21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: 21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku

Post autor: Sevi »

Myślę że dyskusja nt. Sola zakończona.
Proszę nie robić flejmu.
Wisła Kraków.

Robaczek
Wałkarz

Post autor: Robaczek »

Naprawdę uważasz, że jest zakończona? Moim zdaniem pomijacie bardzo istotny szczegół. Osoby takie jak Solo pracują mocno na wizerunek battlowca jako ciśnieniowca i oszusta. Bardzo wielu potencjalnych graczy turniejowych czyta forum. Uwagi nie zwraca zbytnio 50 świetnie bawiących się osób, za to oszust solo, bójka Laika z Andrzejem czy ustawianie wyników przez Pasiaka już tak. Zła opinia battlowców jest wynikiem tolerowania takich skrajnych zachowań. Takie osoby zdarzają się we wszystkich środowiskach i dla dobra ogółu powinny byś sekowane.
Dymitr pisze:Udzielam Ci oficjalnego ostrzeżenia, nie będziesz trollował na tej części forum, którą staram się opiekować. Rozumiemy się?
Nie trolluję, tylko zwracam uwagę na poważny problem. Można powiedzieć, że rak toczący środowisko. Decyzja Fluffiego jest widoczna, ale ile osób rezygnuje z próbowania poznania turniejów właśnie przez takie nagminnie powtarzające się akcje.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

:shock:
...wizerunek battlowca jako ciśnieniowca i oszusta. ...
:lol2: Ty chyba nigdy nie spotkałeś sola nie mówiąc o graniu z nim :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Robaczek
Wałkarz

O to właśnie chodzi, że nie widzicie/nie rozumiecie problemu. Potencjalni gracze, młodzi Adaś i Tomek zdecydowanie nie mieli okazji zagrać z Solem i po lekturze forum na pewno nie będą mieć ochoty.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Czyli mamy ukrzyżować Sola?

Czyny Sola go piętnują, chyba wystarczy.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Sevi pisze:Czyli mamy ukrzyżować Sola?

Czyny Sola go piętnują, chyba wystarczy.
Pisałem już wielokrotnie o tym i napiszę jeszcze raz. Zastosujcie się do tej rady.

Sevi i wszyscy inni. Nie podejmujcie dyskusji z tym panem. To nie ma sensu. Doprowadza to tylko do nerwów, a nic nie wnosi. Ta osoba jest nastawiona tylko na robienie zamieszania i nic więcej. Jakiekolwiek logiczne argumenty jej nie obchodzą, bo jej nielogiczne odpowiedzi pobudzają Was do jałowej dyskusji bez końca, co stanowi cel jego działalności na tym forum i to jest jego najlepsza zabawa. Naprawdę to przetestowany model. Tylko ignorowanie zabije trola, bo umrze z braku pożywienia.

Zastanawiałem się nawet czy nie jest studentem psychologii piszącym pracę magisterską. Poważnie. Tytuł,, Badanie ludzkich zachowań w sieci".
Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, o 14:09 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Rozmawiałem dzisiaj z Solem, ukorzył się, sprawa załatwiona. Traktuję sprawę jako kiepski, nietrafiony żart. Konsekwencje turniejowe poniósł. Dla mnie koniec tematu.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

e flaf tak szybko pękłeś. spodziewałem się tygodniowego grillowania sprawcy ale jaki solo taka afera.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Robaczek
Wałkarz

Napiszę może jaśniej: bagatelizujecie i obracacie sprawę w żart. To pokazuje, że de facto wam zachowanie Sola nie przeszkadza. Nie chodzi o to, że udajecie, że nic się nie stało- rzeczywiście z punktu widzenia południowego środowiska turniejowego nic się złego nie stało i to jest przerażające. Z waszego stosunku do kolejnego indcydentu wynika prosty przekaz- nam to lata, jak chcecie oszukiwać próbujcie. Najwyżej jak kogoś złapią dostanie 0 punktów za tur.

Tak więc nie boli mnie, że kogoś nie stać na fair play. Boli mnie, że środowisko turniejowe zaczęło już uważać, że to normalne.
Mam nadzieję, że kogoś zmuszę do refleksji.

Dziękuję za wszystkie pw :) niestety zgadzanie się na pw nic nie daje. Dla turniejowców jesteście niewidoczni, a ja nadal jestem jedynym oszołomem.

Awatar użytkownika
mnp21
Chuck Norris

Post autor: mnp21 »

Chłopie, a co mamy więcej zrobić? Jak widzisz wszystkie opinie są krytyczne, to co jeszcze można zrobić? Każdy z nas wolałby, aby takie rzeczy się nie zdarzały, ale co mamy więcej zrobić?

Jak w każdej sprawie głos ma przede wszystkim poszkodowany, a on powiedział że już wszystko jest ok i sprawy nie ma.

Dalej jest tylko ban na turnieje, a to co się stało, choć niesmaczne, nie jest wystarczające do tak ostrej reakcji.
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Nie karmić trolla.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Napiszę może jaśniej: bagatelizujecie i obracacie sprawę w żart.
Nie, jesteśmy śmiertelnie poważni. Niestety ostatnio prezydęt podpisał ustawę o zniesieniu kary śmierci we wszelkich okolicznościach, także w stanie wojny. Jesteśmy zatem bezradni i zrozpaczeni brakiem możliwości rozstrzelania/powieszenia Sola w trybie doraźnym.
Boli mnie, że środowisko turniejowe zaczęło już uważać, że to normalne.
Ludzi świętych zawsze boli niesprawiedliwość i zło na tym świecie. Masz już stygmaty?
Mam nadzieję, że kogoś zmuszę do refleksji.
Rozumiem że jesteś strażnikiem naszych sumień, a światło twej mądrości wyprowadzi nas z chaosu niewiedzy na spokojne wody sprawiedliwości. Zwracam się do Ciebie zatem ja, niegodny, a najbardziej poszkodowany w tej całej sytuacji. Poradź, ratuj, prowadź krucjatę o sprawiedliwość w moim imieniu, abym ja, strudzony dotychczasową walką, mógł zasiąść przy popcornie i coli i paczać na Twoje czyny.
Dziękuję za wszystkie pw :) niestety zgadzanie się na pw nic nie daje. Dla turniejowców jesteście niewidoczni, a ja nadal jestem jedynym oszołomem.
Hej, kto żyw, do szabli i hajda za Kmicicem na Wołmontowicze!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Robaczek pisze: z punktu widzenia południowego środowiska turniejowego .
tylko poludniowego, jaaaaaaaaasne xD

Fluffy, kaczmarski zawsze spoko :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
mnp21
Chuck Norris

Post autor: mnp21 »

Raczej

Hej kto szlachta! Za Kmicicem!
Hajda! Na Wołmontowicze!
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Przesłanie to samo :mrgreen:

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

troll został pożarty przez starszego trolla.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Tak to jest mieszac sie w wewnetrzne sprawy SS ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Nie karmić trolla.
Trolle się pożera :mrgreen:

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Ja tylko tak chciałem zauważyć, że z tego co się dowiedziałem, to chłopaki ponoć zagrali łącznie 10 tur, to chyba jakiś nowy rekord w battlu ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

to tyle czasu Furion z Crusem grają 3 bitwy :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