przykre prawda?Ready pisze:• 2 or more Waystalkers in the army/Lore of death on spellweaver/, max 1
mi na tym zależy bo mam rozpe gdzie to koliduje a konkretnie moonstone of the hidden ways z Waystalkers
czemu jak ja wrzucam argument za inna interpretacja i zarzuca mi sie na sile pogarszanie ab, to wszystko jest w porzadku.Cholera, ale dlaczego nazywasz to bocznymi kółkami ?
To, że ktoś to inaczej interpretuje niż Ty to znaczy, że interpretuje to błędnie ?
Człowieku...weź dorośnij, naprawdę.
Kiedy ja robie dokladnie taki sam komentarz tylko w druga strone, jest on niedojzaly.
Nie widzisz tego problemu, ktory tu jest?
I o ile zgadzam si ez tym, ze intencja autora mogla bc taka, zeby mozna bylo posiadac wiele oddzialow z tkaimi strzalami, to po prostu uwaxzam, ze nalezy sie kierowac tym co jest zapisane a nie domyslami kto mogl cos mysles piszac podrecznik. Jak bedzie inny ruling nic sie nie stanie, tylko przestan rzucac takimi komentarzami ad personam, bo to w niczym nie pomaga.
ludzie z ar.com tego nie interpretuja, bo nie sa od tego. ludzie z faq.com mieli spory problem z interpretacja i uznali, ze mozna w jedna i druga strone pojsc z interpretacja, ale nie jest tak, ze jedna strona ma wiecej argumentow.To, że ludzie z ar.com interpretują to w ten sposób, ludzie na Asrai.org również ale Ty i parę osób tutaj tzn, że co ? Że Wy wiecie lepiej a reszta jest "be" ?
Uznali jednak, ze mozna to dopuscic, bo i tak ar najwyzej to zetnie.
na twf wiekszosc zkolei inaczje to interpretuje. I zakladam, ze jest to wieksza czesc ludzi grajacych niz asrai.com.