Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Re: Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Post autor: kubencjusz »

Albo Vadera cosik :P
I am the lord and the master of the sword
:-({|=

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

To był po prostu dobry utwór i wszyscy go lubili. :P Lordi zrobił tę jedną jedyną rzecz dobrze. Swoją drogą sceniczny image mają nie lepszy od Wursta. :D
Albo Vadera cosik :P
I am the lord and the master of the sword
Nie ma to jak nagrać utwór na fali popularności Wiedźmina. Z takim rymem jak powyżej. :D
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, o 14:53 przez Naviedzony, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Naviedzony pisze:
GrimgorIronhide pisze:EDIT1: A może bardziej się nimi podjarałem bo oprócz eurowizji obejrzałem ich Katiuszę ;) https://www.youtube.com/watch?v=ZhLsByFdtkA
Jeszcze gorzej niż na Eurowizji. :P
You just don't feel the climate :roll:

O, a Sword of the witcher to czysta moc. Też myślałem nad tym i wychodzi że mając gwiazdy światowego formatu jak Vader, Acid Drinkers i Decapitated (czy Behemoth ale to byłby chyba porównywalny wstyd), wystawiamy nieudolne powielanie muzyki powstałej w gettach dla afroamerykanów w USA w latach 80/90, które wyświetlenia na YT zdobywało wiadomo czym :wink:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

You just don't feel the climate :roll:
Ty nie czujesz klimatu Konczity. :mrgreen:

Nie oszukujmy się, to nie jest Eurockvision. Utwory w założeniu napisane są pod jak najwięcej odbiorców. Napisałbym, że dla mas, ale to trochę niepotrzebnie negatywne określenie. Jakoś tak się przyjęło, że jest to konkurs muzyki popularnej, co nie oznacza przecież, że powinna być z założenia słaba. ABBA grała pop, ale grała go dobrze. Artyści, którzy pojawili się na scenie Eurowizji w tym roku to jakiś dramat. Wszystkich nie widziałem, ale jak ktoś przegrał z naszą reprezentacją, to oznacza, że musi być NAPRAWDĘ słaby.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.

Facet przebrany za babę wygrywa konkurs piosenki paździerzowej. Znaleźli sobie znak upadku cywilizacji europejskiej.

Swoją drogą, większosć Drag Queen wygląda jak... Cóż, facet przebrany za babę. Ten tutaj wygląda jak kobita która markerem nasmarowała sobie brodę.
Uerph.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Twoje oczy podobają sie-mnie.

BANDA ViRTUAL - Loquita Margarita
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Ratzing pisze:Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
Gotowi jeszcze z bycia pedałem naukę zrobić. Patrzcie ile to różnych form. Normalnie kurde pokemony. Wygrywa ten kto ma je wszytskie w zespole :D

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

kubencjusz pisze:
Ratzing pisze:Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
Gotowi jeszcze z bycia pedałem naukę zrobić. Patrzcie ile to różnych form. Normalnie kurde pokemony. Wygrywa ten kto ma je wszytskie w zespole :D
O następny wychynął. Nazywanie każdego transwestyty pedałem to trochę jak nazywanie każdego prostokąta kwadratem.

Zresztą, to ciekawe, że występowanie trzech różnych słów określających trzy różne zachowania związane z ludzką seksualnością zaczynają dla niektórych zakrawać na temat do jakichś głębokich studiów. Pomyślałby człowiek, że to dość proste rozróżnienie. Widać by się pomylił.

EDIT: Sławol, poruszasz się po bardzo mrocznych zakątkach internetów.
Uerph.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Ratzing pisze:Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.

Facet przebrany za babę wygrywa konkurs piosenki paździerzowej. Znaleźli sobie znak upadku cywilizacji europejskiej.

Swoją drogą, większosć Drag Queen wygląda jak... Cóż, facet przebrany za babę. Ten tutaj wygląda jak kobita która markerem nasmarowała sobie brodę.
Jak ja kocham takie niekonstruktywne narzekanie na zacofanie i idiotyzm naszego ciemnogrodu, który wiecznie odpada od 'wspaniałego' zachodu zarówno mentalnością jak i wszystkim. Wybacz ale ten artykuł w linku to typowa wypowiedź zapatrzonego na zachód i postępową Unię wyborcy Twojego Ruchu albo innej sztampowej partii. Proszę, wyjeżdżajcie do najbardziej libertyńskich stolic jak Szwecja czy Francja, niczym w stronę słońca w piosence Lisowskiej. Ale faktem jednak jest że ten wielki i oświecony zachód umiera, a za paręnaście lat wróci do poziomu nietolerancji w postaci Emiratów Europy zachodniej :lol2: Poza tym skoro tylko Polska nie akceptuje to skąd podobny szum w większości krajów świata, nagłówki dokładnie te same i nawet litewski prezenter z golarką na wizji ?
Skoro ogół społeczeństwa buczy na coś bijącego i tak leżącą naszą kulturę czy tradycyjny mainstream to co w tym dziwnego ?
A Konczita różni się od innych drag queen tym że ją widać i jest o niej głośno, no i nie jest zwykłym transwestytą (czy transeksualistą to już sfera domysłów i tego faceta który go obejmował) tylko sprawia wrażenie jakby niezdecydowanego na płeć.
No a kończąc bezcelową dyskusję-offtop:

