Po namowach Tomasha wrzucam do galerii , nie wrzucalem wczesniej , bo jak pewnie wiekszosc wie nie mialem ochoty sluchac , objezdzania mnie ile sie da i zniechecania mnie do malowania przez "turbozajebistego" Hasha... Mam nadzieje , ze sie Wam podoba - freehand na plaszczu koslawy , ale dopiero sie ucze - byl to moj 3eci freehand w zyciu...
He Mage
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ziemko, nareszcie przejścia, których nie widać. I za to gratulacje
Freehand krzywy miejscami, ale chciałbym chociaż taki robić.
Figurka zasadniczo bez zarzutu, z wyjątkiem twarzy - nie wiem czy to wina rzeźby, czy Twojego światłocienia, ale ten elf ma gębę przygłupa
Freehand krzywy miejscami, ale chciałbym chociaż taki robić.
Figurka zasadniczo bez zarzutu, z wyjątkiem twarzy - nie wiem czy to wina rzeźby, czy Twojego światłocienia, ale ten elf ma gębę przygłupa
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
bardzo fajny magus Co do ryjka ro taka paskudna rzezba figsy, tez mialem "przyjemnosc" to malowac bardzo fajnie wyszly kawalki zbroi na rekach i biala szata, przy drewnie mogles troszke wiecej ale cienszych linii pociagnac byl by lepszy efekt i buty wydaja mi sie takie jakies nieskonczone Ogolnie gratki za fajna prace
Ostatnio zmieniony 16 paź 2007, o 22:05 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
Jak w przypadku lorda wyczuwam wpływ Młodej (jeśli nie, nie bić proszę)
Szkoda że zdjęcie małe bo figsa niezła, sporo się nauczyłeś od czasów tego nieszczęsnego saurusa
Na twarzy zbyt podkreśliłeś kanciastość rzeźby, w srebrnym nmm zrobił bym to innymi kolorami ale tak naprawdę to się na tym nie znam
Bardzo fajne stylisko różdżki
Ogólnie git
Szkoda że zdjęcie małe bo figsa niezła, sporo się nauczyłeś od czasów tego nieszczęsnego saurusa
Na twarzy zbyt podkreśliłeś kanciastość rzeźby, w srebrnym nmm zrobił bym to innymi kolorami ale tak naprawdę to się na tym nie znam
Bardzo fajne stylisko różdżki
Ogólnie git
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Odnosnie maga to jest to skopiowany styl i prawie cala kolorystyka mlodej - jak cos ladnie za kase schodzi to czemu tego nie kopiowac. W przypadku herosa to juz sam powymyslalem kolorystyke - plaszcz to proba skopiowania Twojego plaszczu Kurka z eldara ( mi to gorzej wyszlo , teraz juz wiem jakie bledy popelnilem , wiekze kontrasty przy malowaniu kosmosu trzeba robic)
Dzieki za komenty , buduja czlowieka do dalszego malowania
Dzieki za komenty , buduja czlowieka do dalszego malowania