Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polistyren_ekstrudowany
Btw podoba mi się pomysł z wilkołakiem, tylko czemu on nie zabił jakiegoś chaośnego marynata?
Btw podoba mi się pomysł z wilkołakiem, tylko czemu on nie zabił jakiegoś chaośnego marynata?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dokładnie - fajnie się obrabia ostrym nożem. Można go dowolnie formować...
Siema siema, mam updaty
Konwersja ogrowego rinoxa w big bad łulfa z lordem pakerem:
Konwersja (muszę przyznać że robiłem chopa 4 godziny i dawno się tak przy konwersji nie napracowałem, w zasadzie nigdy )
I WIP wilczka:
Jak zwykle proszę o Wasze opinie!
Pozdro!
Konwersja ogrowego rinoxa w big bad łulfa z lordem pakerem:
Konwersja (muszę przyznać że robiłem chopa 4 godziny i dawno się tak przy konwersji nie napracowałem, w zasadzie nigdy )
I WIP wilczka:
Jak zwykle proszę o Wasze opinie!
Pozdro!
Pan Mamikon
Fajnie by było, jak by tem SM, miał rozdarty pancerz, a wilkołak trzymał by go za wyrwane jelito
Ta skała jak dla mnie, jest za bardzo metaliczna.
Pancerz Marina, bardzo mi się podoba. Wilkołak też zapowiada się bardzo fajnie.
Ta skała jak dla mnie, jest za bardzo metaliczna.
Pancerz Marina, bardzo mi się podoba. Wilkołak też zapowiada się bardzo fajnie.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie wiem dlaczego, ale parsknąłem śmiechem.Fajnie by było, jak by tem SM, miał rozdarty pancerz, a wilkołak trzymał by go za wyrwane jelito
Pancerz marine'a i wilkołak fajni, ale na skałce stary dobry drybrush i krawędziowanie wyglądają znacznie lepiej od... tego czegoś.
Nie ważne jak dobrze będziesz malował, my i tak będziemy narzekać. Ale tylko z jednego powodu, bo są to modele do WH40k!
Dawaj te orki do WFB!!!
Dawaj te orki do WFB!!!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Mi się nie za bardzo podobają takie skałki robione aero;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Przede wszystkim to w ogóle nie wygląda na skałę. Wygląda na złoże jakiegoś minerału kosmicznego. Ponieważ to 40ka, można się tak bronić, ale w dalszym ciągu będzie wyglądało dziwnie i nienaturalnie.
Skończony łerłulf:
Zważywszy na to jakie mam umiejętności i na to jakiej jakości był model od wspaniałego fordż łorlda nie jestem zadowolony z efektu...
Skałę zdrajbraszowałem, zabrudziłem lekko i potem znowu drajbrasz
Proszę o opinie!
Pozdro!
Zważywszy na to jakie mam umiejętności i na to jakiej jakości był model od wspaniałego fordż łorlda nie jestem zadowolony z efektu...
Skałę zdrajbraszowałem, zabrudziłem lekko i potem znowu drajbrasz
Proszę o opinie!
Pozdro!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakoś tutaj jestem raczej na nie. A to głównie z powodu samego werewolfa. Po mojemu jest zwyczajnie zbyt ciemny, nie wykorzystano też możliwości, jakie dawała rzeźba figsa - żebra choćby. Jeśli te czarne fragmenty to ma być futro (nie jestem pewien), to można by lekkim drybrushem jakoś też je rozjaśnić. OSL w oczach jest zbyt wielkopowierzchniowy. A skała wyszła nadspodziewanie ciekawie - jakby wielki blok lodowy troszkę. Trupek też jest ok. Dziw tylko, że wciąż trzyma piłę ... Czyli reasumując - wszystko mi się podoba oprócz gwoździa, czyli samego wilkołaka...
@smiejagreg
+1 praktycznie ze wszystkim sie zgadzam ...
Od siebie dodam ,ze fota jakas taka strasznie ciemna .Na przyklad na wipie ten zielony ludek mi sie podobal ,a tutaj ... Do tego nie mozesz robic tak hardcorowego oswietlenia (nogi marynata) skoro jest pozniej w takiej pozie (drugie ujecie lewa noga).
+1 praktycznie ze wszystkim sie zgadzam ...
Od siebie dodam ,ze fota jakas taka strasznie ciemna .Na przyklad na wipie ten zielony ludek mi sie podobal ,a tutaj ... Do tego nie mozesz robic tak hardcorowego oswietlenia (nogi marynata) skoro jest pozniej w takiej pozie (drugie ujecie lewa noga).