Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

pingus pisze:
Skavenblight pisze:Fanatyk to taki everybody should know him, nie znasz Fanatyka, nie masz pojęcia o polskim środowisku WFB :badgrin:
Phi ja tam może nie, że dobrze znam, ale przynajmniej raz widziałem. ;)
Więc dostąpiłeś zaszczytu przyjęcia do Wewnętrznego Kręgu.
Niestety nie mamy jeszcze zniżek na piwo w Paradoksie z tego tytułu :(

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

pingus pisze:
Skavenblight pisze:Fanatyk to taki everybody should know him, nie znasz Fanatyka, nie masz pojęcia o polskim środowisku WFB :badgrin:
Phi ja tam może nie, że dobrze znam, ale przynajmniej raz widziałem. ;)
Nawet pizzę razem chyba zjedliśmy wtedy... :lol2:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Dżizas to jest niemożliwe! Nic nie było w tym temacie pisane przez 2 dni :szok: Więc jestem niezwykły do zdałem prafko o 8 rano w sobotę (tj dzisiaj) a za oknem powoli nazbiera się 5 cm śniegu... Oczywiście pierwszy raz w życiu jeździłem w takich warunkach :P Ale powiem wam że taka pogoda lepsza bo nie ma rowerzystów i można sobie powolutku jechać :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Prafko zdane? No to szacun. Teraz już "tylko" samochód ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

E to too może kiedyś :p Nie ma kasy na takie podstawowe sprawy jak figsy :P A co tu dopiero auto, benzyna utrzymanie ubezpieczenia naprawy... Łe aż się niedobrze robi :P Lepiej pożyczać od rodziców :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Mi wóz właśnie pauzuje w serwisie. A i tak miałem megafarta, że na szrocie udało mi się dostać część, która poszła, a której po prostu się nie produkuje jako części zamiennej.

Po pewnych wyliczeniach chciałbym tylko dodać, że ktokolwiek napisze że figurki to drogie hobby, zostanie przeze mnie zmuszony (wszelkimi środkami) do wyrycia na blachę cenników części zamiennych i napraw w serwisach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Właśnie mój wcześniejszy post mówi o tym że figsy to pikuś w porównaniu z autem ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Dżizas to jest niemożliwe! Nic nie było w tym temacie pisane przez 2 dni :szok: Więc jestem niezwykły do zdałem prafko o 8 rano w sobotę (tj dzisiaj) a za oknem powoli nazbiera się 5 cm śniegu... Oczywiście pierwszy raz w życiu jeździłem w takich warunkach :P Ale powiem wam że taka pogoda lepsza bo nie ma rowerzystów i można sobie powolutku jechać :P
Super :D
No to jak następnym razem będziemy w NS to nas odwieziesz do Muszyny :badgrin:

Co do cen... cóż, niespecjalnie marzę o samochodzie [o Haka chodzi, bo ja i tak prawka nie mam] również z tego powodu :)

A nie było nic pisane, bo w ostatnie dwa dni późno wracałam do domu - moją siostrę zobaczyłam dziś pierwszy raz od środy, a cały czas niby mieszkam w domu ;)

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Sykstus pisze: Ale powiem wam że taka pogoda lepsza bo nie ma rowerzystów i można sobie powolutku jechać :P
Grabisz sobie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Sykstus pisze:Dżizas to jest niemożliwe! Nic nie było w tym temacie pisane przez 2 dni :szok: Więc jestem niezwykły do zdałem prafko o 8 rano w sobotę (tj dzisiaj) a za oknem powoli nazbiera się 5 cm śniegu... Oczywiście pierwszy raz w życiu jeździłem w takich warunkach :P Ale powiem wam że taka pogoda lepsza bo nie ma rowerzystów i można sobie powolutku jechać :P
k*rwa. ja mam egzamin pod koniec października i tez mam nadzieje ze będzie cieżka pogoda, ostatnio było 30 stopni + korki i nie dało się wyjechać z tego WORDu. To jest maszynka pieniędzy. :evil:

A na drzewach zamiast liści, będą wisieć rowerzyści!!!!
:roll:

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

I tak wszyscy wiedzą kto jest fajniejszy, podwórkowe okrzyki nic tu nie zmienią. ;)

Pozdrower.
Obrazek
Obrazek

Sykstus
Masakrator

NO dobrze Pingus prawdziwego rowerzystę nie uświadczysz od tak na polskiej drodze :p My tu mówimy o pseudo rowerzystach :badgrin:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Rowerzyści? To coś, co krąży między ludźmi na ruchliwym chodniku, co i rusz kogoś potrącając, przewracając? Spalić :badgrin:

Ja jestem sezonową rowerzystką ale jeżdżę tylko po wsiach i lasach w okolicach Wilgi ;) więc krzywdy nie robię ;)

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Sykstus pisze:Więc jestem niezwykły do zdałem prafko o 8 rano w sobotę (tj dzisiaj) P
Moje gratulacje Sykstusie :)!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Sykstus
Masakrator

Dzięki Kapitanie ;) Znalazłem w sobie an tyle sil że kończę malować siostrę :p Może dzisiaj jakieś foty jej zrobię ;P

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Skavenblight pisze:Rowerzyści? To coś, co krąży między ludźmi na ruchliwym chodniku, co i rusz kogoś potrącając, przewracając? Spalić :badgrin:
Bez komentarza.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

pingus pisze:
Skavenblight pisze:Rowerzyści? To coś, co krąży między ludźmi na ruchliwym chodniku, co i rusz kogoś potrącając, przewracając? Spalić :badgrin:
Bez komentarza.
Jeśli nie należysz do tej hałastry, to serdecznie przepraszam :)

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Nie przesadzajmy. Polscy rowerzyści są kulturalni i przestrzegają przepisów ruchu drogowego :). Natomiast Twój opis pasuje jak ulał do cyklistów-sadystów, których widywałem na ulicach zgniłego Amsterdamu - jedzie taki po chodniku, mało Cię nie rozjedzie i jeszcze opieprzy, że mu z drogi nie schodzisz.

No i nie zapominaj o tym, że ja - poza tym, że jestem Kapitanem Hakiem, jestem też rowerzystą ;).
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

To dziwne Tomku, bo ja wiele razy natknęłam się na podobną sytuację w Warszawie... kij tam, że potrąca mnie, ale za babcię zatłukę drania :evil:
Kapitan Hak pisze: No i nie zapominaj o tym, że ja - poza tym, że jestem Kapitanem Hakiem, jestem też rowerzystą ;)
I tak Cię kocham :)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Co do rowerzystów...

Kiedyś na jednej z chyba głównych ulic w Warszawie (to gdzieś w Centrum było) wyjechał nam przed samochód dziadek na rowerze.

Mój ojciec gwałtownie zahamował i machnął ręką żeby dziadek przejechał.

Dziadek po prostu zszedł z roweru na środku pasa i zmusił ojca żeby go ominął (były tam chyba z 3 pasy).

Agent po prostu.

Zablokowany