestań chrzanić i obrażać innych - jeśli Ci się regulamin i liga nie podobają możesz ją zbojkotować i nie grać ligowych turów wcale.Wojtuś pisze:no to niech LLowi napinacze i gwardia regulaminu zbojkotuje mastera.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2014, o 09:59 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Może wypowie się ktoś z Włocławka w sprawie terminu?
Wisła Kraków.
Scena WFB we Wloclawku nie wyglada obecnie jakos rewelacyjnie ( to samo co w Bydgoszczy) Fenix zmniejszyl swoj sklad i jest w tej chwili drugi klub Salamandra, ktory dziala prezniej.
W Fenixie (organizatorze mastera) nei ma za duzo aktywnych graczy turniejowo, a Shinue to od dawna na zadnym turnieju nie widzialem.
Jestem bardzo ciekawy tego mastera, szczegolnie, ze ciagle zadnych szczegolow nie ma.
W Fenixie (organizatorze mastera) nei ma za duzo aktywnych graczy turniejowo, a Shinue to od dawna na zadnym turnieju nie widzialem.
Jestem bardzo ciekawy tego mastera, szczegolnie, ze ciagle zadnych szczegolow nie ma.
Niech ktos napisze PW do Shinue po prostu. Ja nie mam do niego numeru. Po "wielkim" docenieniu pomocy Kohorty przy ostatnim masterze, jakos nie trzymamy sie za bardzo...