Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Piłka nożna
No i nie wiem, czy się cieszyć, czy martwić, ze Barca ma jeszcze szanse na mistrzostwo. Jakby wygrali z Atletico, to nie bedzie rewolucji imho, a jest ona potrzebna w tym zespole. Szanse na mistrza są, bo Atletico już nie gra tak, jak jeszcze miesiąc temu choćby. Z drugiej strony Barca grała słabo okrutnie przez cały sezon i nie zasłużyła imho na mistrzostwo...
Bogu dzięki Athletico!
Wisła Kraków.
Zadne dzieki bogu, 37 kolejek Atletico zaslugiwalo na mistrzostwo, ale nie dzis. Juanfran zagrywal przy nieuznanym golu i tyle. Fajnie, ze to Atletico jest mistrzem, skoro nie Barca i jakos mnie nie boli az tak, jak powinno, ale przy 2:1 mistrzostwo zostaloby w domu.
Mam nadzieje, ze Zubi odpusci sobie luizy i polsrodki, mangala + ewentualnie balanta, ter stegen, danilo i (to juz nierealne marzenie) Lukaku. Cos zmienic trzeba i niech to zrobia z glowa, a nie jak ostatnie kilka sezonow...
Mam nadzieje, ze Zubi odpusci sobie luizy i polsrodki, mangala + ewentualnie balanta, ter stegen, danilo i (to juz nierealne marzenie) Lukaku. Cos zmienic trzeba i niech to zrobia z glowa, a nie jak ostatnie kilka sezonow...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No niestety, sędziowie jak zwykle się popisali i okradli Barcę z mistrzostwa być może. Nie wiem, czy tam są sędziowie za bramką, ale właśnie ta sytuacja była wymarzona do interwencji dla takiego gościa. Może by i Athletico się podniosło po tym drugim ciosie, ale tym razem nie musiało, bo sędziowie szybko i sprawnie załatwili to za nich...
Gratulacje dla Los Colchoneros. Mało kto przypuszczał, że będą w stanie przez cały sezon wygrywać regularnie, tak jak dwaj hegemoni.
Nie sądzę, żeby Barcelonie wystarczyła tylko wymiana kilku graczy. Tu jest potrzebna zmiana stylu gry, bo tiki-taka kompletnie już się nie sprawdza. Zaś brak asekuracji w defensywie zespołowej oraz konsekwentne stawianie na kurdupli w dużych ilościach skutkuje stratami gradu bramek po kontrach i stałych fragmentach gry... A Zubi - jak zwykle - wyda masę kasy na głośne nazwiska, nie troszcząc się o poprawę gry zespołu.
Dla mnie ważniejsze, że Arsenal zdobył Puchar Anglii . Choćby dlatego, żeby zobaczyć rozradowanego Łukasza, który miał walny wkład w to trofeum. Pierwsze trofeum od 9 lat dla Arsenalu
A Pep sukcesywnie i twardo dąży do rozpirzenia sposobu gry Bayernu ...
Gratulacje dla Los Colchoneros. Mało kto przypuszczał, że będą w stanie przez cały sezon wygrywać regularnie, tak jak dwaj hegemoni.
Nie sądzę, żeby Barcelonie wystarczyła tylko wymiana kilku graczy. Tu jest potrzebna zmiana stylu gry, bo tiki-taka kompletnie już się nie sprawdza. Zaś brak asekuracji w defensywie zespołowej oraz konsekwentne stawianie na kurdupli w dużych ilościach skutkuje stratami gradu bramek po kontrach i stałych fragmentach gry... A Zubi - jak zwykle - wyda masę kasy na głośne nazwiska, nie troszcząc się o poprawę gry zespołu.
Dla mnie ważniejsze, że Arsenal zdobył Puchar Anglii . Choćby dlatego, żeby zobaczyć rozradowanego Łukasza, który miał walny wkład w to trofeum. Pierwsze trofeum od 9 lat dla Arsenalu
A Pep sukcesywnie i twardo dąży do rozpirzenia sposobu gry Bayernu ...
Lepszy hit był w finale Pucharu Niemiec. Nie wiem ile trzeba czekać aż w końcu wprowadzą system informujący, że padł gol.
Natomiast z Barca to można dyskutować. Była pozycja spalona, więc czy Juanfran dotknął, czy nie - miało znikome znaczenie.
Natomiast z Barca to można dyskutować. Była pozycja spalona, więc czy Juanfran dotknął, czy nie - miało znikome znaczenie.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Scimitar pisze: Natomiast z Barca to można dyskutować. Była pozycja spalona, więc czy Juanfran dotknął, czy nie - miało znikome znaczenie.
E tam, od ladnych paru lat panuje powszechny poglad, ze kurduplom z barcy dopieprzyc mozna zawsze i wszedzie, fakty sa bez znaczenia. Podobnie swego czasu bylo z MU, ktore owszem, mialo troche za uszami, ale nikt nie pamietal jak MU przekrecano, nawet sie klocilem, ale za duzo dowodow mial ;P
Jednego dnia w 3 "finalach" makabryczne bledy sedziow, w tym 2 zmieniajace ostateczne wyniki, arsenal niestety wyciagnal i licznik sie zatrzymal. Rzal i bul, czekam na afery na mundialu, najchetniej w finale i moze wreszcie przyglupy z fify i uefy cos zmienia.
Jednego dnia w 3 "finalach" makabryczne bledy sedziow, w tym 2 zmieniajace ostateczne wyniki, arsenal niestety wyciagnal i licznik sie zatrzymal. Rzal i bul, czekam na afery na mundialu, najchetniej w finale i moze wreszcie przyglupy z fify i uefy cos zmienia.
pierwszy transfer MU w tym sezonie!!
HOT NEWS!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 745&type=1
licze ze wam zadziala, mnie działą
HOT NEWS!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 745&type=1
licze ze wam zadziala, mnie działą
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tyle memów w jednym miejscu - skarbiec
No i Moyes wrecking ball genialny
No i Moyes wrecking ball genialny
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Wiele jest dobrych
Tymczasem coraz bliżej finał LM.
Real czy Athletico?
Tymczasem coraz bliżej finał LM.
Real czy Athletico?
Wisła Kraków.
Też myślę, że real, ale 5 do jaja to przesada. Myślę, że 4:2
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Raczej Athletico po ostrożnej grze 1-0 lub 2-0
Finały od dawna nie sa najciekawszymi meczami
Finały od dawna nie sa najciekawszymi meczami