A od czyich kropków się zaczęło?...TomCio pisze: A ja nie brałem w tym udziału , więc zostajesz tylko ty!
Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jakby Fanatyk się nie przysrał to by nic nie było, ale on musiał zacząć.
Dobrze, ze Ty myjesz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja to z Hitlerjugend, w końcu studiuję język rasy panów
Codziennie rano musimy odśpiewać Horst-Wessel-Lied, ci z czystym kontem raz, ci z jednym warunkiem dwa, a ci, co powtarzają rok albo mają trzy warunki - trzy razy, w dodatku w rytm pieśni są ćwiczeni batem. Potem są normalne zajęcia, oczywiście z dużym naciskiem na to, by na roku byli prawdziwi Aryjczycy, dlatego taki był odsiew po pierwszym roku. Dodatkowo studentki mają coś na miarę Frauenerziehung - no wiecie, uczymy się rodzić dzieci, smażyć kotlety i chodzić do kościoła, na miarę 3K. Niszczymy czarnych, Żydów i masonów.
Ale Fanatyk mnie lubi, więc mnie nazywa "osobą o poglądach liberalno-konserwatywnych"
Codziennie rano musimy odśpiewać Horst-Wessel-Lied, ci z czystym kontem raz, ci z jednym warunkiem dwa, a ci, co powtarzają rok albo mają trzy warunki - trzy razy, w dodatku w rytm pieśni są ćwiczeni batem. Potem są normalne zajęcia, oczywiście z dużym naciskiem na to, by na roku byli prawdziwi Aryjczycy, dlatego taki był odsiew po pierwszym roku. Dodatkowo studentki mają coś na miarę Frauenerziehung - no wiecie, uczymy się rodzić dzieci, smażyć kotlety i chodzić do kościoła, na miarę 3K. Niszczymy czarnych, Żydów i masonów.
Ale Fanatyk mnie lubi, więc mnie nazywa "osobą o poglądach liberalno-konserwatywnych"
Niszczmy nazizm wspolnymi silami !
a ty fanolku nie mow do lustra, elo
a ty fanolku nie mow do lustra, elo
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, o 18:51 przez TruePunk, łącznie zmieniany 1 raz.
I jeszcze "Kraft durch Freude"! Nie zapominać!Skavenblight pisze:Ja to z Hitlerjugend, w końcu studiuję język rasy panów
(...)Dodatkowo studentki mają coś na miarę Frauenerziehung - no wiecie, uczymy się rodzić dzieci, smażyć kotlety i chodzić do kościoła, na miarę 3K. Niszczymy czarnych, Żydów i masonów.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ano jasne!KrzysiekW pisze:I jeszcze "Kraft durch Freude"! Nie zapominać!Skavenblight pisze:Ja to z Hitlerjugend, w końcu studiuję język rasy panów
(...)Dodatkowo studentki mają coś na miarę Frauenerziehung - no wiecie, uczymy się rodzić dzieci, smażyć kotlety i chodzić do kościoła, na miarę 3K. Niszczymy czarnych, Żydów i masonów.
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Geralt! Mordo ty moja!Cresus pisze:http://www.gram.pl/galeria.asp?id=821
plakaty wyborcze nowego niezależnego kandydata w wyborach
Żal.pl część śmieszna, ale część wogóle nie Geraltowa.Cresus pisze:http://www.gram.pl/galeria.asp?id=821
plakaty wyborcze nowego niezależnego kandydata w wyborach
Malal i TruePunk, dostajecie ostrzeżenie. Ten ostatni ze wskazaniem na bana, ale to musimy omówić w gronie moderatorskim
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Buhaha a jak to uzasadnisz? to ze jedne z nas to lewak a drugi to nazista?Tomash pisze:Malal i TruePunk, dostajecie ostrzeżenie. Ten ostatni ze wskazaniem na bana, ale to musimy omówić w gronie moderatorskim
To ze masz grube powiazania z ukladem Katylinskim to wiadomo ale ze takie glebokie?
podpis nieregulaminowy - administracja
lol
srogi jestes (; 100% kulturalnej dyskusji, bez wulgaryzmow (na ktore nawiase mowiac nie reagujesz jak inni wklejaja, vide sygnatura fanatyka, ale spoko), w temacie (i w dziale) dedykowanych spamowi.
prosze o cytat fragmentu regulaminu na podstawie ktorego mi ostrzezenie dales, TYRANIE!
PS. My sie nie smialismy z Fanatyka, tylko z Fanatykiem ! To co innego.
srogi jestes (; 100% kulturalnej dyskusji, bez wulgaryzmow (na ktore nawiase mowiac nie reagujesz jak inni wklejaja, vide sygnatura fanatyka, ale spoko), w temacie (i w dziale) dedykowanych spamowi.
prosze o cytat fragmentu regulaminu na podstawie ktorego mi ostrzezenie dales, TYRANIE!
PS. My sie nie smialismy z Fanatyka, tylko z Fanatykiem ! To co innego.
A Fanatyk dostaje "poważne upomnienie".
Malal, grabisz sobie. Bana dla Ciebie też mamy rozważyć? Odpuść, proszę.
Malal, grabisz sobie. Bana dla Ciebie też mamy rozważyć? Odpuść, proszę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Ale to Fanatyk klnie jak szewc, nie my?
On wyzywa od nazistow, nie my?
No ale on jest kolega admina, a nie my ;] tylko co to ma wspolnego z regulaminem forum?
Chyba ze pprostu Tomashu wziales za bardzo do serca moj propandowy obrazek o walce z nazizmem i dlatego nas przesladujesz..
Na poczatku planowalem wkleic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2fc ... fc132.html
Ale poco ryzykowac ze znow sie ktos wielce urazi, obrazi i niewiadomo co jeszcze (;
Ponawiam pytanie - w jaki sposob ja, albo Malal naruszylismy/zlamalismy regulamin forum?
On wyzywa od nazistow, nie my?
No ale on jest kolega admina, a nie my ;] tylko co to ma wspolnego z regulaminem forum?
Chyba ze pprostu Tomashu wziales za bardzo do serca moj propandowy obrazek o walce z nazizmem i dlatego nas przesladujesz..
Na poczatku planowalem wkleic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2fc ... fc132.html
Ale poco ryzykowac ze znow sie ktos wielce urazi, obrazi i niewiadomo co jeszcze (;
Ponawiam pytanie - w jaki sposob ja, albo Malal naruszylismy/zlamalismy regulamin forum?