Obrazek

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

GrimgorIronhide pisze: Jak ja kocham takie niekonstruktywne narzekanie na zacofanie i idiotyzm naszego ciemnogrodu, który wiecznie odpada od 'wspaniałego' zachodu zarówno mentalnością jak i wszystkim. Wybacz ale ten artykuł w linku to typowa wypowiedź zapatrzonego na zachód i postępową Unię wyborcy Twojego Ruchu albo innej sztampowej partii. Proszę, wyjeżdżajcie do najbardziej libertyńskich stolic jak Szwecja czy Francja, niczym w stronę słońca w piosence Lisowskiej. Ale faktem jednak jest że ten wielki i oświecony zachód umiera, a za paręnaście lat wróci do poziomu nietolerancji w postaci Emiratów Europy zachodniej :lol2: Poza tym skoro tylko Polska nie akceptuje to skąd podobny szum w większości krajów świata, nagłówki dokładnie te same i nawet litewski prezenter z golarką na wizji ?
Skoro ogół społeczeństwa buczy na coś bijącego i tak leżącą naszą kulturę czy tradycyjny mainstream to co w tym dziwnego ?
A Konczita różni się od innych drag queen tym że ją widać i jest o niej głośno, no i nie jest zwykłym transwestytą (czy transeksualistą to już sfera domysłów i tego faceta który go obejmował) tylko sprawia wrażenie jakby niezdecydowanego na płeć.
Mieszkam w Polsce, widzę co się tutaj dzieje. Zachód umiera, szum w większości krajów świata - oczywiście wszystko poparte faktami, bo przecież wielokrotnie słyszałem, że muzułmanie, koledzy mi mówili, a także litewski prezenter.

Swoją drogą naszą kulturą błysnęliśmy. Cycki i słaba nuta. Git majonez.
Uerph.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Gotowi jeszcze z bycia pedałem naukę zrobić.
Z wszystkiego można zrobić naukę. Spróbuj sobie wyobrazić, co uważa przeciętny ateista o teologii. Albo o seminarium duchownym. Podpowiedź - nie jeden, a dwudziestu facetów w sukienkach siedzi i rozprawia o rzeczach, których nie ma, tak jakby od tego zależały losy świata. ;) Zastanów się - to nie takie trudne.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Ratzing pisze: Mieszkam w Polsce, widzę co się tutaj dzieje. Zachód umiera, szum w większości krajów świata - oczywiście wszystko poparte faktami, bo przecież wielokrotnie słyszałem, że muzułmanie, koledzy mi mówili, a także litewski prezenter.

Sensowność wypowiedzi powala.
A z kulturą to miałem na myśli tą klasycznie europejską. Panie w ludowych łaszkach zrobiły nam wstyd jakich mało i o tym napisałem wcześniej.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

GrimgorIronhide pisze:
Ratzing pisze: Mieszkam w Polsce, widzę co się tutaj dzieje. Zachód umiera, szum w większości krajów świata - oczywiście wszystko poparte faktami, bo przecież wielokrotnie słyszałem, że muzułmanie, koledzy mi mówili, a także litewski prezenter.

Sensowność wypowiedzi powala.
A z kulturą to miałem na myśli tą klasycznie europejską. Panie w ludowych łaszkach zrobiły nam wstyd jakich mało i o tym napisałem wcześniej.
E, nie złapałeś mojego flow po prostu.
A sensowność mojej wypowiedzi była równie silna, co źródła informacji z których czerpiesz wiedzę o islamizacji Europy. I o ogólnym poruszeniu tym typem przebranym za kobietę.
Uerph.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HchmWsrfUo
Swoją drogą. Co to w ogóle jest. :lol2:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Opętany mechaniczny pstrąg, nie rozumiem co w tym niezwykłego.

;)
Uerph.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Mogłem tego demota nie wklejać :lol:

@Ratzing - kocham te zakątki Internetu. Reszta już była ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Kolejny, który zaserwował najwyższą kulturę wypowiedzi. Jak to się dzieje, że jak słyszę o Polakach-cebulakach, to z reguły od buraków?

STONUJ JĘZYK
EDIT:
No proszę, jakoś mnie nie zdziwiło, że mod się już Ratzinga nie przyczepił. Ale graty za czujność :)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, o 18:48 przez Domino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Radziłbym wam trochę stonować, jeśli nie zamierzacie zobaczyć tu kłódki zamiast "odpowiedz". Grolshek czuwa.

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Co do Eurowizji to po prostu nie ta wokalistka.
https://www.youtube.com/watch?v=6l2zvz86ONw
szczena opada a no i 1 miejsce ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Następny temat z dowcipami nam zamkną ;)

Macie tu filmik:
Strange Fruit
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

ODPOWIEDZ