He Mage

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

He Mage

Post autor: Ziemko »

Po namowach Tomasha wrzucam do galerii , nie wrzucalem wczesniej , bo jak pewnie wiekszosc wie nie mialem ochoty sluchac , objezdzania mnie ile sie da i zniechecania mnie do malowania przez "turbozajebistego" Hasha... Mam nadzieje , ze sie Wam podoba - freehand na plaszczu koslawy , ale dopiero sie ucze - byl to moj 3eci freehand w zyciu...

Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ziemko, nareszcie przejścia, których nie widać. I za to gratulacje :)

Freehand krzywy miejscami, ale chciałbym chociaż taki robić. ;)

Figurka zasadniczo bez zarzutu, z wyjątkiem twarzy - nie wiem czy to wina rzeźby, czy Twojego światłocienia, ale ten elf ma gębę przygłupa :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

bardzo fajny magus :D Co do ryjka ro taka paskudna rzezba figsy, tez mialem "przyjemnosc" to malowac :P bardzo fajnie wyszly kawalki zbroi na rekach i biala szata, przy drewnie mogles troszke wiecej ale cienszych linii pociagnac byl by lepszy efekt i buty wydaja mi sie takie jakies nieskonczone ;) Ogolnie gratki za fajna prace
Ostatnio zmieniony 16 paź 2007, o 22:05 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Jak w przypadku lorda wyczuwam wpływ Młodej (jeśli nie, nie bić proszę)
Szkoda że zdjęcie małe bo figsa niezła, sporo się nauczyłeś od czasów tego nieszczęsnego saurusa :wink:
Na twarzy zbyt podkreśliłeś kanciastość rzeźby, w srebrnym nmm zrobił bym to innymi kolorami ale tak naprawdę to się na tym nie znam :)
Bardzo fajne stylisko różdżki
Ogólnie git :)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Odnosnie maga to jest to skopiowany styl i prawie cala kolorystyka mlodej - jak cos ladnie za kase schodzi to czemu tego nie kopiowac. W przypadku herosa to juz sam powymyslalem kolorystyke - plaszcz to proba skopiowania Twojego plaszczu Kurka z eldara ( mi to gorzej wyszlo , teraz juz wiem jakie bledy popelnilem , wiekze kontrasty przy malowaniu kosmosu trzeba robic)

Dzieki za komenty , buduja czlowieka do dalszego malowania :wink:

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Pierwszy raz podoba mi się ten model, bo sama figurka jest beznadziejna. Osobiście go posiadam i w końcu namówiłem siostrę żeby mi maznęła ten model :D Uffff...

ODPOWIEDZ