Galeria
Moderator: Gremlin
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Galeria
Widzę, że uważnie i starannie malujesz. Czyli jesteś na drodze do sukcesu i ładnej armii.
Jakis lotrowy bohater ...
No chyba wlasnie Haldir ... Moje WE beda wlasnie mocno magiczne (nie mam spiny ,ze koniecznie musi wygladac jak elf ,aby sie tylko w klimat WE lapaly ) .Poczatkowo miala wylaniac sie z wody (chcialem w ogole duzo wodnych podstawek zrobic) chyba by wtedy na luzaku ,na maga life wygladala ? .Dla lesnych purystow dodam ,ze juz kombinuje jak przerobic necronskiego nightbringer na ... treemana ?
- Naviedzony
Super konwersja. Nie miałbym nic przeciwko zagrać z czymś takim.
- wind_sower
- Masakrator
Magiczka zacna, chcoiaż przyznaję rację przedmówcy, że bardziej nadaje się na branchkę Szkoda, że nie ma czegoś w stylu leśnego banshee, to byłby idealny model!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Magiczka mega!!!
Wygląda jak duża dryada ale nada się na magiczkę również! Bardzo ciekawy model
Wygląda jak duża dryada ale nada się na magiczkę również! Bardzo ciekawy model
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ciesze sie ,ze sie podoba Mam dziki plan na ta armie i mam nadzieje ,ze wyjdzie .Moze nawet zrobie te wodne podstawki ? Waye wychodzace z wody ? Tylko kurde mala powierzchnia podstawki ...
Chcialem robic takie driady ,ale jak okazaly sie malo grywalne ... Moze zrobie takich wayow albo skaltow .
Chcialem robic takie driady ,ale jak okazaly sie malo grywalne ... Moze zrobie takich wayow albo skaltow .
- Naviedzony
Super. Tylko w następnych driadach powinno być więcej... Driad. BTW byłbyś mistrzem na TLOS.
BTW byłbyś mistrzem na TLOS.
Ja tam na to nie patrze ...czesto gesto laduje na duze skalki ,wiec tutaj bylbym raczej in minus
Jezeli bede takich robi to ze 2-3 wlasnie takie same glowki ... kilku od pasa w gore albo stojacy w calosci przy potoku .
- Naviedzony
Dobry pomysł w ogóle. Ma luba ma kilku łuczników WE od pasa w górę tylko, więc też wykminiliśmy, że przerobimy ich na skautów wysuwających się z jakichś gęstych zarośli albo wody właśnie.
Wystarczy zmienić mu podstawkę na 75x50.
Wisła Kraków.
Dzięki za wspaniałą poradę, no po prostu na to bym nie wpadł ale może to mój problem, że niezbyt precyzyjnie zadałem pytanie, więc spróbuję jeszcze raz: czy ma ktoś jakiś pomysł jak przerobić starego treemana na ancienta, żeby odróżniał się od innych starych treemanów, podobnie jak nowy model ancienta odróżnia się od zwykłego treemana?
Ja bym zrobil cos w ten desen ... tylko na przyklad dorobic jakas gałaz na plecach + duuuuza korona tego drzewa ... imo nie ma co na sile przyprawiac mu jakies lagi czy innej rozdzki Sam model (tzn. w postaci badyli) jest bardzo fajny