True;(-Qc- pisze:psuja kupony
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
True;(-Qc- pisze:psuja kupony
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Serio kibicujesz drużynie, która prezentuje taki styl gry: https://www.youtube.com/watch?v=fqkZdMVqUHo?Murmandamus pisze:Italiaaaaa dalej. Pchać Angoli .
Ja nie mówię, że inne drużyny nie grają brutalnie czy nie wymuszają karnych, ale nie mniej jednak taki styl gry jednoznacznie kojarzy mi się z Italikami.Murmandamus pisze:No cóż zdarzają się nieładne zagrania ale wiesz taka Holandia w swej grze jest brutalna. A w którymś meczu hiszpanii w poprzednim mundialu czy ME nie pamiętam już nawet komentował na forum ktoś że Torresa potykała agresywnie zasadzona trawa. A do włoch mam jakąś sympatię z czasów gdy grał tam R.Baggio, Canavarro czy Del Piero. A obecnie luię Balotelliego i Pirlo.
Tu się zgadzam naturlich.
bo Mistrzem mają zostać Niemcy![]()
RobertoMurmandamus pisze:A do włoch mam jakąś sympatię z czasów gdy grał tam R.Baggio, Canavarro czy Del Piero. A obecnie luię Balotelliego i Pirlo.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.