Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Piłka nożna

Post autor: smiejagreg »

No i nie wiem, czy się cieszyć, czy martwić, ze Barca ma jeszcze szanse na mistrzostwo. Jakby wygrali z Atletico, to nie bedzie rewolucji imho, a jest ona potrzebna w tym zespole. Szanse na mistrza są, bo Atletico już nie gra tak, jak jeszcze miesiąc temu choćby. Z drugiej strony Barca grała słabo okrutnie przez cały sezon i nie zasłużyła imho na mistrzostwo...

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Moze juz wystarczy tej hegemonii barcy , juz sie robi nudna :roll:
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Bogu dzięki Athletico!
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Zadne dzieki bogu, 37 kolejek Atletico zaslugiwalo na mistrzostwo, ale nie dzis. Juanfran zagrywal przy nieuznanym golu i tyle. Fajnie, ze to Atletico jest mistrzem, skoro nie Barca i jakos mnie nie boli az tak, jak powinno, ale przy 2:1 mistrzostwo zostaloby w domu.

Mam nadzieje, ze Zubi odpusci sobie luizy i polsrodki, mangala + ewentualnie balanta, ter stegen, danilo i (to juz nierealne marzenie) Lukaku. Cos zmienic trzeba i niech to zrobia z glowa, a nie jak ostatnie kilka sezonow...

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

I bardzo dobrze, Atleci mistrzami, ważne że nie blausrana. Wszyscy tylko nie oni, Ganersi chociaż z pucharem, Amica w plecy. I nie chce zapeszać , bo może to być piękny weekend ...
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

No niestety, sędziowie jak zwykle się popisali i okradli Barcę z mistrzostwa być może. Nie wiem, czy tam są sędziowie za bramką, ale właśnie ta sytuacja była wymarzona do interwencji dla takiego gościa. Może by i Athletico się podniosło po tym drugim ciosie, ale tym razem nie musiało, bo sędziowie szybko i sprawnie załatwili to za nich...
Gratulacje dla Los Colchoneros. Mało kto przypuszczał, że będą w stanie przez cały sezon wygrywać regularnie, tak jak dwaj hegemoni.
Nie sądzę, żeby Barcelonie wystarczyła tylko wymiana kilku graczy. Tu jest potrzebna zmiana stylu gry, bo tiki-taka kompletnie już się nie sprawdza. Zaś brak asekuracji w defensywie zespołowej oraz konsekwentne stawianie na kurdupli w dużych ilościach skutkuje stratami gradu bramek po kontrach i stałych fragmentach gry... A Zubi - jak zwykle - wyda masę kasy na głośne nazwiska, nie troszcząc się o poprawę gry zespołu.

Dla mnie ważniejsze, że Arsenal zdobył Puchar Anglii :P . Choćby dlatego, żeby zobaczyć rozradowanego Łukasza, który miał walny wkład w to trofeum. Pierwsze trofeum od 9 lat dla Arsenalu :!: :!: :!: :D

A Pep sukcesywnie i twardo dąży do rozpirzenia sposobu gry Bayernu :P ...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Lepszy hit był w finale Pucharu Niemiec. Nie wiem ile trzeba czekać aż w końcu wprowadzą system informujący, że padł gol.

Natomiast z Barca to można dyskutować. Była pozycja spalona, więc czy Juanfran dotknął, czy nie - miało znikome znaczenie.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Scimitar pisze: Natomiast z Barca to można dyskutować. Była pozycja spalona, więc czy Juanfran dotknął, czy nie - miało znikome znaczenie.
:lol2:

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

E tam, od ladnych paru lat panuje powszechny poglad, ze kurduplom z barcy dopieprzyc mozna zawsze i wszedzie, fakty sa bez znaczenia. Podobnie swego czasu bylo z MU, ktore owszem, mialo troche za uszami, ale nikt nie pamietal jak MU przekrecano, nawet sie klocilem, ale za duzo dowodow mial ;P

Jednego dnia w 3 "finalach" makabryczne bledy sedziow, w tym 2 zmieniajace ostateczne wyniki, arsenal niestety wyciagnal i licznik sie zatrzymal. Rzal i bul, czekam na afery na mundialu, najchetniej w finale i moze wreszcie przyglupy z fify i uefy cos zmienia.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

pierwszy transfer MU w tym sezonie!!

HOT NEWS!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 745&type=1

licze ze wam zadziala, mnie działą :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Obrazek
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Tyle memów w jednym miejscu - skarbiec :D

No i Moyes wrecking ball genialny :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

"Faceci w czerni" też dobre. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Wiele jest dobrych ;)

Tymczasem coraz bliżej finał LM.
Real czy Athletico? :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

wydaje mi się że mimo wszystko Real

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Oby nie , Atletico zasłuzyło na wygraną
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
B.Knight
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: B.Knight »

real wygra pięć do zera
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Też myślę, że real, ale 5 do jaja to przesada. Myślę, że 4:2
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Aby bramki były i bez murowania bramki i tiki taki owaki. Na szczęście w tym sezonie do finału doszły drużyny grające porządny futbol.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Raczej Athletico po ostrożnej grze 1-0 lub 2-0

Finały od dawna nie sa najciekawszymi meczami :P

ODPOWIEDZ