Tak tak. Już mam rozpę i figurkiHoax pisze:6 bestii w unicie nie

Moderator: Barbarossa
Tak tak. Już mam rozpę i figurkiHoax pisze:6 bestii w unicie nie
Poniewaz niemcy zawsze musza wymyslic cos po swojemu, kreski tam sa troche grubsze- A unit of 3 or more models has to be at least two models wide at the end of their movement phase
Wystarczy zrobić reforma w kreskę, i obrócić modele o 90 stopni. czyli pokazać flankę z championem na końcu. Masz normalną kreskę, tylko przeciwnik ma +1 za szarżę w flankę. Jeszcze steadfasta masz jak bohater solo wpadnie. Też mi ograniczenie.CrazyChris pisze:Poniewaz niemcy zawsze musza wymyslic cos po swojemu, kreski tam sa troche grubsze- A unit of 3 or more models has to be at least two models wide at the end of their movement phase
sprytne... fastem też tak można ?Kanadian pisze:Wystarczy zrobić reforma w kreskę, i obrócić modele o 90 stopni. czyli pokazać flankę z championem na końcu. Masz normalną kreskę, tylko przeciwnik ma +1 za szarżę w flankę. Jeszcze steadfasta masz jak bohater solo wpadnie. Też mi ograniczenie.CrazyChris pisze:Poniewaz niemcy zawsze musza wymyslic cos po swojemu, kreski tam sa troche grubsze- A unit of 3 or more models has to be at least two models wide at the end of their movement phase