Medalikon 2014

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hunter
"Nie jestem powergamerem"

Medalikon 2014

Post autor: Hunter »

Termin: 05.07.2014 r.
Godzina rozpoczęcia: 11:00

Miejsce: Zespół Szkół Technicznych al. Jana Pawła II 126/130 Częstochowa
kontakt: dragomarsmoczybastion@gmail.com
509716099

Format: Nie ma formatu, granie dla fanu i pokazówka dla tych konwentowiczów, którzy o figurkach nie mają zielonego pojęcia

Bitwy: ile będziecie chcieli sobie zagrać

Wstęp: w ramach wejściówki konwentowej
Ostatnio zmieniony 3 lip 2014, o 06:26 przez Hunter, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Termin trochę nie trafiony ze względu na turniej w Bielsku.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

9.37 jest u was pociąg z Krakowa - jak daleko to jest z dworca.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Ale dublują terminy !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Obietnica przy gorzale jest święta :). Jak tylko turniej się odbędzie ja zrobię wszystko żeby być. Od Częstochowy wszystko się zaczęło - tam jeździłem na turnieje w 5 edycji :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

W imieniu organizatorów przepraszam Bielsko za zdublowanie terminu. Nie jest to zła wola, tylko wykorzystanie okazji przy organizowanym po raz pierwszy od 5 lat chyba konwencie fantastyki w Częstochowie. Ludzie z naszego klubu współorganizują imprezę, termin został podyktowany decyzją szkoły o udostępnieniu budynku i reszta potoczyła się sama. Jeżeli ktoś planował Bielsko w ten weekend, oczywiście sugerujemy, by trzymał się pierwotnych planów. Może komuś jest bliżej do Częstochowy i tak, czy inaczej do Bielska by nie jechał - zapraszamy z otwartymi ramionami.

A gdzież Ty Piotrze tak szpilał w Świętym Mieście w tak zamierzchłych czasach???

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

@Bombaj

Rozumiem że impreza połączona jest z konwentem którego termin jest sztywny.
(można ewentualnie rzucać info wcześniej, wówczas my byśmy nasz termin dograli)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Młodego znasz? (tego waszego Młodego? :mrgreen: ) Opowieści o tym jak 5 łuczników bretońskich u was na turnieju zabiło blodka znasz? :mrgreen: To był mój blodek ! Dla mnie Częstochowa wtedy to było centrum turniejowego batlla :)...
Obrazek

Awatar użytkownika
marvin

Post autor: marvin »

Prosze o dopisanie :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

Marvin jedziesz rodzinne miasto zdobyć?
Obrazek

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

PiotrB - znasz TEGO Mlodego ? Szacun ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Nie wiem czy się nabijasz czy nie ale z tym Młodym razem uczyliśmy się grać :) Grał bretką... :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
marvin

Post autor: marvin »

Hoops pisze:Marvin jedziesz rodzinne miasto zdobyć?

Wypadałoby w końcu zagrać w Czewie :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Jeżeli będę miał ten termin wolny to przyjadę.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Raczej bede.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

I choose you!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Umyj zęby głębiej niż zwykle.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

SS stawi się licznie na waszej imprezie.

Awatar użytkownika
Hunter

Post autor: Hunter »

Bardzo cieszy mnie, że nie wszyscy postanowili zawitać do Bielska i jednak nas odwiedzą . Listę uczestników wkleję jak tylko leniwce ode mnie się dokładnie określą. Miło by mi było gdyby SS dał info ilu was będzie. Dość zależy mi na tym by znać dokładną liczbę uczestników co by za dużo lub za mało stołów i makiet nie wozić(przeprowadzka zaplecza klubu to jednak trochę roboty) Z góry dzięki za info.

ODPOWIEDZ