MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Pieprzony karzeł na sterydach.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
wstyd po takim meczu gdzie o punktach decyduje jedynie chwilowy błysk karła
brak dokładności, energii, woli walki
rożne wrzucane na niskich graczy
wolny gdzie Messi strzela mając z przodu po lewej samotnie stojącego kolegę w polu karnym
Mam nadzieję że oni się będą w tym turnieju rozpędzać.. gorzej niż teraz już się nie da zagrać
z innej beczki - po ostatnim meczu Kostaryki aż 7 graczy tego kraju zostało wezwanych na kontrolę antydopingową
system nie może znieść wyniku ?
mogliby przebadać nadzwyczaj energetycznych w obcym klimacie Holendrów i Niemców
ze wspomnień osób z dawnych sztabów szkoleniowych z lat 50,60,70 obie te reprezentacje miały
spore zasługi na polu wspomagania.
brak dokładności, energii, woli walki
rożne wrzucane na niskich graczy
wolny gdzie Messi strzela mając z przodu po lewej samotnie stojącego kolegę w polu karnym
Mam nadzieję że oni się będą w tym turnieju rozpędzać.. gorzej niż teraz już się nie da zagrać
z innej beczki - po ostatnim meczu Kostaryki aż 7 graczy tego kraju zostało wezwanych na kontrolę antydopingową
system nie może znieść wyniku ?
mogliby przebadać nadzwyczaj energetycznych w obcym klimacie Holendrów i Niemców
ze wspomnień osób z dawnych sztabów szkoleniowych z lat 50,60,70 obie te reprezentacje miały
spore zasługi na polu wspomagania.
Francja ma pewny ćwierćfinał (przynajmniej na papierze) po wyjściu z grupy trafią na Nigerię/Iran.
Nie spodziewałem się takiej słabości Bośni.
Nie spodziewałem się takiej słabości Bośni.
Wisła Kraków.
Jak wprowadzili Klosego to mówię żonie że Niemcy wprowadzili swoją maszynę do strzelania goli i że powinni bardziej górą w polu karnym grać, nie zdążyłem dokończyć a już strzelił.
Ghana bardzo ładnie zagrała, wiedzieli że Niemcy będą zagrywać wzdłuż linii bramkowej podania i zawsze było 4 obrońców i 1 napastnik na linii piłki.
Ghana bardzo ładnie zagrała, wiedzieli że Niemcy będą zagrywać wzdłuż linii bramkowej podania i zawsze było 4 obrońców i 1 napastnik na linii piłki.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nawałka ogląda mecze Niemców w Brazylii - mam nadzieję że wyciągnie wnioski.
Wisła Kraków.
No właśnie tego się obawiam
Wisła Kraków.