MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Cóż, właśnie poszło w drugą stronę...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak jest. Karne powinny być....
Meksyk Ekspresyjność ich coacha jest palce lizać ...
Meksyk Ekspresyjność ich coacha jest palce lizać ...
Dziku, karny dla Holandii i wolny pośredni w polu karnym dla Meksyku. Póki co na sędziowanie mają prawo narzekać Holendrzy. Wspomnę jeszcze o świetnie zapowiadającej się akcji Oranje, przerwanej przez sędziego przerwą na piciu. Oglądasz ten mecz za pośrednictwem telewizji meksykańskiej.
IMO nie ma takiej opcji. Nie jestem ekspertem, ale nie widziałem takich karnych. Wysoko podniesiona noga, meksykanin wsadza łeb, dostaje kopa, wolny pośredni.Pająk pisze:Dębku, karny dla Meksyku... tam było kopnięcie w głowę, a nie tylko niebezpieczne zagranie...
Goooooooooooool!!!
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Niesamowicie emocjonujący koniec meczu. Cieszy awans Holandii, ale chapeau bas przed grą Meksyku.
Lest we forget:
dostali karny ktorego powinni miec w 1 połowie
A Meksyk zapłąciłto że totalnie odpuścił po swojej bramce
A Meksyk zapłąciłto że totalnie odpuścił po swojej bramce
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Meksykanie zdechli w 60 min. meczu po tym, jak trener zdjął Dos Santosa i Peraltę. Jeśli jednak to była decyzja taktyczna, żeby się cofnąć i bronić wyniku, to Meksyki są sami sobie winni. Wczoraj Kolumbia nie popełniła tego błędu - atakowali ile mieli pary i wygrali zasłużenie. A Meksyk zasłużenie przegrał... Robben się nie wyjebał wcale przez nogę Marqueza - to było zwykłe nurkowanie imho...
Skurwysynstwo,
ta holandia jest taka sama wielka jak brazylia obecna
sedzia powinien jeszcze na koniec wyrzucic paru Meksykow dla dodania klimatu
zaraz jakis debil z gimbazy sie zaloguje i napisze ze nie bylo innej opcji bo Holandia jak wczesniej Brazylia miazdzyla
niech Argentyna wygra ten mundial, Francja dojdzie jak najdalej i Niemcy poleca
ta holandia jest taka sama wielka jak brazylia obecna
sedzia powinien jeszcze na koniec wyrzucic paru Meksykow dla dodania klimatu
zaraz jakis debil z gimbazy sie zaloguje i napisze ze nie bylo innej opcji bo Holandia jak wczesniej Brazylia miazdzyla
niech Argentyna wygra ten mundial, Francja dojdzie jak najdalej i Niemcy poleca
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Marquez bardziej dał pretekst sędziemu , niż spowodował upadek Robbena. Ten dołożył od siebie z 90% ...