Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Na greckiej demokracji raczej się nie wzorujemy, bo była to demokracja bezpośrednia, w której np. o zabiciu Sokratesa zadecydowano w głosowaniu. Jeśli już, to wzorujemy się raczej na Arystotelesowskiej politei.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mój ojciec, znany wszem i wobec homofob powiedział, że poziom tegorocznej eurowizji był tak słaby, że ten brodacz jest tam z nich wszystkich najlepszy. Ja nie wiem, żal mi tracić czas ta podobne rzeczy.Świat schodzi na psy. Nie chcę nic mówić, ale wiedziałem, że ten slaneszyta wygra, ponieważ jest slaneszytą. Gdyby go uwalili, zaraz podniosłaby się sraczka o to, że nie ma tolerancji i represjonowanie mniejszości.
[Dyskusję z Jarlaxlem przenoszę na PW, żeby nie zasmiecać tematu.]
Mam wyjątkowo liberalne podejście, ale ten koleś to przegięcie. Jest wyjątkowo odrażający. Jest zaprzeczeniem męskości w swojej kobiecości i na odwrót.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
bo on jest dziełem Morgotha. wypaczyć to co dobre , plugastwo nazwać pięknem, dewiację normalnością, normalność nazwać nietolerancją dla której nie będzie tolerancji, a samą tolerancję zamienić na przymusową akceptację.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Naviedzony
Dobra, nadrobiłem. Konczita wygląda dziwacznie, ale śpiewa dobrze.
No wyobraź sobie "Mężczyzna z brodą" ,kto by to kupił? Przecież musi być pederastą ,żeby wygrać. Tylko kiedy tak oglądałem to całe wręczenie nagrody (ponieważ oglądałem tylko liczenie głosów z poszczególnych krajów [najlepiej to wyszło francuzom ,którzy nie przejmując się podali wszystko po francusku ,nie zawracajac sobie głowy angielskim] i wyłączyłem jak zaczęła śpiewać) to myślałem ,że powie coś o tym ,że cyrk nie umarł albo zaprosi do cyrku ,to ona jakieś tam pierdoły o jedności.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Naviedzony
A to nie jest jednak facet w sukience i z mocnym makijażem?
- Naviedzony
Dziwny jest ten świat.
No, ale i tak był lepszy muzycznie od reszty. I miał spoko ogniste skrzydła na ekranie za nim. Wyglądały jak skrzydła archaniołów z Diablo. Ja myślę, że wygrał za te skrzydła z Diablo.
No, ale i tak był lepszy muzycznie od reszty. I miał spoko ogniste skrzydła na ekranie za nim. Wyglądały jak skrzydła archaniołów z Diablo. Ja myślę, że wygrał za te skrzydła z Diablo.
Tak jest nadziejaAfro pisze:na szczęście nasz kraj (taki piękny ) nie oddał Austrii ani jednego punktu, więc nie musimy się martwić o to co myśli ogół społeczeństwa
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.