Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Albo Vadera cosik
I am the lord and the master of the sword
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
To był po prostu dobry utwór i wszyscy go lubili. Lordi zrobił tę jedną jedyną rzecz dobrze. Swoją drogą sceniczny image mają nie lepszy od Wursta.
Nie ma to jak nagrać utwór na fali popularności Wiedźmina. Z takim rymem jak powyżej.Albo Vadera cosik
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, o 14:53 przez Naviedzony, łącznie zmieniany 3 razy.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
You just don't feel the climateNaviedzony pisze:Jeszcze gorzej niż na Eurowizji.GrimgorIronhide pisze:EDIT1: A może bardziej się nimi podjarałem bo oprócz eurowizji obejrzałem ich Katiuszę https://www.youtube.com/watch?v=ZhLsByFdtkA
O, a Sword of the witcher to czysta moc. Też myślałem nad tym i wychodzi że mając gwiazdy światowego formatu jak Vader, Acid Drinkers i Decapitated (czy Behemoth ale to byłby chyba porównywalny wstyd), wystawiamy nieudolne powielanie muzyki powstałej w gettach dla afroamerykanów w USA w latach 80/90, które wyświetlenia na YT zdobywało wiadomo czym
- Naviedzony
Ty nie czujesz klimatu Konczity.You just don't feel the climate
Nie oszukujmy się, to nie jest Eurockvision. Utwory w założeniu napisane są pod jak najwięcej odbiorców. Napisałbym, że dla mas, ale to trochę niepotrzebnie negatywne określenie. Jakoś tak się przyjęło, że jest to konkurs muzyki popularnej, co nie oznacza przecież, że powinna być z założenia słaba. ABBA grała pop, ale grała go dobrze. Artyści, którzy pojawili się na scenie Eurowizji w tym roku to jakiś dramat. Wszystkich nie widziałem, ale jak ktoś przegrał z naszą reprezentacją, to oznacza, że musi być NAPRAWDĘ słaby.
Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
Facet przebrany za babę wygrywa konkurs piosenki paździerzowej. Znaleźli sobie znak upadku cywilizacji europejskiej.
Swoją drogą, większosć Drag Queen wygląda jak... Cóż, facet przebrany za babę. Ten tutaj wygląda jak kobita która markerem nasmarowała sobie brodę.
Facet przebrany za babę wygrywa konkurs piosenki paździerzowej. Znaleźli sobie znak upadku cywilizacji europejskiej.
Swoją drogą, większosć Drag Queen wygląda jak... Cóż, facet przebrany za babę. Ten tutaj wygląda jak kobita która markerem nasmarowała sobie brodę.
Uerph.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Gotowi jeszcze z bycia pedałem naukę zrobić. Patrzcie ile to różnych form. Normalnie kurde pokemony. Wygrywa ten kto ma je wszytskie w zespoleRatzing pisze:Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
O następny wychynął. Nazywanie każdego transwestyty pedałem to trochę jak nazywanie każdego prostokąta kwadratem.kubencjusz pisze:Gotowi jeszcze z bycia pedałem naukę zrobić. Patrzcie ile to różnych form. Normalnie kurde pokemony. Wygrywa ten kto ma je wszytskie w zespoleRatzing pisze:Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
Zresztą, to ciekawe, że występowanie trzech różnych słów określających trzy różne zachowania związane z ludzką seksualnością zaczynają dla niektórych zakrawać na temat do jakichś głębokich studiów. Pomyślałby człowiek, że to dość proste rozróżnienie. Widać by się pomylił.
EDIT: Sławol, poruszasz się po bardzo mrocznych zakątkach internetów.
Uerph.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Jak ja kocham takie niekonstruktywne narzekanie na zacofanie i idiotyzm naszego ciemnogrodu, który wiecznie odpada od 'wspaniałego' zachodu zarówno mentalnością jak i wszystkim. Wybacz ale ten artykuł w linku to typowa wypowiedź zapatrzonego na zachód i postępową Unię wyborcy Twojego Ruchu albo innej sztampowej partii. Proszę, wyjeżdżajcie do najbardziej libertyńskich stolic jak Szwecja czy Francja, niczym w stronę słońca w piosence Lisowskiej. Ale faktem jednak jest że ten wielki i oświecony zachód umiera, a za paręnaście lat wróci do poziomu nietolerancji w postaci Emiratów Europy zachodniej Poza tym skoro tylko Polska nie akceptuje to skąd podobny szum w większości krajów świata, nagłówki dokładnie te same i nawet litewski prezenter z golarką na wizji ?Ratzing pisze:Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
Skoro ogół społeczeństwa buczy na coś bijącego i tak leżącą naszą kulturę czy tradycyjny mainstream to co w tym dziwnego ?
