(WIP) Duke Gerard, Crusader Warlord

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Chyba to najlepsza Twoja praca jaka widzialem. Naprawde jestem pod wrazeniem postepow. Oba freehandy mi sie podobaj. W sumie w figsie wszystko jest fajne... POZA PODSTAWKA - Tomash moze bierz podstawki z Masa - tam je wystarczy tylko pomalowac ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dzięki chłopaki :oops:
Ale już pisałem, zdjęcia po prostu dobrze wyszły ;)
POZA PODSTAWKA - Tomash moze bierz podstawki z Masa - tam je wystarczy tylko pomalowac
A Ty wiesz, że to dobry pomysł! I tak mamy je w końcu zacząć sprzedawać w BitsPudle, to jak już będą to sobie ze Złym otworzymy jeden woreczek i potestujemy. :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Istotnie podstawka jakas taka kupaśna :lol2:
Widze ,ze robisz postepy .... :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Freehand na tarczy jest do poprawki - wyszedł krzywo ale jakieś cieniowanie może go uratować, natomiast płaszczem mnie zabiłeś - SUPER :shock:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Figurka - super, 8/10.
Podstawka...muszę Cię nauczyć jak się robi podstawki.

Tołdi

Post autor: Tołdi »

Ogólnie ładne malowanie.
Wydaje mi sie tylko troche nieczysta, moze to przez te podstawke?

Awatar użytkownika
slonkutno
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: slonkutno »

Nie wiem, może dlatego że podstawka jest polakierowana + malowanie kolorami w odcieniu kupy ;p i wygląda tak „kupaśnie”, płaszczyk jest naprawdę zaj........ty, a i nie rób mu nigdy zdjęcia z jego prawego profilu bo wygląda tak jak napisał o tym Sykstus: „WTF”. Ale ogólnie figsa w skali 0-5 ma u mnie 4,2.
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]

Obrazek

Awatar użytkownika
True Legionista
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: True Legionista »

Daje rade, siadły freehandy na płaszczu.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

tarcze najpierw wycieniowałeś, potem namalowałeś freehand a potem dorobiłeś czarne kreseczki żeby podzielić godło na pare elementów i wszedłeś tymi kreskami na wycieniowaną wcześniej tarczę.. to też psuje efekt tego freehandu:) no i jakies cieniowanie na nim by sie przydało. ale dużo lepiej figs wygląda niż na wcześniejszych fotkach:)
a żeby sie już czepiać to freehand na płaszczu nie jest idealnie równoległy do krawędzi;)
ale ogólna kolorystyka modelu całkiem spójna:)

ODPOWIEDZ