Trochę wiary w kapitana, 10 tur tylko...Andrzej pisze:Ja tylko tak chciałem zauważyć, że z tego co się dowiedziałem, to chłopaki ponoć zagrali łącznie 10 tur, to chyba jakiś nowy rekord w battlu
21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Re: 21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szczególnie że Fluffy i Solo skończyli jakieś pół godziny przed czasem.
Wisła Kraków.
Solo po prostu zagrał fair, ludzie tak bardzo narzekają na to, że przeciwnicy stallują i grają 3 tury. Z tego powodu Solo postanowił zagrać z Fluffym 4 tury na zapas, żeby się średnia wyrównała.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
12 lipca, MDK.kotson pisze:Kiedy planujecie coś kolejnego?
Wisła Kraków.
Jestę FryzjeręRobaczek pisze: ustawianie wyników przez Pasiaka już tak

Adaś raczej nie będzie miał okazji zagrać ani z wałkarzem Solem, ani z oszustem Pasiakiem ani tym bardziej z walecznym prawym sercem Robaczkiem dlaczego? Bo Adaś pewnie jeszcze w przedszkolu się bawi a na turniej raczej przyjdzie Adam.Robaczek pisze: Potencjalni gracze, młodzi Adaś i Tomek
Fluffy...Fluffy pisze:...

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
w znudzonej głowie sola w trakcie bitwy kłębiły się nikczemne mysli:
'' hmm popchnąć staruszke? - zaliczone, skierować niewidomego na ruchliwą jezdnię e było, seks z kozą e by.. oo a może wcisnąć 10 tur batla w dupe flafa? oh yea!"...
'' hmm popchnąć staruszke? - zaliczone, skierować niewidomego na ruchliwą jezdnię e było, seks z kozą e by.. oo a może wcisnąć 10 tur batla w dupe flafa? oh yea!"...
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Pasiaku, nie bardzo mogę uwierzyć, że ktoś obnosi się tym, że jest kłamcą i oszustem. Jak chcesz. Odnośnie całej sytuacji- jeśli środowisku nie przeszkadza granie z oszustami i gracze zakładają, że nieuczciwość jest domyślną cechą gracza turniejowego to nie dziw, że graczy ubywa.
Nie wiem co chcecie osiągnąć takimi wiadomościami. Ale jak pisałem wyżej- jeśli chcecie tolerować w swoim gronie łgarzy to nikt nic na to nie poradzi.Jankiel pisze:Dymitr Cię ostrzegł raz i to powinno wystarczyć.
Nie wpieprzaj się ciągle między wódkę, a zakąskę.
loko pisze:w znudzonej głowie sola w trakcie bitwy kłębiły się nikczemne mysli:

Ostatni raz Cię ostrzegam.Robaczek pisze:Pasiaku, nie bardzo mogę uwierzyć, że ktoś obnosi się tym, że jest kłamcą i oszustem. Jak chcesz. Odnośnie całej sytuacji- jeśli środowisku nie przeszkadza granie z oszustami i gracze zakładają, że nieuczciwość jest domyślną cechą gracza turniejowego to nie dziw, że graczy ubywa.
Nie wiem co chcecie osiągnąć takimi wiadomościami. Ale jak pisałem wyżej- jeśli chcecie tolerować w swoim gronie łgarzy to nikt nic na to nie poradzi.Jankiel pisze:Dymitr Cię ostrzegł raz i to powinno wystarczyć.
Nie wpieprzaj się ciągle między wódkę, a zakąskę.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ostrzegasz z powodu? Nie zgadzania się z moją opinią? Jeśli tak to proszę- wyraź swoja i poprzyj ja argumentem. Możesz też wydzielić dyskusję do oddzielnego tematu i tam będziemy ja kontynuować.
Oj Dymi, daj robakowi trochę luzu. W sumie i tak nikt go nie bierze na poważnie. No i w sumie ma troszkę racji, bo sytuacja była dosyć chora, zwłaszcza dla kogoś, kto jest nie zaznajomiony z szerokim uśmiechem i promieniującą charyzmą Solo. No i na koniec, w sumie robal miał gorsze wjazdy w innych topicach, więc niech sobie teraz pohasa, póki trzyma poziom. 
Robaczek idealnie reprezentuje sobą naszą lokalną maksymę "Najlepiej na battlu znają się lotrowcy"

Robaczek idealnie reprezentuje sobą naszą lokalną maksymę "Najlepiej na battlu znają się lotrowcy"

Nie widzę tego w tak ciemnym świetle jak Robaczek, jeżeli rozegranie fenomenalnie arcy ciekawej bitwy w parzystej liczbie tur, to największy grzech mojego życia to istotnie jestem święty. Jeśli patrzeć na turniej i gre fer play to odebranie mi pkt i dopisanie Fluffemu 20 pkt jest wystarczającym zadość uczynieniem, gdybym gwałcił kozy i był zgniły do szpiku kości pewnie Fluffy nigdy nie dowiedział by się o skaveńskiej intrydze. Fluffy miał dużo racji jeśli patrzeć na fakt zmarnowanego czasu z punktu widzenia wyjazdu po pkt na turniej, natomiast jeśli patrzeć z punku widzenia fajnej zabawy i doskonałej rozrywki to z pewnością rozegranie bitwy w tym wymiarze było o wiele ciekawsze niż 10:10 po staniu za górką .
Ale zasady to zasady, trzeba się ich trzymać, po waszej reakcji uświadomiłem sobie że luźne gry można grać w domu, a nie na turnieju zgłaszanym do ligi ogólnopolskiej, raz jeszcze przepraszam za zamieszanie, Fluffy dobrze wie że nie chciałem mu zaszkodzić wiec uważam temat za zakończony, obiecuję poprawić się i grać wedle ducha gry, aby koledzy z klubu nie musieli się za mnie wstydzić.
pozdro
Ale zasady to zasady, trzeba się ich trzymać, po waszej reakcji uświadomiłem sobie że luźne gry można grać w domu, a nie na turnieju zgłaszanym do ligi ogólnopolskiej, raz jeszcze przepraszam za zamieszanie, Fluffy dobrze wie że nie chciałem mu zaszkodzić wiec uważam temat za zakończony, obiecuję poprawić się i grać wedle ducha gry, aby koledzy z klubu nie musieli się za mnie wstydzić.
pozdro
Koledzy z klubu nie wierzą w Twoje zapewnienia 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Słyszałem że to chłop przykuty do obudowy komputera, wyszedł z domu tylko raz po to aby się wrócić.
Nie ma imienia aby śmierć nie mogła go odnaleźć, jest sumieniem graczy jak Solo, Pasiak, Andrzej,Cosmo, Cruze, Szaitis itp itd.
Wymierza sprawiedliwość na forum bo płacą mu za to żeby były wejścia w dany temat, nieuchwytny dla moderatorów typu Heretic, bądź Dymitr.
Szum w lesie, mgła na morzu, jeleń na rykowisku.
Tyle słyszałem.
Nie ma imienia aby śmierć nie mogła go odnaleźć, jest sumieniem graczy jak Solo, Pasiak, Andrzej,Cosmo, Cruze, Szaitis itp itd.
Wymierza sprawiedliwość na forum bo płacą mu za to żeby były wejścia w dany temat, nieuchwytny dla moderatorów typu Heretic, bądź Dymitr.
Szum w lesie, mgła na morzu, jeleń na rykowisku.
Tyle słyszałem.
Pisz kabaret... XD XD XD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."