W razie czevo jakies zamienniki. Powiedz co potrzebujesz to pokombinujemy.KuBa1987 pisze:Kurde wpadłbym, ale sprzedałem kraśki i dopiero rozpędzam się z imperium i nie mam tyle figurek
Sopot, 22-06-2014, 2400 EURO, Stary Klinkiera L
Re: Sopot, 22-06-2014, 2400 EURO, Stary Klinkiera L
dopisz jeszcze Damiana ze mną..Mogę Ci wziąć chimerkę Loki tylko przypomnij mi na PM wcześniej bo zapomnę znając życie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Można używać Exalted Flamer of Tzeentch na piechotę, tak jak w White Dwarfie?
na naszym turnieju możeszMalin pisze:Można używać Exalted Flamer of Tzeentch na piechotę, tak jak w White Dwarfie?
DziękowaćMichał pisze:na naszym turnieju możeszMalin pisze:Można używać Exalted Flamer of Tzeentch na piechotę, tak jak w White Dwarfie?
przyzwyczaiłeś się dość do niego już
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
Mam dość nietypową rozpę jak na dzisiejsze standardy demoniczne i chcę nią zagrać dla zabawy. Nie będzie to testowanie rozpy na Gorzów:)crovaxus pisze:przyzwyczaiłeś się dość do niego już
Wyniki:
1. Loki WOC 54
2. Pająk OK 41
3. Młody WOC 40
4. Macias EMP 35
5. Crovaxus DOC 34
6. Leniwy DF 33
7. Astrumis VC 30
8. Kreol DE 29
9. Chudy Malin DOC 29
10. Damian VC 28
11. Suchy DOC 19
12. Koozi OK 18
13. Błażej HE 9
dziękuję wszystkim za przybycie na nasz jubileuszowy, 50 turniej. I zapraszamy ponownie
1. Loki WOC 54
2. Pająk OK 41
3. Młody WOC 40
4. Macias EMP 35
5. Crovaxus DOC 34
6. Leniwy DF 33
7. Astrumis VC 30
8. Kreol DE 29
9. Chudy Malin DOC 29
10. Damian VC 28
11. Suchy DOC 19
12. Koozi OK 18
13. Błażej HE 9
dziękuję wszystkim za przybycie na nasz jubileuszowy, 50 turniej. I zapraszamy ponownie
Dzięki wszystkim za świetny jak zawsze turniej. Gratulacje dla zwycięzców i do następnego