A Konczita różni się od innych drag queen tym że ją widać i jest o niej głośno, no i nie jest zwykłym transwestytą (czy transeksualistą to już sfera domysłów i tego faceta który go obejmował) tylko sprawia wrażenie jakby niezdecydowanego na płeć.
No a kończąc bezcelową dyskusję-offtop:
Mieszkam w Polsce, widzę co się tutaj dzieje. Zachód umiera, szum w większości krajów świata - oczywiście wszystko poparte faktami, bo przecież wielokrotnie słyszałem, że muzułmanie, koledzy mi mówili, a także litewski prezenter.GrimgorIronhide pisze: Jak ja kocham takie niekonstruktywne narzekanie na zacofanie i idiotyzm naszego ciemnogrodu, który wiecznie odpada od 'wspaniałego' zachodu zarówno mentalnością jak i wszystkim. Wybacz ale ten artykuł w linku to typowa wypowiedź zapatrzonego na zachód i postępową Unię wyborcy Twojego Ruchu albo innej sztampowej partii. Proszę, wyjeżdżajcie do najbardziej libertyńskich stolic jak Szwecja czy Francja, niczym w stronę słońca w piosence Lisowskiej. Ale faktem jednak jest że ten wielki i oświecony zachód umiera, a za paręnaście lat wróci do poziomu nietolerancji w postaci Emiratów Europy zachodniej Poza tym skoro tylko Polska nie akceptuje to skąd podobny szum w większości krajów świata, nagłówki dokładnie te same i nawet litewski prezenter z golarką na wizji ?
Skoro ogół społeczeństwa buczy na coś bijącego i tak leżącą naszą kulturę czy tradycyjny mainstream to co w tym dziwnego ?
A Konczita różni się od innych drag queen tym że ją widać i jest o niej głośno, no i nie jest zwykłym transwestytą (czy transeksualistą to już sfera domysłów i tego faceta który go obejmował) tylko sprawia wrażenie jakby niezdecydowanego na płeć.
Swoją drogą naszą kulturą błysnęliśmy. Cycki i słaba nuta. Git majonez.
Uerph.
- Naviedzony
Z wszystkiego można zrobić naukę. Spróbuj sobie wyobrazić, co uważa przeciętny ateista o teologii. Albo o seminarium duchownym. Podpowiedź - nie jeden, a dwudziestu facetów w sukienkach siedzi i rozprawia o rzeczach, których nie ma, tak jakby od tego zależały losy świata. Zastanów się - to nie takie trudne.Gotowi jeszcze z bycia pedałem naukę zrobić.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Sensowność wypowiedzi powala.Ratzing pisze: Mieszkam w Polsce, widzę co się tutaj dzieje. Zachód umiera, szum w większości krajów świata - oczywiście wszystko poparte faktami, bo przecież wielokrotnie słyszałem, że muzułmanie, koledzy mi mówili, a także litewski prezenter.
A z kulturą to miałem na myśli tą klasycznie europejską. Panie w ludowych łaszkach zrobiły nam wstyd jakich mało i o tym napisałem wcześniej.
E, nie złapałeś mojego flow po prostu.GrimgorIronhide pisze:Sensowność wypowiedzi powala.Ratzing pisze: Mieszkam w Polsce, widzę co się tutaj dzieje. Zachód umiera, szum w większości krajów świata - oczywiście wszystko poparte faktami, bo przecież wielokrotnie słyszałem, że muzułmanie, koledzy mi mówili, a także litewski prezenter.
A z kulturą to miałem na myśli tą klasycznie europejską. Panie w ludowych łaszkach zrobiły nam wstyd jakich mało i o tym napisałem wcześniej.
A sensowność mojej wypowiedzi była równie silna, co źródła informacji z których czerpiesz wiedzę o islamizacji Europy. I o ogólnym poruszeniu tym typem przebranym za kobietę.
Uerph.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HchmWsrfUo
Swoją drogą. Co to w ogóle jest.
Swoją drogą. Co to w ogóle jest.
Kolejny, który zaserwował najwyższą kulturę wypowiedzi. Jak to się dzieje, że jak słyszę o Polakach-cebulakach, to z reguły od buraków?Ratzing pisze:Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.
STONUJ JĘZYK
EDIT:
No proszę, jakoś mnie nie zdziwiło, że mod się już Ratzinga nie przyczepił. Ale graty za czujność
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, o 18:48 przez Domino, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
Radziłbym wam trochę stonować, jeśli nie zamierzacie zobaczyć tu kłódki zamiast "odpowiedz". Grolshek czuwa.
Co do Eurowizji to po prostu nie ta wokalistka.
https://www.youtube.com/watch?v=6l2zvz86ONw
szczena opada a no i 1 miejsce
https://www.youtube.com/watch?v=6l2zvz86ONw
szczena opada a no i 1 miejsce