DE Corsair champion

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

DE Corsair champion

Post autor: SexRocket »

Ostatnio jak pinowalem rydwany odwiedzil mnie Slawol i co by mu sie nie nudzilo dostal figurke championa do zabawy :P Pomalowal mu plaszczyk wiec postanowilem ze musze go skonczyc jak juz jest rozpoczety oto efekt koncowy (Przepraszam za slaba jakosc zdjec ale robione na koncowkach baterii i nie bylo czasu na wiecej ujec)

Obrazek

P.S. Odrazu sprostuje ze szary to nie jest nmm tylko po prostu szary :P
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, o 22:29 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

praca fajna ale dlamnie taka hmm... strasznie komiksowa.
nnm (jesli to mial byc nnm, jesli nie to pzepraszam) to jest kiepski- za maly kontrast i zamalo rozswietlony.

to co mi sie podoba to plasz i plynnosc przejsc. praktycznie tym dwom niemam nic do zarzucenia :)

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

fajne kolory
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Jak robisz skore?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Narożny pisze:Jak robisz skore?
Bazowy dwarf flesh to washuje chestnut inkiem zmieszanym z purple inkiem tak 80 do 20 mniejwiecej i potem dwarf flesh i stopniowo rozjasniam bialym
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

pięknie chłopaki pięknie:D

ale i tak nie lubie DE:D

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Brawa za twarz =D>

Ładnie, ładnie, podoba mi się dobór kolorów; jakoś ten płaszcz się zbytnio nie odróżnia i udało Ci się dopasować resztę :) Bardzo ładna kompozycja. Podciągnąłbym jedynie jeszcze ostrze miecza Mithrilem lub jakąś jasną mieszanką, trochę brudno wygląda, chyba że taki miał być efekt ;) Szary naramiennik i skórzany pasek wyszły ładnie, podobnie niebieskie odcienie. Na podstawce jest jakaś plamka do zamalowania jeszcze, przy końcu ostrza ;)

Ale widzę, że chyba na samym płaszczu, na dole, są jakieś odpryski farby... dobrze widzę? ;)

Pozdrawiam
Sławol

P.S. A co to jest, to takie czarne w lewym górnym rogu? Znak "Niewidzialnej Ręki" ? :-s :mrgreen:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

alva
Pseudoklimaciarz

Post autor: alva »

Ladne i cukierkowe. Dobry dobor kolorow i plynne przejscia. Najbardziej z calej figurki podoba mi sie twarz i ciemno-turkusowe ubranie, najmniej - naramiennik i bron. Nad naramiennikiem moznaby jeszcze posiedziec, bo jesli mial byc to NMM to nie wyglada, a sadzac po kolorze bazowym wlasnie mial nim byc.. W broni mozna by ten biały kieł jeszcze dopracowac ciemnymi glazeami i upodobnic do zęba czy rogu, bialy wydaje mi sie nijaki.

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Zajebiaszcze! bardzo mi się podoba!

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ostrze miecza zlało sie z tuniką i chyba troszku niebieskiego skapnęło na podstawkę. Chyba fajnej by było zrobić nmm na tym naramienniku ;) Reszta spoko ;)

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Ludzie! Przecież napisał że to nie miał być NMM !! tylko szary :D

A co do figurki, to podoba mi sie, można by było kilka miejsc troszke rozjaśnić, miecz poprawić i tam przy bucie ściek usunąć. Mnie osobiście nie podobaja się te szare elementy zbroi, ale to już mój prywatny gust. Poza tym jest extra. Będzie Ci sie chciało tak malowac cały unit? ;)

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Szary naramiennik mnie nie przekonuje - IMO powinieneś wybrać albo NMM, albo metaliki. Poza tym świetny ;)

ODPOWIEDZ