(WIP) Duke Gerard, Crusader Warlord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dzięki chłopaki
Ale już pisałem, zdjęcia po prostu dobrze wyszły
Ale już pisałem, zdjęcia po prostu dobrze wyszły
A Ty wiesz, że to dobry pomysł! I tak mamy je w końcu zacząć sprzedawać w BitsPudle, to jak już będą to sobie ze Złym otworzymy jeden woreczek i potestujemy.POZA PODSTAWKA - Tomash moze bierz podstawki z Masa - tam je wystarczy tylko pomalowac
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Istotnie podstawka jakas taka kupaśna
Widze ,ze robisz postepy ....
Widze ,ze robisz postepy ....
Ogólnie ładne malowanie.
Wydaje mi sie tylko troche nieczysta, moze to przez te podstawke?
Wydaje mi sie tylko troche nieczysta, moze to przez te podstawke?
Nie wiem, może dlatego że podstawka jest polakierowana + malowanie kolorami w odcieniu kupy ;p i wygląda tak „kupaśnie”, płaszczyk jest naprawdę zaj........ty, a i nie rób mu nigdy zdjęcia z jego prawego profilu bo wygląda tak jak napisał o tym Sykstus: „WTF”. Ale ogólnie figsa w skali 0-5 ma u mnie 4,2.
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Daje rade, siadły freehandy na płaszczu.
tarcze najpierw wycieniowałeś, potem namalowałeś freehand a potem dorobiłeś czarne kreseczki żeby podzielić godło na pare elementów i wszedłeś tymi kreskami na wycieniowaną wcześniej tarczę.. to też psuje efekt tego freehandu:) no i jakies cieniowanie na nim by sie przydało. ale dużo lepiej figs wygląda niż na wcześniejszych fotkach:)
a żeby sie już czepiać to freehand na płaszczu nie jest idealnie równoległy do krawędzi;)
ale ogólna kolorystyka modelu całkiem spójna:)
a żeby sie już czepiać to freehand na płaszczu nie jest idealnie równoległy do krawędzi;)
ale ogólna kolorystyka modelu całkiem spójna:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria