Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Post autor: Duderson »

Na greckiej demokracji raczej się nie wzorujemy, bo była to demokracja bezpośrednia, w której np. o zabiciu Sokratesa zadecydowano w głosowaniu. Jeśli już, to wzorujemy się raczej na Arystotelesowskiej politei.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Wytnie ktoś ten bełkot? Człowiek przychodzi się pośmiać, a trafia ścianę pseudointelektualnych smętów.
To idź oglądaj eurowizję, tam występuje kobieta z brodą, gwóźdź programów cyrkowych.
Śmiej się do woli :mrgreen:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

#-o Świat schodzi na psy. Nie chcę nic mówić, ale wiedziałem, że ten slaneszyta wygra, ponieważ jest slaneszytą. Gdyby go uwalili, zaraz podniosłaby się sraczka o to, że nie ma tolerancji i represjonowanie mniejszości.
Mój ojciec, znany wszem i wobec homofob powiedział, że poziom tegorocznej eurowizji był tak słaby, że ten brodacz jest tam z nich wszystkich najlepszy. :P Ja nie wiem, żal mi tracić czas ta podobne rzeczy.

[Dyskusję z Jarlaxlem przenoszę na PW, żeby nie zasmiecać tematu.]

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

W zasadzie takie "freaki" zawsze miały widownię i gawiedź chętnie to oglądała. Czasy się zmieniły, teraz zamiast klaskać na cyrkowych trybunach ludzi ślą smsy :) .

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Mam wyjątkowo liberalne podejście, ale ten koleś to przegięcie. Jest wyjątkowo odrażający. Jest zaprzeczeniem męskości w swojej kobiecości i na odwrót.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Milutki
Mudżahedin

Post autor: Milutki »

Szkoda tylko, że Konczita z Wurstem w spodniach wygrała głosami jurorów, a nie publiczności.
Obrazek

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

bo on jest dziełem Morgotha. wypaczyć to co dobre , plugastwo nazwać pięknem, dewiację normalnością, normalność nazwać nietolerancją dla której nie będzie tolerancji, a samą tolerancję zamienić na przymusową akceptację.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Dobra, nadrobiłem. Konczita wygląda dziwacznie, ale śpiewa dobrze.

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

To facet czy kobieta ?

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

No kobieta oczywiście. Przecież jak już było wspomniane to jeden z symboli cyrku - "kobieta z brodą" :wink:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

oczywiście
Chyba dla Ciebie...

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

No wyobraź sobie "Mężczyzna z brodą" ,kto by to kupił? Przecież musi być pederastą ,żeby wygrać. Tylko kiedy tak oglądałem to całe wręczenie nagrody (ponieważ oglądałem tylko liczenie głosów z poszczególnych krajów [najlepiej to wyszło francuzom ,którzy nie przejmując się podali wszystko po francusku ,nie zawracajac sobie głowy angielskim] i wyłączyłem jak zaczęła śpiewać) to myślałem ,że powie coś o tym ,że cyrk nie umarł albo zaprosi do cyrku ,to ona jakieś tam pierdoły o jedności.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

A to nie jest jednak facet w sukience i z mocnym makijażem?

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Naviedzony pisze:A to nie jest jednak facet w sukience i z mocnym makijażem?
Może masz rację i to jednak nie cyrkowiec #-o

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

na szczęście nasz kraj (taki piękny ;) ) nie oddał Austrii ani jednego punktu, więc nie musimy się martwić o to co myśli ogół społeczeństwa
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Kopernik też była kobietą.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Heretic pisze:Mam wyjątkowo liberalne podejście, ale ten koleś to przegięcie. Jest wyjątkowo odrażający. Jest zaprzeczeniem męskości w swojej kobiecości i na odwrót.
Hit :D
A ten gość to facet oczywiście. Po prostu przebrany. I pewnie jakieś hormony do tego.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Burzycie teorię o promocji cyrku :| [-X

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Dziwny jest ten świat.
No, ale i tak był lepszy muzycznie od reszty. I miał spoko ogniste skrzydła na ekranie za nim. Wyglądały jak skrzydła archaniołów z Diablo. Ja myślę, że wygrał za te skrzydła z Diablo.

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Afro pisze:na szczęście nasz kraj (taki piękny ;) ) nie oddał Austrii ani jednego punktu, więc nie musimy się martwić o to co myśli ogół społeczeństwa
Tak jest nadzieja :D
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

ODPOWIEDZ