MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
"Łowy zaczęte! Bij kto w Boga wierzy,
I grzmij: Bóg, Anglia, Król i święty Jerzy!"
Będę niepocieszony, jeśli Angole nie przegrają. Już dość, że nie zobaczę łez Italików jak na mundialu w 2010 r., gdy nie wyszli z grupy.
I grzmij: Bóg, Anglia, Król i święty Jerzy!"
Będę niepocieszony, jeśli Angole nie przegrają. Już dość, że nie zobaczę łez Italików jak na mundialu w 2010 r., gdy nie wyszli z grupy.
Lest we forget:
A Capello czasem nie trenował wczesniej Anglikow ?Siweusz pisze:Mclaren i Hodgson to dwa największe patałachy angielskiej piłki ostatniego 30- lecia. Ciekawe, czy FA w końcu zrozumie, że potrzebny selekcjoner z zagranicy, bo w kraju takiego nie ma.
''If you show your teeth, bite''
Trenował, o to mam właśnie pretensje, że spowodowali jego odejście i zatrudnili tego ćwoka z lokami.kangur022 pisze:A Capello czasem nie trenował wczesniej Anglikow ?Siweusz pisze:Mclaren i Hodgson to dwa największe patałachy angielskiej piłki ostatniego 30- lecia. Ciekawe, czy FA w końcu zrozumie, że potrzebny selekcjoner z zagranicy, bo w kraju takiego nie ma.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
haha walić angoli :) oby wynik dociągnął urugwaj
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne widowisko, dawno nie wstawałem od TV tak zadowolony z meczu. I Angole już prawie w domu ...
Hmm, ani CR7, ani Messi grając w znacznie lepszych klubach tyle dla nich nie zrobili co Suarez dla Liv. Ani CR7, ani Messi nie zrobili tyle dla swoich reprezentacji co Suarez. Oglądamy najgenialszego napastnika ostatnich lat. Pomimo wszystkich rekordów, które biją żelek i karzeł.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Europa ma za dużo drużyn na mundialu
Powinni oddać miejsce Latynosom
Technika, szybkość graczy, Kibice -żywioł, ryczący te hymny i pieśni, trenerzy wyglądający jak Capo z Palermo
Zamiast daremnej Grecji, Rosji ,Bośni - Boliwia, Peru, Paragwaj
Chile, Kolumbia ale tez Meksyk, Kostaryka pokazały styl
Anglia trzeci mecz zagra o honor z Kostaryką jak nasi
Taki no name Bosacki strzelił 2 gole
a Rooney w 9 mundialowych meczach ledwo ...1
jeszcze Costa Rica po angielskich plecach wyjdzie z grupy
Technika, szybkość graczy, Kibice -żywioł, ryczący te hymny i pieśni, trenerzy wyglądający jak Capo z Palermo
Zamiast daremnej Grecji, Rosji ,Bośni - Boliwia, Peru, Paragwaj
Chile, Kolumbia ale tez Meksyk, Kostaryka pokazały styl
Anglia trzeci mecz zagra o honor z Kostaryką jak nasi
Taki no name Bosacki strzelił 2 gole
a Rooney w 9 mundialowych meczach ledwo ...1
jeszcze Costa Rica po angielskich plecach wyjdzie z grupy
to pierwszy finał gdzie europejskie druzyny z "nizszj polki" tak odstaja. Zreszta co do Bośni imo jeszcze się okaze
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dziku, identycznie było 4 lata temu. Full drużyn z ameryki płd wyszło z grup, a potem wszystkie poza Urugwajem zostały szybko zmiażdżone.
Także ja na razie z przyjemnością obserwuję ten świetny mundial, ale wolę nie prorokowac
Także ja na razie z przyjemnością obserwuję ten świetny mundial, ale wolę nie prorokowac
A tam od razu Latynosom.DZIK pisze:Europa ma za dużo drużyn na mundialu
Każdy gra dobrze na swoim kontynencie. Imho jak zwykle najbardziej odstaje Afryka i Azja, oraz Oceania. Są czempioni i są słabeusze z tych stref.
Angli i Hiszpania godnie zastępują Polskę. Mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor.
Prawda. Tym razem jednak dużo psują kontuzje - sprawny Suarez z Kostaryką i Urugwaj mógłby już cieszyć się jak ChileKołata pisze:Dziku, identycznie było 4 lata temu. Full drużyn z ameryki płd wyszło z grup, a potem wszystkie poza Urugwajem zostały szybko zmiażdżone.
Gdyby Falcao mógł dołączyć do tej Kolumbii...
albo Ribery do Francji... (jedyna europejska co imo nie musi odpadać)
Pomijając sportową historię - jeżeli chodzi o kibicowanie, zaangażowanie i "walory artystyczne" to Lustria rulez
za dużo było w tej przeszłości europejskich szachów 0:0 , dogrywka, karne, dawne Niemcy czy Włochy
Siweusz racja co do Suareza
ja tam mam nadzieję że po 28 latach jakimś cudem albicelestes...
niech tylko Niemcy ich omijają