Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Do poopy obydwa półfinały. Lepiej z Dębkiem oglądać NBA.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Jeszcze dziś w południe słuchałem wiadomości o tym jak Tito walczy...trzymałem kciuki, bo sam przekonałem się na własnej skórze co znaczy walka z nowotworem...Mam nadzieję, że gdzieś tam w innym świecie znalazł już swoją drużynę Szkoda, że tacy ludzie odchodzą ze świata piłki.
No i fajnie
Jutro autobus zapewne da radę, chociaż wolałbym w finale zobaczyć debry Madrytu.
Jutro autobus zapewne da radę, chociaż wolałbym w finale zobaczyć debry Madrytu.
Wisła Kraków.
Wszystko wygląda na to, że sprawdzi się moja teoria spiskowa.
Po zeszłorocznej porażce drużyn hiszpańskich z niemieckimi reprezentanci z półwysku iberyjskiego poszli po rozum do glowy.
Wysłali do Bayernu Guardiolę, żeby rozsadził niemiecki bastion od środka.
I zgodnie z planem futbol niemiecki przekształcił na wzór hiszpańskiej gospodarki - mimo pompowanych milionów jest coraz gorzej.
Przy okazji wykupił najlepszych graczy z BVB i upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu.
Za pieniądze Niemców Genialne!
Po zeszłorocznej porażce drużyn hiszpańskich z niemieckimi reprezentanci z półwysku iberyjskiego poszli po rozum do glowy.
I zgodnie z planem futbol niemiecki przekształcił na wzór hiszpańskiej gospodarki - mimo pompowanych milionów jest coraz gorzej.
Przy okazji wykupił najlepszych graczy z BVB i upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu.
Smutne to troche, nie znam kulisow odejscia Heynckesa z Bayernu ale zatrudnienie Guardioli bylo bledem ten gosc po za taktyka miliarda podan nie potrafi grac nic innego jego szczesciem trafia do ulozonych druzyn, w Barcy to dzialalo dopóki wszyscy byli w formie i nikt za bardzo nie wiedzial jak przeciwko temu grac w Bayernie jak widac pomysl pada jeszcze szybciej. O ile w lidze po za okazyjnie regularnie oslabiana Borussia nie ma sie im kto przeciwstawic w Europie juz nie jest tak różowo.
Heynckes poszedł na emeryturę zdaje się.
E: 0-4
E: 0-4
Wisła Kraków.
Teoria jakiej sam Antoni by się nie powstydziłKołata pisze:Wszystko wygląda na to, że sprawdzi się moja teoria spiskowa.
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Do gry a'la Barca sprzed kilku lat potrzebne są dwie rzeczy: szybkie podania i bardzo duża wymienność pozycji w ofensywie, praktycznie nieustanny ruch zawodników. Jeszcze dwa miesiące temu Bayern ruszał się o wiele żwawiej. Obecnie już nie. Generalnie mamy już raczej koniec tikitaki. System rozszyfrowano i trza szukać czegoś nowego. Ale ani Guardiola, ani Martino prochu nie wymyślą.
A teoria Kołaty zacna ...
A teoria Kołaty zacna ...
oglądam właśnie powtórkę na n'ce... no ręce opadają, specjalnie te 3 bramki chciałem zobaczyć i ogólnie co Bayern grał. żal.pl
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
real potwierdza poziom kurs wynosił 4.32 za postawioną 100 gosciu odebrał 4 bańki dzisiaj, kurs na getafe vs barca w sts to 20.9 imo mają szanse. zaczalem ogladac chelsea atletico, tutaj mam 2:1 dla chelsea na kuponie
Ostatnio zmieniony 1 maja 2014, o 04:40 przez B.Knight, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mou się przeliczył i dobrze. W końcu jakiś klub z nierekordowym budżetem przebił się do finału LM. I mam nadzieję, że napsują krwi Realowi...
Wydaje mi się jednak, ze real po raz dziesiąty sięgnie po LM. Chodź przed wczorajszym meczem byłem pewny, ze Chelsea ich ogra. To samo zresztą z barcą
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins